Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor woonkamer plafond en wand herstellen:

Woonkamer plafond en wand herstellen

Ik wil graag onze muur laten herstellen van waterschade van de buurman het behang is kapot de muur is 2.50 meter hoog en 5.00 meter breed. Het plafond heeft ook waterschade en is 4.25 meter bij 5.00 meter. Het plafond moet schimmelvrij gemaakt worden en worden geverfd.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer plafond en wand herstellen uit heel Nederland:

Een plafond voorzien van nieuw stucwerk

IK zoek een stukadoor die het plafond in mijn woonkamer kan voorzien van nieuwe stucwerk. Het gaat om 40 m2. Het plafond is afgewerkt met een gedraaid schaduw stucwerk en we willen het graag glad en wit hebben. De werkhoogte is ongeveer 250 - 260 cm.

Garage verbouwen

Wij willen de garage van 29 m2 bij woning betrekken. Deze isoleren (Zal deels nodig zijn, waarschijnlijk alleen vloer en plafond). en dan een gat vanuit de woonkamer naar de garage, ten grote van een deur kozijn, dat netjes af getimmerd (Dus geen echte deur, alleen een doorloop). Dan willen we graag de garage vloer even hof als de vloer in de woonkamer, en dat vloerverwarming in. We zijn genieuwd hoeveel dagen deze klus zou duren en wat de kosten hier voor zijn. Er zit al verwarming in de garage maar deze willen we dus vervangen voor vloerverwarming (Dit zit ook al in de woonkamer).

Uitbouw aan de zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren van 1,9 m bij 4,5 meter. Ik heb als bijlage een tekening van de woning toegevoegd + een aantal foto’s. Wijzigingen: - De openslaande deuren bij punt A toevoegen ( zie schets) - De overige 2 ramen aan weerszijden van de nieuwe ruimte. En tussen deze ramen, een muur doortrekken tot het plafond. - Leidingen leggen - Het ,pet verfklaar gemaakt worden - De vloer moet gelijk worden aan de vloer van de huidige woonkamer. - Plaatsen van 2 stopcontacten Graag ontvang ik een definitieve offerte.

Stucwerk

Ik ben opzoek naar een vakman voor het stucen van mijn wand en plafond woonkamer. De wanden zijn ongeveer 40 m2 en het plafond is ongeveer 30 m2

Meterkast verplaatsen en/of vervangen

Meterkast 5.60 meter verplaatsen en/of vervangen. Plafond van de gang is er uit, dus uitgaande leidingen kunnen gemakkelijk over plafond van de woonkamer gelegd worden. Vloer van de gang gaat er uit, dus inkomende leiding kan gemakkelijk onder de vloer gelegd worden.

Toog en steenstrips verwijderen

Tussen woonkamer en keuken: toog verwijderen, muur steenstrips verwijderen en stucken, plafond stucken, Toogbreedte 2.35 m, lengte steenstrips verwijderen en stucken: ca. 5 meter (ca. 2,25 meter hoog), plafond stucken en spuiten ca. 27 vierkante meter. Betreft een eengezinswoning uit 1991.

Zachtboard plafond laten vervangen

Ik wil in de woonkamer het zachtboard plafond laten vervangen door een plafond met gipsplaten. Dit moet ook weer netjes worden afgewerkt. Daarnaast in de badkamer ook het plafond vervangen. Al met al samen ca 32 m2. Het is de bedoeling dat de situatie in de badkamer vochtbestendig wordt, deze ruimte is 1.5 x 2.5m.

Electra geheel vervangen

Ik zou de elektra in de gehele woning willen vervangen. De woning is van 1890 en op een aantal plaatsen lopen de elektra draden over het plafond. Er zijn ook maar 4 groepen op dit moment en dat zou ik ook willen laten uitbreiden. Verder gaat het om een woning van 40 m2 dus vrij klein. In de woonkamer gebruik ik op dit moment staande lampen voor verlichting en ik zou het liefst overal spotlichten op het plafond willen hebben. Ook zijn er niet genoeg stopcontacten. Meeste apparaten zitten op een verlengstuk wat ook niet heel veilig is. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor bovengenoemde zaken.

Wanden en plafonds stucen en latex spuiten

De binnenmuren hebben heel hard onderhoud nodig: De plafonds moeten allemaal gewit worden, spuiten lijkt me het beste. De wand tussen de keuken en de woonkamer moet aan beide kanten gestuct worden (voor behang), een wand in de keuken ook (i.v.m. een scheur). De overige wanden vind ik zo ongeveer goed genoeg met spachtelputz gedaan, maar wil ik in een andere kleur hebben. Wordt dat mooier als het met spackspuiten behandeld wordt, omdat oneffenheden dan wegvallen, of is latex beter? En is het mogelijk om spackspuiten in een donkere kleur te doen, zoals de kleur van histor Cowboy (PPG1156-7)? Er moet 18 m2 gestuct worden, 86 m2 wit gespoten (waarvan 67 m2 plafond en 19m2 wand), en 88m2 met spackspuiten. Ik wil wel 3 kleuren in de woonkamer en 3 in de slaapkamer hebben (dezelfde in de woonkamer en slaapkamer, ik twijfel nog tussen blauw en groen): https://www.dropbox.com/sh/gm1fze4zqppkref/AADq6kTs9FeugCgLBxDd848fa?dl=0 Wat zou het kosten om dit door jullie te laten doen? De kozijnen zal ik zelf schilderen, en de wand zelf behangen.

binnendeur & kozijn vervangen

We willen een binnendeur - van gang naar woonkamer - vervangen door een mooie staallook deur met een zwart kozijn. Hiervoor moet het huidige houten kozijn (met bovenlicht) verwijderd worden omdat we een deur willen tot aan het plafond.

Partners

Partners van Casius