Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor behandeling tegen optrekkend vocht:

Behandeling tegen optrekkend vocht

Wij hebben een redelijk grote woning uit 1900. Bij de uitbouw is er sprake van optrekkend vocht en ook op enkele plekken op de (enkelsteens) scheidingsmuur met de buren. Graag advies (ademende verf toepassen? Impregneren? Carebrick systeem, andere maatregelen? en uitvoeren van de maatregelen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behandeling tegen optrekkend vocht uit heel Nederland:

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

In verband met een renovatie en het vervangen van een houten vloer door een betonvloer moeten de wanden behandeld (injecteren) worden tegen optrekkend vocht. Op ongeveer 1/3 van de muren is overduidelijk te zien dat er een probleem is met optrekkend vocht. Op de overige 2/3 is er geen zichtbare schade. Ik zoek een vakman die dit professioneel en voor altijd kan oplossen. En die hier ook een hele goede garantie op geeft. Alle materialen en werkzaamheden wil ik laten aanschaffen en uitvoeren door de vakman (af kappen van muren, injecteren, anti zouten behandeling). Wel wil ik graag meteen informatie over hoe lang het duurt tot ik de muren kan laten stucen en schilderen. Het betreft ongeveer 60 meter muur.

Schimmel verwijderen na behandelen van optrekkend vocht

Schimmel verwijderen na behandeling tegen optrekkend vocht. Binnenkant buitenmuur over circa 28 meter.

Optrekkend vocht in een binnenmuur

Ik wil graag offerte voor een behandeling van optrekkend vocht aan de binnenmuur. Het kan zijn dat buurman de oorzaak is, dus het kan een verzekeringskwestie worden.

Behandeling van optrekkend vocht

Wij verhuizen per 1 september naar een nieuwe woning. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 5.50 mtr breed waar we last hebben van optrekkend vocht, we zouden graag de wanden en wellicht de vloer in het souterrain (50m2) laten impregneren.

Stucwerk herstellen na behandeling tegen optrekkend vocht

Aan de onderzijde van de muren is stucwerk verwijderd i.v.m. behandeling van optrekkend vocht. Het gaat om een 17 meter lange muur, waarvan ca. 20-40 cm. aan de onderkant gestuct moet worden (totaal circa 7 m2). Graag in de week van 3 of 10 augustus, dan zijn de muren lang genoeg gedroogd. Wanden: 7 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behandeling tegen optrekkend vocht

In het souterrain hebben wij in 2 kamers last van optrekkend vocht. Dit is te zien aan de onderzijde van de muur tot zo'n 50 cm hoog. Graag laten wij hier iemand naar kijken en dit beoordelen hoe op te lossen.

Optrekkend vocht

1 tussenmuur van 5 a 6 meter met optrekkend vocht, 20 cm omhoog. Vakman voor inspectie en behandeling.

Vochtbehandeling binnenmuren

Optrekkend vocht in woonboerderij uit 1928; na verwijdering van behang komt stucwerk los achter m.n. de radiatoren. Graag inspectie, kostenindicatie en behandeling op korte termijn aangezien de aannemer al bezig is.

Vochtige muren in huis

Last van optrekkend vocht in huis, behang verteert vlak boven de vloer en stucwerk verpulvert. Oud huis uit ca. 1930, bij aankoop huis in 1995 al enkele vloerbinten vernieuwd. Voegwerk, gevelreiniging en -behandeling in 2000 laten doen, sindsdien ook salpetervlekken in buitenmuur. sprake van spouwmuurisolatie dmv piepschuimkorrels buitenmuur. Vochtvlekken in tapijt, waarschijnlijk ook door vocht uit vloer. houten vloer, kruipruimte nagenoeg niet aanwezig. Ventilatieopeningen in buitenmuur, goede doorluchting aanwezig. VOORALSNOG WIL IK ALLEEN EEN PROBLEEMANALYSE. IK WIL WETEN WAT ER AAN DE HAND IS EN WAT ER NODIG IS OM DIT PROBLEEM TE VERHELPEN!

Optrekkend vocht

Offerte behandeling optrekkend vocht in woonhuis. Zijmuur en dan 3 meter naar achteren toe, daar zit het vocht in.