Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade herstellen van badkamer:

Waterschade herstellen van badkamer

Door een geval van waterschade hebben we schade aan de badkamer en in het trapgat. Het putje onder de douchebak is verstopt geraakt waardoor het is gaan overlopen. De douchebak is hierdoor ook verroest. Het water is door de muren heen naar het trapgat gelopen, waardoor het stucwerk ook schade heeft.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade herstellen van badkamer uit heel Nederland:

Waterschade badkamerplafond herstellen

Door lekkage hebben we schade aan ons badkamerplafond. Dit willen we graag laten herstellen. Het is een verzekeringskwestie. De badkamer is 2 bij 2,5.

Herstellen laminaatvloer

Ik wil graag op de eerste verdieping laminaatvloer laten vervangen door waterschade, het betreft kliklaminaat en gaat over ongeveer 7.7 m2. Het kan zijn dat de ondervloer ook deels moet worden vervangen door de waterschade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Vinyl laminaat vloer vervangen na waterschade

Door lekkage van de afvoer in de keuken is het vinyl laminaat gaan opbollen. ( zie foto's) De vinylstroken zijn verlijmt op een laminaat ondergrond. Het vinyl laminaat loopt door op alle vloeren, 45m2. Waarschijnlijk is de laminaat ondervloer nat geworden. Ik ben opzoek naar een offerte voor of het herstellen of het vervangen van de vloer.

waterschade laminaat verwijderen schimmel

Ik wil graag de waterschade aan mij laminaat herstellen met spoed. En dat de schimmel wordt verwijderd. Het betreft een opbergruimte met cv ketel van ongeveer 4,5 m2. Tevens dienen de metalen wandrekken gedemonteerd te worden en nieuwe wandrekken monteren en bevestigen aan de muur.

Waterschade laminaatvloer en schade keukenkast herstellen

Ik wil graag een reparatie van mijn laminaat na waterschade, de oppervlakte is 40 m2.

Waterschade aan muren repareren

Door lekkage waterschade aan muur en plafonds, dit willen wij laten herstellen. Muur circa 2.5m breed Hoog circa 2.4m hoog Het moet in ieder geval gesausd worden, naar uw oordeel eventueel nog moeten worden gestuct.

Herstellen laminaat vanwege waterschade

Wij zouden graag een offerte willen voor het repareren van het laminaat in onze keuken vanwege waterschade. De waterschade ten gevolge van een lek van het leidingwerk in de keuken is inmiddels hersteld. Het gaat om 2-4m2 en we hebben nog een pak laminaat liggen. Graag ook de schimmel verwijderen onder het laminaat

Plafond en muur herstellen na waterschade

Plat dak heeft gelekt en is ondertussen vervangen. Schade door water aan plafonds slaapkamers en scheur in de muur/vensterbank, Op de benedenverdieping in de keuken scheuren in de muur en bruine vlekken. Het gaat om verschillende stukken, in totaal ongeveer om 8 m2.

Laminaatvloer herstellen a.g.v. waterschade

De prullenbak heeft gelekt en mijn zoontje heeft ook nog eens een beker water laten vallen waardoor ik schade heb gekregen op mijn laminaat wat zich heeft uitgebreid naar de woonkamer, gang en de keuken. (begane grond). De verzekering wil nu graag een offerte hebben wat de herstelkosten zijn of een verklaring van de vloerenlegger dat het niet herstelbaar is en compleet vernieuwd moet worden. Het gaat om een grijze kleur tegellaminaat. Ik weet niet om hoeveel m2 het zou gaan bij complete vervanging. Het huidige laminaat is circa 3 jaar oud.

Herstelwerkzaamheden als gevolg van waterschade aan muren en vloeren

Wij hebben van boven tot beneden waterschade aan muren, laminaat, ondervloeren, etc. ivm lekkende wasmachine op zolder. Dit alles moet allemaal hersteld en vernieuwd gaan worden en ik heb tevens een offerte nodig voor de verzekering. Iets langer geleden hadden we ook waterschade door een lekkende bad-afvoer en deze oudere waterschade wil ik graag ook meteen laten herstellen en ook hiervoor een aparte offerte voor de verzekering. Het gaat om diverse werkzaamheden zoals o.a. stucen, schilderen, laminaat met ondervloeren en plinten verwijderen en nieuw leggen.

Partners

Partners van Casius