Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kelder injecteren:

Kelder injecteren

Wij willen graag de kelder van onze nieuwen woning laten repareren. Op dit moment is de woning nog niet officieel van ons wij zijn druk in de onderhandeling. Nu is mijn vraag of er een inspecteur van jullie langs kan komen om het lek te beoordelen wat de kosten er van zijn. Het gaat hier om een dijkwoning in de provincie Moordrecht. Enige afspraak die wij op dit moment hebben met de makelaar is op 13 feb 2018 volgend week om 4 uur zou het dus mogelijk zijn om dan iemand bij ons langs testuren? Hier onder een kleine uitleg over de lekkage de lekkage is tegen de wand van de dijk aan naast het huis is een aanbouw gemaakt tussen de aanbouw en het oude huis komt grond water naar binnen. Het huis en de nieuwbouw heeft een kleine spouwmuur nu heeft de oude bewoner in de hoek de muur deels verwijdert om het water op te vangen en via een afvoer pijp aftevoeren naar een afvoer buis die de grond in gaat. Dit is niet echt een blijven de optie wij willen ook graag het gat dicht hebben en de kelder bewoonbaar hebben.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kelder injecteren uit heel Nederland:

Fundering injecteren tegen waterschade

We hebben een paar (ongeveer op vier plekken van 30 a 50 cm) vochtige plekken in de woonkelder, en willen deze laten injecteren/herstellen. Met deze regen ligt er wel een flinke plas maar wij zijn redelijk flexibel in uitvoertermijn, omdat de kelder nu nog geen woonfunctie heeft.

Keldermuren injecteren tegen vocht

Onder het hele huis door loopt een kelder. Aan de ene zijde ligt deze kelder tegen een andere kelder. Daar heb ik geen vochtproblemen. De andere kant van de kelder heeft geen aansluitende kelder, daar heb ik last van optrekkend vocht. Er komt vocht door de keldermuur op enkele plekken, voornamelijk onderaan en in twee hoeken. Afmeting keldermuur is 8 x 2,5 meter en 4 x 2,5 meter. Het betreft een gemetselde muur van betonblokken. Deze liggen 30 cm breed. De muur is aan de buitenkant behandeld, maar blijkbaar niet voldoende. Dus nu wil ik van de binnenkant uit injecteren als dit nut heeft.

Keldermuren laten injecteren

Paar muren in de kelder moeten geïnjecteerd worden. We hebben een vochtige kelder. Het gaat om ongeveer 10-15 meter wand. Het is een huis van 1925.

Fundering verstevigen

In verband met het aanbrengen van een betonvloer op staal in de kruipruimte (van tussen 1.70 meter en 2.65 meter hoog) zit ik met de vraag hoe laag ik de vloer kan uitvoeren. Een optie is om de grond onder de poten van de spaarbogen van de fundering te injecteren, zodat ik iets meer speelruimte heb in het uitgraven. Het gaat om 6 poten onder een pand met 2 verdiepingen en een zolder. Fundering staat op zeer dichte maar weinig samenhangende zandgrond. Vooralsnog vertaalt deze actie zich in een prijs per centimeter hoogte in de kelder, dus ik wil graag wat prijsindicaties om te kunnen bepalen of dit überhaupt een te onderzoeken route is.

Kelder vochtvrij laten maken

Graag willen wij de kelder vochtvrij maken. Via casius zijn we naar u doorgestuurd. We willen graag een vakman, omdat het injecteren van een kelder kennis en kunde vraagt. Graag een offerte voor de kelder die uit 2 ruimtes bestaat en waarvan de oppervlakte ongeveer 3 bij 4 meter is

Kelder vochtdicht maken

Kelder waterdicht maken/injecteren. Kelder bestaat uit 2 ruimtes, gezamenlijk komt het vloeroppervlakte neer op 3.70 bij 4 meter.

Keldermuur door injecteren waterdicht maken

Kelder van een jaren '30 woning is vochtig en bij hoge grondwaterstand loopt de kelder onder via de buitenmuur. Betreft een kelder van 3 bij 4 meter. Alleen de buiten muur moet waterdicht worden gemaakt. Dit is een wand van 3 meter breed. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keldermuren injecteren tegen vocht

Ik wil ee kelder van 12 m2 laten injecteren. Het water komt uit de muren en Niet uit de grond .

Kelder met vochtprobleem waterdicht maken

Er gaat een verwarmingsbuis vanuit de kelder "naar buiten" voor de verwarming van het schuurtje. Nu staat het grondwaterpeil zo hoog dat bij deze verwarmingspijp het grondwater naar binnen wordt "geduwd". Graag rondom deze buis waterdicht maken (injecteren of weet ik veel).

Grondinjectie ter voorbereiding van kelderbouw

Ik wil een kelder onder mijn huis maken. Er zit een kruipruimte onder met een stahoogte van ongeveer 180 cm. De totale maat van de ruimte is 120 m². Ik wil graag weten wat het per m¹ kost om de huidige fundering met 1200 mm te verlengen d.m.v. waterglas injecteren. Het is zandgrond. Ook wil ik graag een prijs per m² voor het injecteren van zandgrond op 1200 mm diepte zodat er daarna uitgegraven kan worden.

Partners

Partners van Casius