Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte saneren:

Kruipruimte saneren

Zwam houtworm en vochtsanering. Het gaat om een kruipruimte in Rijswijk die aangetast is door huiszwam, om een goed overzicht te krijgen willen wij graag wat offertes naast elkaar leggen en verzoeken dus om een drietal offertes van verschillende bedrijven. De kruipruimte is 50 m2 en 50 cm hoog. Het gaat echt om het injecteren en behandelen.
Onze klant uit Rijswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte saneren uit heel Nederland:

Grond in de kruipruimte saneren

We hebben lekkage in de kruipruimte gehad van de riolering. Dit is nu opgelost. Voor de lekkage een dikke laag ecochips laten leggen op bodem voor isolatie. Nu hebben wij last van latrine vliegjes waarschijnlijk omdat er verontreinigd water onder chips ligt.

Asbestsanering en sloopwerk

Souterrain van pand uit 1750, het gaat om een rijksmonument. Advies en hulp bij mogelijke aanvraag vergunning. Saneren van 8 m2 muurt (stuclaag met asbesthoudend middel Wonderplug verwijderen); Verwijderen van 3 schoorsteentjes; Verwijderen van asbestlijmlaag op 15 m2 beton en, indien mogelijk, gehele betonvloer verwijderen. Mogelijk moet hiervoor een pilaar gestut worden; Verwijderen van asbestplaten/vinyl in kruipruimte. Indien mogelijk verwijderen van zandlaagje (mogelijk besmet) in de kruipruimte en deze verder ontdoen van puin en balken/keramiek (wc-pot). De kruipruimte is 12 m2; Gedeeltelijke inventarisatie uitgevoerd. Categorie 2. Woning zal leeg zijn wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd, bij voorkeur zo snel mogelijk. Indien mogelijk kan ook het aanbrengen van een nieuwe vloer meegenomen worden in de offerte.

Woning renoveren

We gaan een huis kopen in Hellevoetsluis. Daar willen wij graag het volgende aan renoveren. Het dak met dakpannen en dakkapel willen wij renoveren en isoleren (van buiten). Dakpannen zijn volgens ons eveneens aan vervanging toe. Indien er asbest wordt aangetroffen in het dakbeschot willen wij dit laten saneren. Het betreft een hoekwoning, waarvan wij ook spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. Eveneens als bodemisolatie. Ook in de kruipruimte is asbestverdacht leiding-isolatiemateriaal aangetroffen wat wij willen laten saneren. Tevens is de ventilatie ondermaats, waardoor ook vocht in de kruipruimte, en willen wij dus naast de bodemisolatie ook ventilatie laten aanbrengen. Wij zoeken aannemers die het liefst de werkzaamheden kunnen combineren of desnoods delen van de verbouwing kunnen realiseren. De betreffende woning is nog op Funda te vinden...

Houten en betonvloer verwijderen

Het betreft een woning van 70 m2 begane grond, waarvan 51 m2 beton/graniet en 18 m2 houten vloer. Ik wil graag een indicatie van de kosten voor het verwijderen van de gehele vloer en het storten van een nieuwe betonnen vloer op isolatie. Indien mogelijk een prijs voor het saneren van de vloer en een prijs voor het laten zakken van de vloer in de kruipruimte.

Houten vloer vervangen door een renovatievloer

We hebben een jaren '30 woning gekocht en de houten balken in de keuken zijn verrot en dienen vervangen te worden. Graag zouden we een renovatievloer aanleggen met tenminste een isolatiewaarde, Vloerisolatie of bodemisolatie met een warmteweerstand (Rc) van tenminste 2,5 m²K/W, zodat van een regeling van de gemeente Delft gebruik gemaakt kan worden. Het vloeroppervlak is 50 m2. Een prijsindicatie zou prettig zijn, in de week van 8 december kan de vloer geïnspecteerd worden om een definitieve prijs af te geven. Scope: -verwijderen oude vloer -saneren kruipruimte -plaatsen nieuwe vloer -afwerken met underlayment Eventueel kan ook afwerking met vloerverwarming gekozen worden. Er zijn bijlages beschikbaar.

Kruipruimte ophogen en isoleren met schuimbeton

Zand kruipruimte in de kelder is deels verzakt; vochtig zand ±25 m2. Saneren, opvullen en isoleren met schuimbeton? Graag advies hierover en mogelijk een andere oplossing als dat een beter resultaat geeft. Vooralsnog eerst een indicatie van kosten.

Opschonen kruipruimte / vervangen riolering

In een uitbouw van het huis van ca. 14 m2 (met afgescheiden kruipruimte) heeft de riolering van hemelwaterafvoer op meerdere plekken lekkages en is gescheurd bij de achter(funderings)muur. Deze riolering moet helemaal vervangen worden. De kruipruimte staat nu al lange tijd vol met water en er is zwam geconstateerd. We hebben bedrijf gevonden dat zwam gaat saneren en er wordt daarna nieuwe houten vloer geplaatst. We zoeken nu bedrijf dat eerst de rioolreparatie doet en het opschonen van de kruipruimte voor zijn rekening neemt (wegpompen water, vuile grond en er ligt ook nog wat bouwafval in de kruipruimte. Het goed nieuws is dat (delen van) de houten vloer die voor reparatie weggehaald moeten worden, niet hersteld hoeven te worden. De vloer mag opengebroken worden en open blijven liggen.