Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor repareren losgeraakte wastafel:

Repareren losgeraakte wastafel

De wastafel in mijn badkamer is losgeraakt van de muur nadat iemand er per ongeluk te hard tegenaan heeft geleund. Dit is opgegeven bij de WA verzekering van deze persoon, de verzekeringsmaatschappij vraagt om een offerte mbt de reparatiekosten.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repareren losgeraakte wastafel uit heel Nederland:

Losgeraakte dakshingles repareren

Door de storm zijn een aantal daksingels losgeraakt

Keukenlade repareren

De verbinding van het opzetfront van mijn bestekbak is afgebroken en een gootsteenkastje sluit niet meer goed. Ik heb nu 2 wensen: 1. Herbevestiging van het losgeraakte opzetfront op korte termijn en reparatie van het deurtje, 2. Overleg over wat er aan de bestaande keuken nog vernieuwd of aangepast kan worden, bijvoorbeeld nieuw werkblad.

Gevels repareren, voegen en impregneren

In verband met vochtuitslag op de binnenmuur willen wij graag een onderzoek naar de gevel op het dak. Deze gevel heeft last van losgeraakte voegen en water dat langs de muur liep doordat de zinkrand te dicht tegen de gevel zat. De afmeting van het voegbare gedeelte van de gevel op het dak is 18 m x 0.15 m. Verder is er nog voegwerk te doen op de onderliggende terrassen waar op bepaalde gedeelten loszittende voegen zitten. De werkzaamheden: 1. Onderzoek vochtproblemen; 2. Reparatie voegen en impregneren gevel dak 18 x 0.15 meter; 3. Reparatie losse voegen terrassen schatting 4 m2; 4. Impregneren gevel terrassen 18 x 0.65 meter.

Losgeraakte banden van rolluiken repareren

Van 2 rolluiken is de band losgeraakt en het derde rolluik trekt zich scheef en moeizaam omhoog.

Losgeraakte veer in 2-zits bank vastzetten

Er is iets, ik vermoed een veer, ln mijn tweezitsbank losgeschoten. De bank is verder nog in prima staat, dus vervangen is wat mij betreft nog geen optie. Wie is bereid tegen een kleine vergoeding mijn bank te repareren?

Losgeraakte schutting door de storm repareren

Graag wil ik een offerte ontvangen voor de kosten van de te repareren schutting. Er is 1 schuttingdeel losgeraakt en deze dient weer vastgemaakt te worden.

Plafond vernieuwen

Plafond is voor een deel tijdens bouwwerkzaamheden naar beneden gekomen. Het losgeraakte plafond is te groot om te repareren en het gehele plafond dient dus vernieuwd te worden. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Losgeraakte bakstenen in schoorsteen

Het gaat om het repareren/opnieuw voegen van de losgeraakte bakstenen van onze schoorsteen. Het is een jaren 30 huis. Klein deel van de schoorsteen. De schoorsteen zit boven de tweede verdieping, er kan naast de schoorsteen gestaan worden.

Afvoerleiding douchebak repareren. 1/ ...

Afvoerleiding douchebak repareren. 1/ Enkele tegels onder vaste metalen douchebak met opstaande rand verwijderen om vrije toegang tot onder douchebak te verkrijgen. 2/ Rubberen afsluitring vervangen en losgeraakte leiding weer aan douchebak vastkoppelen. 3/ Wand onder douchebak herstellen (gips ?). 4. Paar tegels zetten en voegen.