Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel op de bovenverdieping verwijderen:

Schimmel op de bovenverdieping verwijderen

De gehele bovenverdieping, behalve badkamer, moet schoongemaakt worden, de buitenmuren zijn aan de binnenkant bijna allemaal beschimmeld. De schimmel zit alleen tegen de buitenmuren vooral in de hoeken. De bovenverdieping is ongeveer 25 m2.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel op de bovenverdieping verwijderen uit heel Nederland:

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen Onder onze trap naar de bovenverdieping zit een opslagruimte met in de vloer een luik naar de kruipruimte. In de kruipruimte zit schimmel (zwam) op de muur en aan de onderkant van de vloer. Verwijderen van de schommel en indien nodig de kruipruimte deels preventief bewerken met verf/coating, als dat het juiste effect heeft om nieuwe schimmel en zwammen te voorkomen.

Schimmel verwijderen en kruipruimte behandelen

Onder onze trap naar de bovenverdieping zit een opslagruimte met in de vloer een luik naar de kruipruimte. In de kruipruimte zit schimmel (zwam) op de muur en aan de onderkant van de vloer. Graag wil ik de schimmel zo spoedig mogelijk verwijderen en indien nodig de kruipruimte deels preventief bewerken met verf/coating, als dat het juiste effect heeft om nieuwe schimmel en zwammen te voorkomen. Graag eerst telefonisch contact. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Vochtprobleem achterhalen in de gehele woning

Wij zijn de nieuwe eigenaren van een woning. De gehele bovenverdieping vertoont schimmel in de badkamer en alle slaapkamers en tast tevens mijn inboedel aan. De schimmel zit ook bij de ramen in de woonkamer en keuken. Graag willen wij een erkende specialist laten kijken naar deze schimmelvorming en dat deze kan nakijken waar het probleem ligt en hoelang deze schimmel al in de muren zit. Naar aanleiding daarvan zouden wij graag een offerte willen ontvangen met daarin de oorzaak, hoe lang dit er al zit in de woning en wat het gaat kosten om dit te verwijderen. Voor verdere informatie kunt u contact met mij opnemen.

Vochtproblemen opsporen en oplossen

We hebben last van vocht en schimmel door het hele huis, met name op de wanden van de bovenverdieping. Het betreft een hoekhuis. Wij zouden willen weten wat de oorzaak is en wat we hiertegen kunnen doen.

Vocht en schimmel op muren

Zoeken van een oorzaak naar vocht en schimmelproblemen op de muren en het oplossen hiervan. Vooral op de bovenverdieping hebben we hier veel last van.

klussen woonboederij in Heino

Lief klusteam, Mijn vriend woont in buitengebied van Heino ( 17 km. van Zwolle ). Wij kennen elkaar 1.5 jaar en Bertus wil zijn huis te koop zetten want we willen gaan samenwonen. Er moet nog heel wat aan gebeuren. (de voortuin, bovenverdieping, slaapkamer voor (schimmel) en opruimen asbest platen van een oude varkensschuur.) Alleen er komt nu niets meer van want hij heeft door een val een incomplete dwarsleasie opgelopen. Is geopereerd en revalideert nu sinds een maand in Het Roessingh te Enschede. Jullie hulp zal heerlijkm zijn. We hebben handige vrienden die eventueel mee willen helpen. groetjes van zijn vriendin Dorien