Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Rijswijk of directe omgeving.

1000 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: waterschade herstellen: muren stucen en schilderen, lekkage repareren en vochtschade herstellen, waterschade herstellen aan plafond, muren, kozijnen en plinten, offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade, na waterschade vloer en wanden herstellen, waterschade aan plafond herstellen en lekkage repareren, dak / lichtkoepel lekkage, ventilatie en isolatie in de kruipruimte aanbrengen, voegen buitenmuur en poortmuur, verhelpen lekkage en leggen tegels, kelder drogen en schoonmaken, vocht in kelder en souterrain bestrijden, schade na lekkage, waterschade aan plafond, waterschade plafond en muur wegwerken en lekkage opsporen en verhelpen, vochtige betonvloer bij voordeur door regenval en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Rijswijk:

Balkon waterdicht maken (oorzaak lekkage onbekend; mogelijk verzadiging stenen, voegwerk of zink)

Balkon boven woonkamer met zinken afwerking (zink oogt nog goed) neemt vocht op, waardoor door het plafond van de woonkamer vochtplekken ontstaan. 1,5 jaar geleden is het voegwerk vervangen. Dit jaar zijn de stalen binten vervangen, die het balkon ondersteunen, waarbij oude bakstenen zijn vervangen, voegwerk is vernieuwd en ook waterafstotende materialen zijn aangebracht. Mij is niet bekend of hier een betonlaag onder zit. Is in ieder geval aan de buitenzijde niet te zien. Aan de binnenzijde is alles opnieuw gestucd. Helaas heb ik nu weer last van vochtplekken, waardoor ik weet dat de oorzaak van de lekken nog niet zijn opgelost. Graag hoor ik hoe we dit kunnen oplossen. Mogelijk moet het zink verwijderd worden om een onderliggende oorzaak te kunnen vinden.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Ik heb de hele week al ernstige hoofdpijnen en ruik ook een verkeerde geur. Echter ik kan niets zien maar ben bang dat er een schimmel in de muren / dak zit. Graag laat ik mijn huis onderzoeken om de oorzaak te constateren en op te lossen.

Kruipruimte saneren

Zwam houtworm en vochtsanering. Het gaat om een kruipruimte in Rijswijk die aangetast is door huiszwam, om een goed overzicht te krijgen willen wij graag wat offertes naast elkaar leggen en verzoeken dus om een drietal offertes van verschillende bedrijven. De kruipruimte is 50 m2 en 50 cm hoog. Het gaat echt om het injecteren en behandelen.

Vochtschade herstellen

Ik zou graag een offerte willen laten opmaken voor een muur op de zolder die aangetast is door de regen. Een dakpan is van het dak gevallen waardoor wij schade hebben aan de muur. Zijn er kosten verbonden aan het opmaken van een offerte?

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik ben op zoek naar een bedrijf die voor mij een waterschade rapport kan opmaken. vloer.

Schimmel verwijderen uit de badkamer

Schimmel verwijderen van plafond en deel muur in de badkamer ongeveer 3,5 m2.

Vochtplek plafond nabij kozijn analyseren en oplossen

Wij hebben last van vochtplekken op het plafond bij een aluminium kozijn dat tot het plafond komt. Het is niet duidelijk waar de lekkage vandaan komt. Het plafond zit onder een plat dak, maar ik zie geen schade aan de dakbedekking. Het belangrijkste is om de werkelijke oorzaak te vinden die nu niet duidelijk is.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Onze badkamer zit onder de schimmel. Dit komt doordat de badkamer in een soort uitbouw zit, met 3 buitenmuren, en buitendak, daardoor slaat het vocht op de koude muren. Bovendien is de verwarmingscapaciteit onvoldoende dus het is koud. Wij gaan de badkamer daarom isoleren en vloerverwarming aanleggen, maar voor die tijd willen we graag de schimmel verwijderd hebben. Ten eerste omdat de schimmel toch dood moet, ten tweede omdat de verbouwing niet morgen klaar is. Ongeveer 10 m2 beschimmelde muren.

Kruipruimte ventileren en schade opnemen

Recent ontdekt dat de ventilatie in de kruipruimte van een deel van het huis ontbreekt waardoor er mogelijke vochtschade is aan de steunbalken en vloer. Graag offerte na inspectie over schade en aanleggen ventilatie. Kruipruimte onder de helft van de woning.

Schimmel/vochtprobleem oplossen

Wij wonen in een jaren 20 huis met een apart hokje 1 x 1 meter, een voormalige douche waar de wasmachine staat. Op het plafond en bovenaan de muren van dit hokje zit schimmel. Het hokje wordt dan ook niet goed geventileerd. Graag zouden we een schimmel- en vochtexpert de schimmel laten verwijderen en bij voorkeur zouden we ook advies ontvangen over hoe deze ruimte beter te ventileren. Mogelijk kan de specialist deze werkzaamheden ook uitvoeren.

Vochtproblematiek slaapkamer

Onze woning, een verhoogde parterre woning uit 1953, heeft een uitgebouwde slaapkamer, ongeveer 1 meter onder het maaiveld. In de hoeken is vocht / schimmel geconstateerd. Indien mogelijk de gehele wand 'vochtvrij' maken.

Kelder vochtvrij maken (3x2m.)

Kelder vochtvrij maken (3 bij 2 meter)

Optrekkend vocht

Wij hebben last van optrekkend vocht in onze binnen muur en onze buiten muur. Graag een vrijblijvend advies waar het vandaan komt en wat er aan is te doen. In de woonkamer. We zien natte plekken onderaan de muur bij de plinten.

Sinds enkele weken hebben wij ...

Sinds enkele weken hebben wij vochtdoorslag in het plafond van onze dakkapel. Hier willen wij graag van af. Oorzaak en locatie van het lek is ons niet bekend. Dit moet eerst (bij voorkeur niet-destructief) worden onderzocht. Na reparatie van de lekkage zien wij de buitenzijde van de bestaande dakkapel netjes afgewerkt en geschilderd. Tevens dient onze amateuristische hemelwaterafvoer t.p.v. ons dakterras op professionele wijze te worden verwijderd en vervangen door een goed werkende afvoer o.b.v. vrij verval.

Door slechte installatie badkamer door ...

Door slechte installatie badkamer door installatiebedrijf in januari 2004 vochtige tussenmuur, vermoedelijk t.g.v. lekkende waterleidingen.

Ik heb enige tijd geleden 2x een lekkage ...

Ik heb enige tijd geleden 2x een lekkage gehad van mijn afvoer en daardoor schade (water, schimmel -en vochtschade) aan mijn keuken, mijn vinyl in de keuken, de keukenmuur, de slaapkamermuur en mijn laminaat in de slaapkamer. De schade moet in een rapport worden opgenomen en de berekening moet inclusief materiaal en btw zijn. Het is een vrijblijvende offerte, dus ik kan er vanaf zien. Graag zsm een terugkoppeling.