Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Pijnacker of directe omgeving.

396 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: waterschade rapport maken voor de verzekering en schade herstellen, offerte voor vervanging vloer na waterschade, het constateren en herstellen van problemen met waterschade, offerte voor reparatie plafonds, kelderrenovatie, kelder vochtvrij maken, waterschaderapport/Offerte plafond sauzen na waterschade voor Verzekering, vochtproblematiek souterrain in kaart brengen en oplossen, vocht en schimmel op de muren, schimmelbestrijding, muren herstellen na lekkage, herstellen van plafond na lekkage, ventilatieroosters kruipruimte boren en plaatsen, opsporen lekkage en reparatie, waterschade rapport voor de keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Pijnacker:

Lekkage serre verhelpen

Ik heb net een huis gekocht met aangebouwde serre. Afgelopen zondag kleine lekkage ontdekt. Met verkoper afgesproken eerst offerte op te vragen wat kosten gaan worden.

Kelder injecteren

Wij willen graag de kelder van onze nieuwen woning laten repareren. Op dit moment is de woning nog niet officieel van ons wij zijn druk in de onderhandeling. Nu is mijn vraag of er een inspecteur van jullie langs kan komen om het lek te beoordelen wat de kosten er van zijn. Het gaat hier om een dijkwoning in de provincie Moordrecht. Enige afspraak die wij op dit moment hebben met de makelaar is op 13 feb 2018 volgend week om 4 uur zou het dus mogelijk zijn om dan iemand bij ons langs testuren? Hier onder een kleine uitleg over de lekkage de lekkage is tegen de wand van de dijk aan naast het huis is een aanbouw gemaakt tussen de aanbouw en het oude huis komt grond water naar binnen. Het huis en de nieuwbouw heeft een kleine spouwmuur nu heeft de oude bewoner in de hoek de muur deels verwijdert om het water op te vangen en via een afvoer pijp aftevoeren naar een afvoer buis die de grond in gaat. Dit is niet echt een blijven de optie wij willen ook graag het gat dicht hebben en de kelder bewoonbaar hebben.

Vochtprobleem in de hal met dubbelglas oplossen

In mijn hal beslaat het raam van dubbele glas en zie ik condens op de deur. Dit is voornamelijk bij de wintermaanden. Betreft een hoekwoning uit 2005. Ik wil dit vochtprobleem laten verhelpen, graag ontvang ik een offerte.

Optrekkend vocht tegen gaan

In ons huis hebben wij last van optrekkend vocht in de muur. Ons huis dateert uit 1928 en heeft een kruipruimte. Gaat om de hal: 1 muur van ongeveer 4 a 5 meter en andere kant een stukje muur van 2 m2. Vocht tot ongeveer 20 cm hoog. Graag wil ik weten of hier wat aan gedaan kan worden en welke mogelijkheden er zijn.

Muffe kelder

De wanden van onze kelder vertonen donkere vlekken, er is sprake van zwamvorming en laat het stucwerk op enkele plaatsen los. Zoals de titel aangeeft heerst er, ondanks ventilatie, een muffe geur. Het vochtdicht maken van de wanden door er iets op te smeren is m.i. niet de oplossing. Graag een gesprek ter plaatse over het probleem om tot een afdoende oplossing te kunnen komen. De kelder is niet aangrenzend aan een buitenmuur en is plm. 60 cm onder het niveau van de gang en de afm. is (LxB) 2,7x0,9 m.

Bestrijding optrekkend vocht

Ik woon in een oud arbeidshuisje (1917) met kruipruimte. De muren met name aan de voorkant nemen veel vocht op. Zowel vanuit de grond als misschien van vocht uit de lucht. Ik zou graag willen weten wat hier het beste aan gedaan kan worden en tegen welke kosten. Woonoppervlak 1 verdieping ongeveer 5x7m.