Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor drainage aanleggen in kruipruimte:

Drainage aanleggen in kruipruimte

Ik wil graag een drainagebuis laten aanleggen in mijn kruipruimte. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 50 m2 met een hoogte van ongeveer 70 cm en is toegankelijk. Het water staat soms hoog en het stinkt, wij kunnen de huidige drainagebuis ook niet vinden. Vandaar dat wij iemand zoeken die dit probleem kan oplossen voor ons.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen in kruipruimte uit heel Nederland:

Offerte tuinaanled

Wij zijn op zoek naar een hovenier die voor ons onze tuin wilt aanleggen. We zouden graag een aantal dingen willen laten doen, namelijk: *Een nieuwe schuur met plat dak van ongeveer 320 lang bij 300 diep. * oude tegels eruit, nieuwe betontegels van 60x60 erin. Ongeveer 44m2 * de trampoline op een andere plek ingegraven. De trampoline is in diameter 240 cm * een stuk kunstgras van 2x3 m ongeveer, die grenst aan de trampoline zodat ze via het kunstgras de trampoline in kunnen. * iets van drainage voor het hemelwater * en vier schuttingstukken. Graag hoor ik van jullie of dit een mogelijkheid is en wanneer u kunt langskomen voor een offerte op maat. Met vriendelijke groet, Samantha Groenewege

Afgraven en drainage aanleggen

Het gaat om een tuin van ong 63m2 in een nieuwbouwwijk. We willen graag dat er 25 cm wordt afgegraven en aangevuld met ong 50m2 tuinaarde en de overige 13m2 zand voor bestrating. Daaronder graag drainage aanleggen in 3 lijnen bijelkaar ong 30m1 Er ligt nu een kleilaag in de tuin waar alle plassen op blijven staan. Daarom graag gebruik maken van de pp450 drainagebuis van 80mm Graag hoor ik snel van u.

Drainage in de nieuwbouwtuin aanleggen

Ik wil een drainage aanleggen in de tuin. De tuin is tussen de 150 en 200 m2. Ik heb geen achterom.

Bestraten van de achtertuin en looppad in voortuin maken

Het betreft een achtertuin van 5. 5 meter breed en max 10 meter diep. Niet de gehele tuin hoeft bestraat te worden. Echter hetgeen dat wel bestraat moet worden; in 2 verschillende soorten tegels/ stenen. Voor de tegels/stenen zorgen wij zelf. Alvorens het bestraten/ aanleggen van de tuin willen wij de achtertuintuin voorzien van drainage en elektra voor de verlichting. De voortuin willen wij voorzien van 2 leilindes. Tevens is daar een looppad dat bestraat moet worden.

Drainage aanleggen in achtertuin

Graag een prijsopgaaf voor het aanleggen van een drainagesysteem. Langs terras tot aan garage en aansluiting op hemelwaterafvoer. De lengte is ongeveer 14 meter.

Drainage aanleggen en tuin ophogen

Wij willen graag onze tuin verhogen en een drainage systeem aanleggen, aangezien dit in de winter altijd vol water staat. Onze tuin is 7 bij 25 meter diep. We willen graag inventariseren wat hiervoor moet gebeuren en hebben daarvoor een expert nodig, die indien het budget het toelaat ook de drainage kan aanleggen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Drainage aanleggen bij nieuwbouw

Het betreft nieuwbouw met kleigrond, 30 cm inmiddels afgegraven en gestort met aarde en zand. Nu moet drainage nog worden aangelegd in de gehele tuin, van 16 meter diep en 10 meter breed, welke kan worden aangesloten op de (door de aannemer) aan te leggen drainage achter in de tuin. Graag ontvang ik een offerte wat de aanleg van de drainage gaat kosten.

Drainage aanleggen in achtertuin

Het gaat om het aanleggen van een drainage in verband met wateroverlast. Wij hebben een achterom.

Drainage aanleggen en bestraten

Mijn tuin is ongeveer 9 x 7 meter groot en ligt lager dan de buren. Er staat een blokhut op die erg vochtig blijft binnen. Ook in de tuin zelf blijft er veel water staan. Op dit moment liggen er grote tegels in de tuin. Graag zouden wij een advies willen ontvangen wat de optie zijn om dit probleem op te lossen. Wellicht is een drainage een optie?