Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in de serre verhelpen:

Lekkage in de serre verhelpen

Wij hebben een lekkage op de hoek van de serre. De serre is van aluminium. Met bepaalde wind loopt het regenwater naar binnen en via het kozijn naar beneden. Timmerman heeft al 2 keer aan buitenzijde gekit maar weet niet waar het vandaan komt. Het kozijn aan de binnenzijde is al een keer vervangen geweest vanwege lekkage. De lekkage zit er nog steeds. We zoeken een specialist op dit gebied.
Onze klant uit Reeuwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in de serre verhelpen uit heel Nederland:

Dak vervangen door PVC of EPDM

Het betreft een plat dak van onze serre uitbouw uit 2002 dus 16 jaar oud. De bestaande bitumenlaag (geeft inmiddels lichte regenwater lekkage) verwijderen en vervangen door EPDM of PVC kleur wit of lichtgrijs met goede zonlichtreflectie. Het dak meet ongeveer 7 x 4 meter met drie vierkante lichtkoepels van ongeveer 1.5 meter x 1.5 meter. Uiteraard zal dit werk op een droge dag uitgevoerd moeten worden!

Plafond slaapkamer en muur serre schilderen

Ik wil ons plafond in de slaapkamer opnieuw laten schilderen en de muur in onze serre, nadat we een lekkage hebben gehad. De muur betreft zo'n 10 vierkante meter (witte verf). Het plafond in de slaapkamer is ook ongeveer 10 x 15 vierkante meter en ook wit. De muur is grotendeels gebladderd nadat water en vocht in de muur is gaan zitten en naar beneden liep. In het plafond zitten duidelijk de 'geel/bruine' lekkageplekken. Graag een offerte dan kunnen wij dit doorgeven aan onze verzekering.

Serre laten renoveren

Wij hebben een serre van ong 12 m2. Het is gemaakt van aluminium en glas. Het glas (3 banen op dak... raampje in middelste strook hoeft niet terug) moet vervangen. We denken dat ook de rubbers niet meer goed zijn. De deuren schuiven in harmonica open. Ook hier zijn de rubbers niet meer goed. In de hoek (enkelsteense buitenmuur)van het dak en deur serre lekt het. We zijn op zoek naar iemand die ons goed advies kan geven, glas, rubbers en lekkage kan vervangen en oplossen.

Bitumen repareren

Ik heb lekkage bij serre. Bitumen strook ongeveer 50 cm bij 250 cm vervangen

Lekkage serre verhelpen

Er is een lekkage in de serre op 2 plaatsen aanwezig tussen liggers glasplaten. Waarschijnlijk zijn het de Trespa platen buiten die niet goed aansluiten.

Lood vervangen op een serredak

Ik heb een aangebouwde serre die aan 3 zijden aan een muur grenst. Aan die 3 zijden wil ik de loden afdichtingen laten vervangen. Verder liggen er loodstrippen ter afdichting van de glasplaten onderling. In totaal moet er ongeveer 60 meter loodstrip worden vervangen omdat die sterk verouderd is. We hebben alleen bij forse regenval een geringe lekkage. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Dak vervangen van serre

Dak van de serre dient geheel vervangen te worden. Huidige dak heeft problemen: lekkage, schimmel, hout rot. Wij willen het huidige dak laten vervangen door een groene dak vanwege de uitstraling en die bij de omgeving past. Er is een vergunningaanvraag ingediend bij de gemeente. Wij willen alvast een offerte. Voor de boom in het midden is een kapvergunning aangevraagd zodat het niet storend is voor het dak tijdens de werkzaamheden. Het dak is ongeveer 43 m2.

Oplossen van lekkage aluminium serre met glazen dak

Na een fikse regenbui loopt het water binnen langs de buitenkant, via de goot. Als deze volloopt omdat de regenval zo hevig is komt het via naden naar binnen lopen en staat binnen 10 minuten de hele serre blank. Lijkt het net of het binnen regent ipv buiten. De serre is ongeveer 12 jaar oud, en de eerste 10 jaar nooit lekkages gehad. Wij denken zelf aan de rubbers of kit. Het bedrijf dat de serre heeft geplaatst is inmiddels failliet, dus daar kunnen we niet terecht. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet in overleg met de klant worden besproken.

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

Lekkage in de serre opsporen en verhelpen

Ik heb lekkage in mijn serre. Ik heb een serre van hout en glas. Als het zwaar regent, lekt het water door het hout. Het is het hout in het midden. Waar twee stukken samen waren. Daar lek het uit. Ik heb zelf een en ander geprobeerd te repareren, maar het mocht helaas niet baten. Ik spreek Engels.