Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor asbest verwijderen:

Asbest verwijderen

In de los staande garage willen we asbest plafond platen laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 8 m2 gespijkerde platen. We hebben reeds een aantal offertes ontvangen van 2000+ Euro. indien Type 2. (+550 voor 2A) ex BTW. Als ik de prijs indicatie lees op uw site dan lijkt het dat u het goedkoper kunt. Dus ik hoop dat u mij een offerte kunt geven die onder de aangegeven prijzen ligt (incl. de inventarisatie, sloopmelding en afvoer).
Onze klant uit Lisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen uit heel Nederland:

Volledig vervangen van golfplaten dak

De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: -Het verwijderen en afvoeren van de aanwezige constructie (3,5m X 6.5m). -Het plaatsen van een nieuwe constructie bestaande uit dakbeschot, platen, borders en hemelwaterafvoer. Voor zover ik kan inschatten bevat de constructie geen asbest. Indien u interesse heeft in deze klus zie ik graag uw reactie tegemoet.

Verwijderen asbest cementplaten dakbeschot en plafond platen

Verwijderen van 120 vierkante meter dakbeschot asbest cement platen/hechtgebonden/schuindak/we halen zelf de dakpannen,regels en folie weg. Ook graag offerte voor vewijderen asbest plafondplaten/totaal 16 vierkante meter/niet hechtgebonden/3 verschillende ruimtes.

Asbest rookkanaal verwijderen

Wij hebben in ons recreatieruimte in Norg een asbesthoudend rookkanaal/kachelpijp. Deze willen we graag laten verwijderen het gaat om een hechte asbesthoudende pijp. Graag willen we hier een prijs opgave voor.

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Ik wil een woning gaan kopen met asbest in het schoorsteenkanaal. Graag zou ik een indicatie ontvangen van hoeveel het zou kosten om dit te verwijderen. Best en worst case scenario zeg maar. Alvast bedankt.

Golfplaten met asbest vervangen en plaatsen nieuwe golfplaten

ik wil graag 500 m2 asbesthoudende golfplaten van een bijgebouw laten verwijderen. Graag het asbest ook afvoeren. Op het bijgebouw moeten nieuwe golfplaten komen, welke geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Het gebouw is vrij van obstakels en te bereiken met steiger/hoogwerker.

Asbest van een kaal dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die mijn dak asbestvrij kan maken tijdens de renovatie. Onder de dakpannen zitten asbestplaatjes van circa 3 mm dik. Die liggen op het gehele dak van circa 65 m2. Het dak wordt gerenoveerd en er komen nieuwe dakpannen en panlatten op. Bij de offerte mag rekening worden gehouden met dat de dakpannen eraf zijn gehaald en er een steiger om het huis aanwezig is, die is opgebouwd door het bedrijf dat de dakrenovatie uitvoert.

Asbest dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die mijn volledige dak asbestvrij kan maken. Het dak is ongeveer 370 m2 groot. Onder het dak zit nog 1 laag ter isolatie vroeger.

Asbestdak vervangen

Ik wil mijn leien dak vernieuwen. Dit zijn leien daken met asbest. Omdat het in Lelystad in deze wijk op elk dak zit is het niet verplicht om het te verwijderen. Maar ik wil het laten vervangen, ik begrijp dat dit door meerdere partijen moet worden aangepakt dus als u ook een bedrijf kent die de asbest verwijderen hoor ik dit graag Wat betreft Het dak is deze ongeveer 105 m2 Hier moeten weer een leien dak er op. Er is nog geen inventarisatie rapport opgesteld.

Asbest schuurdak vervangen door golfplaat

Mijn schuurtje achter het woonhuis heeft ca 9 m2 asbest platen. Dat laat ik graag verwijderen en afvoeren en vervangen door golfplaat. Ik moet nog een vergunning aan vragen. Totale projectkosten.