Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Leidschendam of directe omgeving.

526 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen, ventilatieroosters plaatsen in kruipruimte, vloer en wand herstellen na lekkage, constatering wateroverlast/schade, daklekkage repareren, waterschade herstellen van badkamer, plafond badkamer herstellen na lekkage, oorzaak lekkage badkamer achterhalen en oplossen, vocht en houtrot schade herstellen, vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen, vochtprobleem oplossen in de muur, optrekkend vocht, vervangen plafond en kozijnen na waterschade, lekkage aan aluminium serre verhelpen, waterschade onderburen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Leidschendam:

Vocht in stenen schuur verwijderen

Wij hebben vocht in een stenen schuur en een schuurdeur die vervangen dient te worden. Het gaat om ongeveer 18 m2.

Vochtmeting onder de vloer uitvoeren

Vochtmeting onder de tegelvloer (6 m2) van de badkamer in verband met een oude lekkage.

Vocht in kelder en souterrain verhelpen

Offerte aanvraag voor een woning betreft vochtige souterrain /kelder. Natte vloer en wanden , schimmel op plafond = ook vloer van begane grond. Hierbij ook meteen de vraag als het met enige spoed uitgevoerd kan worden het liefst deze week nog voor, vrijdag 10 juli 2015 Ivm werk kan ik niet altijd mijn telefoon aannemen daarom is een mailtje ook van harte welkom.

Vocht en schimmelproblemen

Ik heb schimmel in mijn etagewoning. De zwarte schimmel zit in de badkamer, met name op het plafond en een beetje in de voegen. Ook zit er wat schimmel in de raamkozijnen van de woonkamer (stalen kozijnen, enkel glas). Ook heb ik een gat onder één raam, een kier, die ik wil laten dichten. En boven de ramen zit ook wat schimmel in de hoeken van de muren.

muren/plafonds ontvochten en schimmel ...

muren/plafonds ontvochten en schimmel verwijderen muren/plafonds opnieuw behangen/schilderen en met structuurpleister afwerken