Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Leiden of directe omgeving.

2216 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelder waterdicht maken, kelder vochtdicht maken, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, kruipruimte isolatie, betonnen balkon herstellen en impregneren, vliering op zolder laten maken, uitvoeren van onderzoek naar daklekkage, lekkage bij raamkozijn, waterschade rapport maken voor de verzekering, lekkage schade stucen en schilderen, waterschade in slaapkamer herstellen, waterschade boven, ligt nu tapijt, oorzaak vochtplekken in de erker beoordelen en herstellen, stank uit kruipruimte oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Leiden:

Kelder waterdicht maken

Kelder last van laagje water bij hoog grondwaterpeil. Afmetingen: lengte 3 meter, breedte 80/90 cm hoogte tot 150 cm waterdicht.

Lekkage opsporen bij kozijnen

In mei hebben wij aan de achterzijde van het huis openslaande deuren laten plaatsen. Bij de eerste regenbuien kwam er water binnen via de bovenkant van het kozijn. Volgens het bedrijf dat dit heeft geplaatst komt dit door onze gevel. De rabatdelen die daar zitten moesten lager geplaatst worden. Ze hebben toen een nieuw rabatdeel geleverd en samen met een bevriende klusjesman hebben we toen de gevel opnieuw bekleed. Het probleem is daardoor een paar maanden weg geweest maar is sinds een week weer terug. Het bedrijf wat het kozijn heeft geplaatst wijst naar ons, dat wij de gevel verkeerd bekleed hebben. Op de vraag van ons of zij dan de boel voor ons willen bekleden krijgen we geen reactie. Het is voor ons volstrekt onduidelijk waar nu het probleem vandaan komt: of het aan de gevel ligt of aan het kozijn. Kunnen jullie achterhalen en/of repareren wat er mis is?

Optrekkend vocht

Wij hebben last van een vochtplek van circa 60 cm in de muur. We denken dat het om optrekkend vocht gaat. We zouden graag willen dat er iemand langs komt om dit te bekijken en op te lossen. Bijgevoegd 2 foto's van de vochtplek.

Vochtprobleem 19 eeuwse gevelmuur herstellen met stucwerk

Ik ben op zoek naar een oplossing voor doorslaand vocht in een enkelsteens gevelmuur die aan de binnen en buitenkant gestuct is. Deel van het probleem is denk ik dat de stuc aan de buitenzijde op een aantal plekken scheuren vertoont.

Lekkage verhelpen

In ons nieuw aangekochte huis hebben we een lekkage ontdekt. Het gaat vermoedelijk om een doorgeroeste leiding. Leiding loopt van slaapkamer door de vloer naar het plafond van de woonkamer (Zie foto's). Graag lek detecteren en lekkage verhelpen.

Behandeling tegen optrekkend vocht

Wij hebben een redelijk grote woning uit 1900. Bij de uitbouw is er sprake van optrekkend vocht en ook op enkele plekken op de (enkelsteens) scheidingsmuur met de buren. Graag advies (ademende verf toepassen? Impregneren? Carebrick systeem, andere maatregelen? en uitvoeren van de maatregelen.

Optrekkend vocht bestrijden

Huisje in Leiden. Wat betreft de zijmuren optrekkend vocht bestrijden. 15 vierkante meter impregneren.

Vochtprobleem in slaapkamer verhelpen

The painting on the wall in the bedroom is falling down and spots on the wall. I am having asthma attacks. It's a loft. There's a window for ventilation. Geen heel grote slaapkamer. Er zit een raam in de kamer maar toch valt de verf van de wand. Ik heb vlekken op de muur en aanvallen van astma. Het is op de tweede verdieping.

Inspectie van schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer is een kale gibsblokken muur. Ik heb het huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Water in kruipruimte verwijderen

Er staat 20 a 30 cm water in onze kruipruimte tot 3 weken geleden hadden we nog niks dus waarschijnlijk komt het door de vele regen en sneeuw maar we zijn bezig net een verbouwing waarbij we is de kruipruimte moeten zijn nu zou ik graag willen weten wat het kost om het water weg te laten zuigen het gaat om een kruipruimte van 50 m2.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Ik heb een vochtprobleem in mijn woonkamer op de begane grond. Het ocht kruipt 80-100 centimeter op de muren omhoog. Het gaat om de muur tussen mij en de buren. Ik laat het probleem graag verhelpen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Wateroverlast in kruipruimte verhelpen

Ik wil graag laten onderzoek wat de oorzaak is van het water in de kruipruimte. Er staat een klein laagje water.

Schimmel in de badkamer verhelpen en voorkomen

Het plafond van de badkamer is volledig bedekt met schimmel. Ik wil graag dat dit probleem verholpen wordt. Niet alleen moet de schimmel weg, maar ook moet ervoor gezorgd gaan worden dat dit probleem zich in de toekomst niet nogmaals gaat voordoen.

Inspectie op schimmel

Ik heb een nieuwbouwwoning in Leiden en heb daar een hoop schimmel geconstateerd, voornamelijk op de zolder. Ik heb geen ramen op zolder. Het is heel erg. Ik heb een inspecteur voor het gehele huis, maar ik wil graag iemand die gespecialiseerd is in schimmel. Ik wil graag de oorzaak laten achterhalen en het probleem uiteraard op laten lossen. Het betreft een huis van ongeveer 133 m2. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Vochtproblemen met schimmelvorming oplossen

Er is een natte plek op de muur van de slaapkamer op de eerste verdieping aan de voorzijde aan de woning en schimmelvorming op muren ondanks ventilatie. Tevens vaak in de ochtend veel condens op dubbel glas boven en beneden. Woning is ca 110 jaar en voorgevel is enkelsteens. Ik zoek een bedrijf dat kan adviseren en een oplossing kan bieden.

Vochtbestrijding tegen optrekkend vocht

Ik wil in 2 huizen in het totaal ongeveer 16 meter muurlaten injecteren. 1 huis, 8 meter, op korte termijn. Het andere komende zomer.

Injecteren tegen optrekkend vocht

Ik ga in december een nieuwe woning, bouwjaar 1880, betrekken waarbij er op 2 plekken in de muur vochtplekken zijn geconstateerd. Graag zou ik deze plekken willen laten behandelen zonder dat er destructief onderzoek wordt gedaan, maar mogelijk door middel van het injecteren van de plekken met een barrièremiddel.

Vochtprobleem achter de keukenkastjes

Ik wil graag advies/offerte om een vochtprobleem achter de keukenkastjes te verhelpen en ook wil ik graag een onderzoek laten doen of er verder in het huis vocht wordt aangetrokken vanuit de vloer. Ook is er een stank vanuit de wastafel in de douche, waarschijnlijk ook hier last van vocht?

Muren behandelen vanwege optrekkend vocht

Ik heb vochtvlekken aan de onderzijde van twee binnenmuren. Het komt niet hoger dan kniehoogte. Ik vermoed dat het optrekkend vocht betreft. Ik zoek iemand die voor mij kan vaststellen dat het inderdaad om optrekkend vocht gaat en een oplossing voor het probleem kan bieden.

Vochtplekken op de muur

Aan de binnenzijde van de buitenmuur van mijn gang zitten vochtplekken. Het betreft een hoekwoning. Voor zo ver ik weet zijn deze plekken alleen zichtbaar in de gang. Graag maak ik een afspraak om de muur te beoordelen en te laten behandelen. Er zijn foto's beschikbaar.

Last van een vochtige kelder

Kelder is vochtig. Ik wil graag weten waardoor dit komt en wat hier aan te doen is. En uiteraard welke kosten hier aan verbonden zijn.

Oranje aanslag op de buitenmuur

Op de buitenmuur net boven de grond zit oranje aanslag. Waarschijnlijk optrekkend vocht?

Vochtbestrijding muren

Circa 5 jaar geleden hebben we een verbouwing laten doen. Injecteren tegen vocht is niet goed gegaan. De stenen zijn geïnjecteerd en niet de voegen. Nu inmiddels wel 3 vochtplekken in muur en niet te behandelen met primer (komt erdoorheen). In de huiskamer in de hoek met de keuken hebben we een vochtplek, in de gang op de muur aangrenzend aan de buren en in de gang bij een tussenmuur. Voorzijde is halfsteens gemetseld, achterzijde steens. Huis uit 1910. Graag de oorzaak opsporen en een serieuzere aanpak.

Injecteren vanwege optrekkend vocht

Muur injecteren vanwege optrekkend vocht. Een van de muren is een voorzetwand. We hebben last van optrekkend vocht bij de schouw + muur daarnaast, dit is een voorzetwandje. Plek van circa 1 x 1,5 meter.

Muren injecteren vanwege optrekkend vocht

Stucwerk verwijderen, muren injecteren, laten drogen en opnieuw stuccen. Een of twee muren over 3,5 - 5 meter lengte.