Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor balkon waterdicht maken (oorzaak lekkage onbekend; mogelijk verzadiging stenen, voegwerk of zink):

Balkon waterdicht maken (oorzaak lekkage onbekend; mogelijk verzadiging stenen, voegwerk of zink)

Balkon boven woonkamer met zinken afwerking (zink oogt nog goed) neemt vocht op, waardoor door het plafond van de woonkamer vochtplekken ontstaan. 1,5 jaar geleden is het voegwerk vervangen. Dit jaar zijn de stalen binten vervangen, die het balkon ondersteunen, waarbij oude bakstenen zijn vervangen, voegwerk is vernieuwd en ook waterafstotende materialen zijn aangebracht. Mij is niet bekend of hier een betonlaag onder zit. Is in ieder geval aan de buitenzijde niet te zien. Aan de binnenzijde is alles opnieuw gestucd. Helaas heb ik nu weer last van vochtplekken, waardoor ik weet dat de oorzaak van de lekken nog niet zijn opgelost. Graag hoor ik hoe we dit kunnen oplossen. Mogelijk moet het zink verwijderd worden om een onderliggende oorzaak te kunnen vinden.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon waterdicht maken (oorzaak lekkage onbekend; mogelijk verzadiging stenen, voegwerk of zink) uit heel Nederland:

Kattenafscheiding op dak maken

In Amsterdam op 1 hoog heb ik een balkon dat uitloopt op een dak van de onderburen (295 cm lang) en ik wil een kant hek plaatsen zodat er geen katten op mijn balkon en het dak kunnen komen. Waarschijnlijk ook een hoekstuk van 50 cm plaatsen zodat ze echt niet op mijn balkon komen. Zie de bijgevoegde foto. De schets in de foto is een concept geen vaststaand eindresultaat. Kijk dus niet precies naar de ruimtes in het hek. Deze moeten nog worden vastgesteld. Graag ontvang ik advies over welk materiaal ik wel en niet dien aan te schaffen, ik denk zelf dat hout niet verstandig is (vanwege wind en het gewicht), maar als u een goede reden heeft waarom wel, hoor ik het graag. De afscheiding moet op het dak komen dat betegeld is met tin en bitumen matten, dit moet waterdicht blijven, dus schroeven wordt het niet.

Bestaand balkon uitbreiden

We willen ons bestaand balkon uitbreiden d.m.v een stalen constructie zoals de bestaande ook is gebouwd. De afmetingen van het bestaande balkon zijn 2800 x 2800 mm en de afmetingen van het nieuwe aan te bouwen balkon worden dan +- 2800 x 4800 mm We willen ook graag dat de vloer van het balkon waterdicht gemaakt word zodat we onder het balkon een soort overkapping kunnen maken. Graag hoor ik van u.

Balkon repareren met nieuwe cementdekvloer en water dicht maken

Ik heb een L-vormig balkon voor mijn huis en max 40 mm hoogte voor een vloer. Het balkon moet waterdicht gemaakt worden, ook de randen langs het huis met een nieuwe cement dek vloer. De oude haal ik weg tot op de pre dekplaten. Oppervlakte: 32m2 ->1 stuks 1.95x8mtr en 1 stuk 4.2 x 3.1mtr. Het balkon zit op de begane grond, aan de achterkant zit een kleine helling, het zit ongeveer 2,5 m boven het maaiveld. Wat zijn de mogelijkheden en wat kost dat? Eind mei zou ik ongeveer willen beginnen, maar ik weet niet wat handig is qua weer: moet het bijvoorbeeld droog zijn etc.? Ik heb wat foto's gemaakt en in een pdf bestandje geplaatst, deze kan ik eventueel doormailen.

Balkonvloer repareren

Ik wil mijn balkon/terrasvloer van ongeveer 15 m2 van de bovenste verdieping van het appartementen gebouw repareren, egaliseren en waterdicht maken. Het is beton. Er zitten wat gaatjes in, na het schoonmaken met een hogedrukspuit. Dat moet gerepareerd worden: gaatjes opgevuld en voorkomen dat er lekkage ontstaat.

Balkon renoveren

Ik wil graag nieuwe bedekking op mijn balkon 3m bij 3.5m, waterdicht maken en opnieuw bekleden. Daarna wat herstel verf werkzaamheden. Graag offerte.

Balkon ombouwen tot veranda

Wij gaan ons tuin renoveren en daar hoort ook bij dat we een veranda willen hebben. Echter hangt er een balkon boven de tuin. De balkon is van een metalen constructie en heeft houten vlonders met spleten erin. Het balkon is 1,9m diep en 6m breed. We willen graag dat het balkon waterdicht wordt gemaakt zodat iig een veranda staat van 1,9m diep. Aangezien we dit niet genoeg vinden zouden we graag dat tegen het balkon nog een glazen dak wordt gebouwd van ongeveer half meter diep.

Balkon renoveren

Ons huis uit 1950 heeft een betonnen balkon van ongeveer 330 bij 95 cm. De verf bovenop is versleten en onderop bladdert het. Wij willen raag het balkon opnieuw waterdicht laten maken en schilderen. Materiaal graag mee laten nemen door vakman. Graag in overleg mogelijkheden voor verf.

Het herstellen van de voegen balkon en impregneren

Op dit moment zijn voegen beschadigd in het muurtje van ons balkon op de eerste etage, zuidoostzijde. Het lijkt er sterk op, dat de muur water absorbeert en daardoor lekkage veroorzaakt in de hal direct onder dit muurtje. Graag de voegen herstellen en het muurtje impregneren/waterdicht maken. Het zou tot heuphoogte zijn.

Grindvloer realiseren op een balkon, waterdicht

Er liggen nu tegels weet niet of het handig is om ze te laten liggen of te verwijderen. Graag zouden wij een waterdichte grindvloer willen op ons balkon. de afmetingen zijn ongeveer 4,7 bij 2,6 meter. Welke afwerking hiervoor nodig is weten wij niet exact. Wel willen we dat de grindvloer aansluit op de afwatering. Graag ontvangen wij van u een advies met mogelijkheden en een offerte. Alvast bedankt voor de moeite.

Balkon waterdicht maken

Het waterdicht maken van een balkon. Er ligt nu een smeervloer op. Aansluiting tussen muur en smeervloer is niet waterdicht. Smeervloer ligt op een betonnen ondergrond. Geen wapening in ondervloer aangebracht.