Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor constatering wateroverlast/schade:

Constatering wateroverlast/schade

Ik zoek een vochtexpert die kan constateren waar de wateroverlast vandaan komt. Daarnaast zou ik ook graag willen dat dezelfde partij de problemen verhelpt. Ik wil graag dat er iemand komt kijken naar de waterschade. Als het kan wil ik het binnen nu en een maand laten herstellen, want het lijkt dat de schade erger wordt. de muren zien er niet meer uit en moet ook waarschijnlijk geverfd worden.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor constatering wateroverlast/schade uit heel Nederland:

Betreft reparatie cq. vervanging ...

Betreft reparatie cq. vervanging dakbedekking i.v.m. constatering lekkage op zo. 5 okt. 2008. Eengezinswoning uit 1987 met b.g. en 1e verd. Dak is niet van binnenuit bereikbaar, maar op +/- 5,5 meter hoog vanaf straat- of tuinzijde te bereiken (eigen ladder is NIET aanwezig). De lekkage komt volgens mij bij de ventilatieschacht vandaan. Ik ben echter zelf nog nooit het dak op geweest (i.v.m. longemfyseem). Ben vaak afwezig, maar van mijn vrouw gehoord dat buren rechts 2 weken geleden met het dak bezig waren en vorige week de buren links. Wil graag advies en offerte van specialist. Evt. ook m.b.t. "compartimenteren", zodat ik voortaan geen wateroverlast van de buren meer krijg. Uw eventuele bericht gaarne per telefoon of e-mail voor afspraak op (hopelijk) korte termijn. Bij voorbaat dank.