Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtbestrijding in een dijkhuis:

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Wij wonen in een dijkhuis en de muren zitten in de dijk en die laten water door. Ook via de vloeren komt er water naar binnen. Graag wil ik weten wat er gedaan kan worden om dit op te lossen, en wat dat moet gaan kosten. Als u geïnteresseerd bent, dan wil ik u graag uitnodigen om eerst even langs te komen voor u een offerte opstelt.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtbestrijding in een dijkhuis uit heel Nederland:

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Het gaat om een oud dijkhuis van 100 jaar oud. De kelder ligt helemaal onder het maaiveld aan de dijkkant. Daar komt het water door de muur heen. Het huis is 9 meter breed. De hoogte die behandeld moet worden is ongeveer 2.10 meter. De zijmuren zijn deels in de dijk gelegen. Die moeten ook behandeld worden. Inmiddels weet ik dat vocht uitsluitend van buitenaf goed te bestrijden is. Daarom zoek ik iemand die het huis aan de dijkkant uit kan graven en de gevel kan behandelen met bitumen en drainage aan kan leggen en bekend is met de regelgeving omtrent graven in een dijk (waterschap).

Vochtbestrijding gevels dijkhuis

Betreft 100 jaar oud dijkhuisje, noordgevel ongeveer 1.5 meter onder het maaiveld (ongeveer 8 meter breed), zowel doorslaand vocht noordmuur als te hoog grondwaterpeil. Graag indicatie van werkzaamheden en kosten (met garantie). Voorkeur via email.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

In ons dijkhuis zijn 2 vochtproblemen. 1. Het souterrain. Daar is de buitenmuur, die grenst aan de aflopende dijk (westzijde) vochtig. Waarschijnlijk al jaren. We hebben het huis recent gekocht. Bijzonder is dat "dieper" in de dijk de kelderwand droog is. De oude bewoners zeggen dat het vochtig wordt als er een flinke regenbui valt vanuit het zuid-westenWe weten (nog) niet of er buitenlands drainage ligt. En of er eerder al eens iets tegen gedaan is. 2. De buitenmuur aan noord/westzijde is ook nat. Dit lijkt echter van "boven" te komen. We weten (nog) niet hoe de leidingen en afvoer lopen. Aan die kant van het huis zit ook de badkamer en toilet. Vraag is of dit lekkende afvoeren of leidingen zouden kunnen zijn. Dit vochtprobleem bestaat ook al jaren. Aan de buitenkant van het huis is te zien dat het stucwerk provisorisch is "hersteld".

Vochtbestrijding in een dijkhuis

Graag uw advies in het volgende: we hebben zeer veel last van vocht in ons huis, aan de straatzijde in de fundering en in het huis in de muur die aan de dijk grenst (benedenverdieping). Als eerste gaan we drainage aanleggen aan de straatzijde om daarmee alvast vocht weg te houden van de buitenmuren van de fundering. Tegelijkertijd willen we dan de buitenzijde fundering behandelen. Nu zijn ons verschillende opties gegeven: insmeren met bitumenpasta of cementeren. Ongetwijfeld zijn er nog meer opties, kan iemand ons advies geven in wat de beste optie is?

Vochtbestrijding woning

Zwarte/vochtige hoekjes bovenin in muren in huis kwijtraken. Huis voor de helft in de dijk gebouwd. We krijgen daar water van in de muren vooral boven in de slaapkamers en in de keuken aan de dijkkant. Eengezinswoning, dijkhuis met vier kleine slaapkamers. Muffe lucht aan kleding kwijtraken en gezonder leven.