Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor stank uit kruipruimte oplossen:

Stank uit kruipruimte oplossen

Na een flinke regenbui stinkt het of aan de voorkant van het huis of aan de achterkant ligt eraan hoe de wind staat. Wij hebben ons huis laten isoleren 2 jaar geleden en de oude roosters zitten nu dicht er zijn wel andere roosters geplaatst. Wij zijn opzoek naar een vakman die voor ons kan opsporen waar dit vandaan komt en een goede oplossing voor kan vinden
Onze klant uit Oud Alblas (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stank uit kruipruimte oplossen uit heel Nederland:

Stank vanuit kruipruimte verhelpen

Ik zoek een vochtexpert die kan constateren waar de stank in mijn hal vandaan komt. Daarnaast heb ik ook last van rioolvliegen. Ik zoek een specialist die dit probleem kan verhelpen.

Kruipruimte schoonmaken

Mijn kruipruimte heeft enige tijd onder water gestaan. Vermoedelijk na een verstopping in de hemelwaterafvoer. Ik heb deze 4 weken geleden zelf leg gepompt maar nu hebben we last van stank. Ik wil nu graag het overgebleven zand/aarde eruit laten zuigen en eventueel een nieuwe laag zand te laten leggen. De kruipruimte is 4m bij 3 m. De ruimte is 1 m hoog. Het gaat om de kruipruimte van het huis.

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

De kruipruimte is deels volgestroomd met rioolwater, waardoor nog steeds sprake is van stank. Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen / vervangen van een deel van het verontreinigde zand. De kruipruimte is goed bereikbaar via een luik in de kelderwand en men kan er deels gebukt in staan. De oppervlakte is ongeveer 70 m2

Vervuild zand in deel van kruipruimte vervangen

We hebben een lekkage van het riool gehad in de kruipruimte, nu hebben we overlast van vieze stank en zien we in de kruipruimte vervuilde grond, iets van 3 bij 1 meter hoeveel kost het om dit te laten verwijderen en schone grond te plaatsen?

Isoleren kruipruimte met EPS parels

Mijn kruipruimte (45 vierkante meter) is vochtig en er staat zelfs een laagje water in. Uiteraard brengt dit allemaal zaken met zich mee als schimmel, stank en gezondheidsrisico’s. Ik zit er daarom aan te denken om de kruipruimte te laten isoleren met EPS parels. Ik heb al wat vooronderzoek gedaan en de EPS parels zouden een goede optie zijn. Het is een koopwoning uit 1983 en de kruipruimte is normaal begaanbaar. Ik zou graag horen wat het kost om dit door uw bedrijf te laten doen. Ik lees op internet verschillende bedragen voor hetzelfde werk, vandaar dat ik diverse bedrijven benader om te kijken wie de beste offerte aan me kan bieden. Ik hoop uiteraard dat ik met u in zee kan gaan en mijn kruipruimte z.s.m. kan laten behandelen met de EPS parels. Alvast bedankt voor de informatie en ik hoor uiteraard graag van u!

Afvoerleiding in kruipruimte vervangen

Betreft vervanging van afvoerleidingen van een rijtjeshuis/tussenwoning bouwjaar 1981. kruipruimte is goed bereikbaar. alle buizen en ophangbeugels dienen vervangen worden. opmerking: vervanging wordt gedaan uit voorzorg (verzaking). Er is geen lekkage of stank in de kruipruimte.

Kruipruimte inspectie

In verband met stankoverlast in huis willen we onze kruipruimte laten inspecteren. Met of zonder camera. Ik woon er 3 jaar en sindsdien komt en gaat de stank. Het ruikt muf en vochtig. Ik wens graag een offerte voor een inspectie.

Kruipruimte bouw ventileren

Na een verbouwing ongeveer 25 jaar geleden zijn de bestaande ventilatie gaten en roosters achter een nieuwe muur en gipsplaten verdwenen. Hierdoor heb ik regelmatig overlast van stank. Ik heb hierover info ingewonnen. Het zou opgelost kunnen worden door ventilatie roosters in de kruipruimte te plaatsen, en gaten te boren. Graag zou ik hier iemand naar laten kijken. Het betreft een rijtjes huis type drive in woning bouwjaar ongeveer 1972.

Kruipruimte met grondwater draineren, vloer isoleren d.m.v. PUR/PIR, of vloer zelfs geheel vervangen

Ik wil graag mijn kruipruimte laten draineren i.v.m. grondwater wat in de kruipruimte staat en problemen geeft met het stucwerk, stank en kou. Tevens zou ik de vloer willen laten isoleren d.m.v. PUR/PIR, of zelfs de vloer geheel te laten vervangen. LET WEL, de kruipruimte van de keuken en hal zijn bereikbaar via een luik, de woonkamer is alleen te bereiken door een gat in de vloer te maken.

Stank meterkast en kruipruimte verhelpen

Er komt een sterke stank uit onze meterkast en soms ook uit de kruipruimte. Kunt u onze stank verhelpen?

Partners

Partners van Casius