Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Papendrecht of directe omgeving.

397 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Papendrecht:

Ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig)

We willen graag onze kruipruimte(s) ventileren, dus zoeken we iemand die betonboringen uit kan voeren. De ventilatieroosters met schuine schacht hebben we online al aangeschaft. Het zijn 3 of 4 compartimenten, dus wij verwachten dat er 5 of 6 gaten geboord moeten worden, maar wij laten ons graag adviseren. U kunt ons altijd bellen of mailen.

Waterschade herstellen van badkamer

Door een geval van waterschade hebben we schade aan de badkamer en in het trapgat. Het putje onder de douchebak is verstopt geraakt waardoor het is gaan overlopen. De douchebak is hierdoor ook verroest. Het water is door de muren heen naar het trapgat gelopen, waardoor het stucwerk ook schade heeft.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Lekkage opsporen en verhelpen

Graag ontvang ik een offerte voor opsporing en verhelpen van de volgende lekkage. Ik heb een balkon aan de voorzijde van mijn woning (2e verdieping), daar direct onder zit de woonkamer (1e verdieping). In de woonkamer heb ik een raam aan de voorzijde met daar boven op het plafond een gele vlek. Tevens aan de zijkanten van het raam waar de vensterbank iets uit steekt zitten gele vlekken. De bovenzijde van het frame van het raam (van hout) is ook gebobbeld, het lijkt erop dat daar het water op staat/valt via de spouw, maar dat weet ik niet zeker. Zie bijgevoegde foto's. Graag ontvang ik een offerte met de focus op het verhelpen van het probleem. Ik hoor graag van u.

Vochtige kelder met schimmelvorming

De kelder ongeveer 1 meter breed en 2 meter lang en ongeveer 1 meter hoog tot drempel naar woonkamer, bereikbaar via de woonkamer is vochtig, schimmelvorming. Na nieuwe kunststof kozijnen, komt het water ook via spouwmuur bij de voordeur de kelder in. Waarschijnlijk water in de kruipruimte, veel last van naaktslakken die naar binnen komen via de kelder. Dus 2 dingen, vocht onder controle houden in de kruipruimte en vochtprobleem in de kelder oplossen. Alleen bedrijven die een gratis offerte willen geven. Ik werk onregelmatig, dus kan niet altijd de tel beantwoorden, dus graag nr achterlaten bij geen gehoor of via e-mail.

Vochtprobleem kruipruimte?

In april hebben wij een nieuwe keuken laten plaatsen. Aangezien de vloer nogal ongelijk was is er een bepaald gedeelte opgevuld met een cement/beton/water mengsel. Na twee maanden kwamen wij erachter dat we lekkage hadden en moest de vloer (laminaat op tegels op houten vloer) verwijderd worden. Zodra e.e.a. opgedroogd is, kan de vloer weer opnieuw gelegd worden. De laatste 5 maanden was het vochtpercentage zeer gestaag gedaald (van 100 % naar ongeveer 20 %). Echter bij de meting van vandaag bleek het percentage opeens weer enkele procenten gestegen. Naar ons idee is er geen lekkage meer. Vervolgens zijn wij eens in de kruipruimte gaan kijken of daar het probleem ligt en deze is tot onze verbazing zeer vochtig. Er liggen zelfs gewoon om sommige plekken enkele plassen.

Vochtprobleem in slaapkamer

In de slaapkamer op de begane grond is de binnenmuur aan de onderkant vochtig en bevat schimmelplekken. Gaarne inspectie van probleem en offerte opmaken voor herstel/oplossing.

Het volspuiten van de kelder met ...

Het volspuiten van de kelder met schelpen.