Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor drainage rondom de dijkwoning aanbrengen:

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Wij hebben een vochtprobleem binnenhuis, zichtbaar optrekkend vocht. Ons is aangeraden om een drainage aan te laten aanbrengen in de tuin bij onze dijkwoning - breedte van de woning bedraagt: 16 meter. Graag laten wij ons adviseren en ook de werkzaamheden uitvoeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage rondom de dijkwoning aanbrengen uit heel Nederland:

Drainage rondom huis aanleggen

Drainage rondom huis aanleggen. Het moet aan de voor-zij en achterkant komen 16 meter lang.

Drainage rondom huis aanleggen

Door vochtproblemen, graag een drainage rondom het huis aanleggen, op de afvoer. Betreft een horizontale drainage via buizen. Grondsoort is mij nog onduidelijk.

Drainage aanleggen

In de kruipruimte hebben wij altijd ongeveer 15 cm water staan. Graag wil ik rondom de woning een drainage laten aanleggen. Hier is nu gras en grind aanwezig en een deel is betegeld. Het zal gaan om ongeveer 80 strekkende meters.

Drainage aanbrengen rondom het woonhuis

Wij willen rondom het huis een goedwerkend drainage systeem aanleggen. Het perceel is circa 10 x 10 meter. Het pad van het huis loopt af. Met betrekking tot het graafwerk kunnen we mogelijk zelf ook wat doen.

Basis van onze tuin aanleggen

Oude beplanting verwijderen, nieuwe bestrating, drainage aanleggen. De tuin beplantingsklaar maken. Het gaat om de tuin rondom de woning. De tuin is 918 m2 en goed toegankelijk. Alleen grote vrachtwagens kunnen er niet komen.

Drainage aanleggen

Wij willen een drainage laten aanleggen rondom de woning in verband met het optrekken van het vocht bij de buitenmuren. De totale lengte is 43 meter en er ligt grotendeels grind rondom het huis.

Ringdrainage rondom de woning leggen

Na hevige regenval hebben wij last van natte keldermuren. (Zie foto's). Wij zouden graag een drainage willen voorzien rondom de volledige woning zodat de waterdruk op de keldermuren wordt afgenomen. Nu heb ik de volgende vragen: Welke drainagebuis en diameter? Op welke diepte? En wat is de prijs indien de werken worden uitgevoerd door uw firma?

Drainage aanleggen rondom huis

TBV nieuwbouwwoning 9 x 13 meter vloeroppervlak aanleggen van drainage rond het huis en aansluiten op hemelwaterafvoer. Graag een globale indicatie van de kosten

Tuin drainage aanleggen

Onze tuin blijft veel te nat Kunt u vrijblijvend een offerte voor draineren geven, De tuin ligt rondom beton een verlaagd steigertje en dan een sloot

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Ons onderhuis staat door hevige waterval een stukje blank mogelijk door drainage dat dit te voorkomen is? De tuin is ongeveer 4 bij 5 meter groot. Graag maken wij een afspraak om de situatie te laten bekijken en advies te ontvangen.