Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor inspectie van schimmel:

Inspectie van schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer is een kale gibsblokken muur. Ik heb het huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inspectie van schimmel uit heel Nederland:

Onderzoek vanwege vochtprobleem en schimmelvorming

Wij wonen sinds enige tijd in een hoekwoning en hebben daar flink verbouwd. Nu zien wij op diverse plekken in huis op plinthoogte schimmel ontstaan. Er is ook veel condens in huis, hoewel er goed wordt geventileerd. Er is hier een kruipruimte en die is goed bereikbaar. Ik laat graag een inspectie uitvoeren naar de oorzaak van de schimmelvorming. Ik hoor graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn. Ik ontvang na de inspectie graag uw advies over de maatregelen die getroffen moeten worden en de kosten daarvan.

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.

Muur controleren op lekkage en schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer zit er stucwerk op. Dit huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kruipruimte met camera inspecteren op vocht

Mijn huis (1928) heeft een houtenvloer op balken en een niet toegankelijke, lage kruipruimte. Onlangs bleek een radiator langere tijd gelekt te hebben, waarbij het water waarschijnlijk onder de vloer is gelekt. Daarnaast bestaat de kans dat een verwarmingsleiding onder de vloer lek is. Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Graag zou ik een camera inspectie uit laten voeren om te zien of de kruipruimte droog is, of de balken geen schimmel bevatten en of de leiding niet lekt. Omdat de houtenvloer pas een jaar oud is, zou het mooi zijn als de inspectie via de tochtgaten kan geschieden.

Waterschade door optrekkend vocht herstellen

Uit de bouwtechnische keuring van ons nieuwe huis is naar voren gekomen dat er sprake is van optrekkend vocht. Wij willen dit graag laten behandelen. Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn beschikbaar is. In de rapportage van de keuring staat het volgende: Wanden vochtmeting: optrekkend Er is optrekkend vocht aanwezig. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid en aanwezige constructie. Het optrekkend vocht kan op verschillende manieren (preventief) worden bestreden door middel van het verbeteren van de ventilatie in de kruipruimte of door injecteren van betreffende muren ter plaatse van het maaiveld. Er is een vochtmeting uitgevoerd in de wand(en). De uitkomst is te hoog. Om te komen tot een totaal herstelplan inclusief een garantie is vervolg inspectie noodzakelijk. De kosten van een nader onderzoek zijn afhankelijk van het soort onderzoek en daarom niet in deze rapportage opgenomen. Er is optrekkend vocht aanwezig. Er kan zich door deze hoge vochtigheidsgraad in de kruipruimte een (houtaantastende) schimmel ontwikkelen (bv. De huis- of kelderzwam). Deze kunnen met het blote oog niet waarneembaar zijn, zich heel snel ontwikkelen en in een ver stadium van ontwikkeling aanwezig zijn. Indien hierover zekerheid gewenst is, wordt een nader onderzoek aanbevolen. Met het meetinstrument dat is gebruikt, wordt door middel van een sensor tot circa 20 millimeter diep in het materiaal gemeten. Daar waar wandafwerkingen aanwezig zijn, zoals voorzetwanden, is een dergelijke meting niet mogelijk.

Huis schimmelvrij laten maken

Betreft een offerte voor de verzekering. Wij hebben schimmel in verschillende kamers geconstateerd en willen er graag vanaf. Kunnen jullie langskomen om een inspectie te doen en op basis daarvan een offerte/rapport te maken. Betreft de slaapkamer op de wanden en de muur van een eengezinswoning uit de jaren '70. De schimmel bevind zich voornamelijk op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond zit boven de voordeur een lekkage ook dit wil ik laten verhelpen.

Inspectie op schimmel in de woning

Wij hebben een huis uit 1930, goed opgeknapt en geïsoleerd, dubbel glas en buitenmuur is geïsoleerd. Nu hebben wij sinds de zomer last van schimmel op de buitenmuur, niet op de tussenmuren en alleen in de slaapkamer. Er zit verder geen isolatie in de slaapkamer alleen 2 kleine ramen die wij openzetten na het slapen. Het gaat om een hoekhuis en mijn vermoeden is dat misschien de nok op de buitenmuur rot is en dat er daardoor vocht binnensijpelt. Graag zou ik de oorzaak willen weten van de schimmel.

Schimmel in de meterkast bestrijden

Wij hebben schimmel in de meterkast. De meterkast zit in het hal van de woning. Dit is een koud stukje. Hier zit enkel glas in staat de wind en regen vaak op. Hier wordt eind van het jaar dubbel glas geplaatst. De kruipruimte was tijdens de inspectie nog kurk droog. Er zit condens en druppels onder de watermeter. Kunnen jullie hier naar komen kijken waar het vandaan komt?

Laminaat inspecteren en deels vervangen

Na een langdurige kleine lekkage is een deel van het laminaat rond de badkamer mogelijk nat geworden. Graag een inspectie van het laminaat (of er schimmel onder zit, er komt een muffe geur onder vandaan) en al dan niet deels vervangen. Offerte is nodig voor de verzekering, graag een in scenario waar laminaat vervangen dient te worden. De totale oppervlakte van de ruimtes rondom de badkamer met laminaat is ca 50m2 Het type laminaat zou uiteraard hetzelfde moeten blijven als het deels wordt vervangen

Inspectie op schimmel

Ik heb een nieuwbouwwoning in Leiden en heb daar een hoop schimmel geconstateerd, voornamelijk op de zolder. Ik heb geen ramen op zolder. Het is heel erg. Ik heb een inspecteur voor het gehele huis, maar ik wil graag iemand die gespecialiseerd is in schimmel. Ik wil graag de oorzaak laten achterhalen en het probleem uiteraard op laten lossen. Het betreft een huis van ongeveer 133 m2. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius