Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen:

Vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn dakraam schuine dak en bij regen loopt de water naar binnen. De muur is gestuct. Je ziet vlekken erop en de dakraam is aan het rotte in een hoek, plint beschadigd en misschien wel meer maar ben geen expert daarin graag zoek ik iemand regio Zuid-Holland om een offerte te laten maken wat de kosten zijn voor het vervolg schade dat ik die kan verhalen bij de verzekering en laten maken .
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen uit heel Nederland:

Lekkend balkon en vervolgschade repareren

Er is lekkage vanuit het balkon naar de berging eronder. Waarschijnlijk is de voeg van het balkon tegen het huis aan kapot. In de berging eronder is het bovenaan het kozijn erg nat geworden. SVP de rand van het balkon repareren en de schade van de lekkage die in de berging ontstaan is, verhelpen.

Gevolgschade van lekkage herstellen

Ik heb lekkage aan mijn dakkapel. Graag repareren en vervolgschade herstellen aan de binnenkant. De dakkapel is 2.50 meter breed. Het dak is van bitumen. Binnen moet de isolatie eraf. Er moet een nieuw plafond in en er moet geschilderd worden. Graag een offerte.

Schilder- en timmerwerk na een lekkage

Na een dak lekkage heb ik vervolgschade, dus zoals schilderwerk en timmerwerk daarvoor heb ik gratis offerte nodig voor verzekering. Kunt u mij bellen?

Vervolgschade door waterschade vaststellen

Vorige week hebben wij waterschade ondervonden door een lekkage bij de bovenburen. Nu willen wij op onze beide verdiepingen, onder elkaar, een vaststelling van de waterschade, hoeveel wij moeten indienen bij de verzekering. Het zal voornamelijk gaan over de plafonds.

Badkamer en toilet laten herstellen

Waterschade in de badkamer en het toilet herstellen na lekkage. In het toilet komen de tegels van de wand. In de badkamer zit er nog voor een deel lekkage en is er vervolgschade van de lekkage en dus is er ook nog reparatie nodig. Graag even komen kijken naar de situatie.

Vocht en schimmel verwijderen

In 1 meterkast, trappenhuis, verschillende plekken, en muur, stookhok en klein stukje muur in hal hebben we last van schimmel en vocht vanwege een lekkage. De lekkage is inmiddels hersteld, nu willen we de vervolgschade aanpakken. Graag maken wij een afspraak om deze problemen op te lossen. Er zijn foto's beschikbaar.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Schade: lekkage standleiding in afvoerkoker ter hoogte van doorgang vloer naar kruipruimte. Schimmel -en vochtschade aan muren en trappen. Werkzaamheden vervolgschade: in bergkast onder trap muur naar afvoerkoker gedeeltelijk wegbreken en deel standleiding verwijderen en vervangen. Weggebroken muur herstellen. Muren, trap en kruipruimte geforceerd drogen. Stuken, schuren en verven van muren en traptreden/borden. Ongeveer volgende oppervlakten: a) kastruimte onder trap stuken , schuren en witten ongeveer 4 m2, b) muren in woonkamer 2,5+5 m2 , muren in gang 2,5+5 m2, muur trap-opgang 6 m2 allen daar waar nodig volledig stuken, schuren en verven met muurverf. c) traptreden en 2 meter trapboorden schuren en grondverven.

Lekke standleiding en vochtschade herstellen

Pand bestaat uit 3 woonlagen. Woning op de begane grond heeft een lek in de standleiding (lood). Badkamer/wc beneden aangelegd. Wanneer het bad leegloopt is er beneden bij de wc/badkamer lekkage. Na jaren is de aangrenzende muur aangetast. Indertijd zijn er tegels gelegd en men zal deze moeten verwijderen om bij de standleiding te komen. Nu is er lekkage die bij de kelder eronder uitkomt. Standpijp, alleen begane grond, en vervolgschade in badkamer (tegelwerk en afvoerpijp naar standleiding) dient nu vervangen te worden.

Daklekkage en vervolgschade repareren

Lekkage dakbedekking met oppervlakte dak plus-minus 3. 5 meter bij 1. 5 meter teerlaag moet verholpen worden. Schilderswerkzaamheden in appartement vanwege lekkage. Rondom het raam zitten watervlekken die moeten weggewerkt worden. Gaarne vrijblijvende offerte.

Lekkage schuin slaapkamerdak

Als de wind in een bepaalde richting waait met daarbij veel regenval, hebben wij last van lekkage bij de slaapkamer van onze zoon. We vermoeden dat de lekkage op het punt zit waar de muur van de slaapkamer erboven aansluit op het schuine dak. De verzekering vergoedt de vervolgschade, dus zoeken we iemand die eerst komt kijken en een offerte uitbrengt, om vervolgens de schade te verhelpen.