Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage verhelpen:

Lekkage verhelpen

In ons nieuw aangekochte huis hebben we een lekkage ontdekt. Het gaat vermoedelijk om een doorgeroeste leiding. Leiding loopt van slaapkamer door de vloer naar het plafond van de woonkamer (Zie foto's). Graag lek detecteren en lekkage verhelpen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

We komen er net achter met een regenbui dat onze serre lekt aan de tuinkant. Het is de eerste keer dat wij daar druppels naar beneden zien komen..Daarnaast hebben we al wat langere tijd een vochtige plek aan de rechtermuur bij de aansluiting van de serre op het huis, dat zouden we ook graag willen laten repareren.

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Lekkage in de schuur verhelpen

Na het plaatsen van een houten schuur aan een stenen schuur is tussen de 2 schuren lekkage ontstaan. Er ligt een smalle strook dakbedekking over de het gedeelde waar de schuren tegen elkaar komen. Het water loopt onder de dakbedekking door naar de houten schuur op een houten dak met golfplaten en sijpelt door naden naar binnen. Dus loopt het onder de bitumen golfplaten. Mijn vraag is kan iemand met een brander de strook dakbedekking vast smelten/branden op de stenen schuur zodat er geen water meer onder door kan lopen? Dat is alles wat ik wil. Zo ja,wat zijn de kosten? Ik hoor het graag van u! correspondentie alleen graag per email !

Lekkage aan aluminium serre verhelpen

Wij wonen in Amsterdam en hebben een glazen uitbouw/ serre die in 2008 is geplaatst. Nu zien we de laatste maanden vochtige plekken ontstaan rondom de aansluiting bij de H-balk. We zijn op zoek naar een vakman in de regio die dit kan komen onderzoeken en een redelijke offerte voor reparatie kan afgeven.

Lekkage schoorsteen verhelpen

Ter hoogte van de bovenkant van de schoorsteen komt het water naar binnen, bij wind en regen. Ik denk zelf dat de loodlappen om de gemetselde schoorsteen vervangen moeten worden en dat de pannen op de schoorsteen niet goed liggen. Ik heb een pannendak, heel lang en hellend. Hij loopt van de zolder tot aan de 1e verdieping. De schoorsteen zit halverwege, ter hoogte van de 1e verdieping. De hoogte schoorsteen is even hoog als de punt van het dak. Het is een jaren '60 huis. Ik kan een paar foto's doorsturen. Graag eerst een prijsindicatie.

Lekkage van plat dak verhelpen en mogelijk ook isoleren

Ik heb een plat dak met grind en vermoedelijk bitumen, deze heeft een paar kleine lekkages. Het dak moet eerst gedicht worden en daarna wil ik het mogelijk ook van buitenaf geïsoleerd hebben. Het gaat om ongeveer 60 m2. De woning heeft twee woonlagen (begane grond en eerste verdieping). Met een ladder is op het dak te komen.

Lekkage dakterras en muur opsporen en verhelpen

WIj hebben lekkage in de garage (gesitueerd onder een dakterras) dat verholpen moet worden. Daarnaast moet een vergaarbak voor het regenwater worden vervangen/gerepareerd.

Badkamer vloer lekkage probleem verhelpen door opnieuw te betegelen

De badkamer vloer geeft lekkage problemen. Graag een offerte voor het verhelpen van de lekkage en het leggen van een nieuwe vloer. Kleine badkamer, ongeveer 2,5 x 3,5 mtr. Wij hebben een houtenvloer, daar zit een bepaalde laag op geschroefd, daar zitten de tegels op. De tegels laten iets los waardoor de voegen scheuren. De vloer kan ik er zelf uit halen, dan zou door u de vloer geëgaliseerd moeten worden en nieuwe tegels gelegd worden.

Lekkage aan convectorput verhelpen

Ik wil de lekkage aan de convector verhelpen. De put is ongeveer 1,20 meter lang.

Lekkage balkon en buitenmuur opsporen en verhelpen

In oktober hebben we een lekkage gehad aan de achterzijde van de woning. Op de uitbouw is een balkon gerealiseerd en door de grote hoeveelheid regen kon de waterafvoer het vermoedelijk niet aan. Het water is toen de muur ingetrokken, dit zowel boven als beneden het geval. Er zijn vochtplekken te zien aan de zijde van het plafond, maar ook in de bijkeuken in de muur. Boven is de onderzijde nat en vochtig (geweest) en dient opgelost te worden. Ook dient er gekeken te worden wat de oorzaak kan zijn en dit te verhelpen.

Partners

Partners van Casius