Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen:

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Ik wil graag mijn vloer laten inspecteren op vocht, oppervlak is ongeveer 36 m2. Kruipruimte hoogte is maar zo´n 25 tot 30 cm.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen uit heel Nederland:

Houten vloerbalken met houtrot vervangen

Jaren 30 beneden woning. Twee opleg punten van vloerbalken en tussenliggende vloerdelen bevatten houtrot mogelijk vanwege vroegere douche lekkage. Deze graag vervangen vanuit kruipruimte.

Vloerbalken vervangen op de begane grond

Op 20 april heb ik een bouwtechnische keuring uit laten voeren i.v.m. de verkoop van mijn huis. De vloer van mijn slaapkamer op de begane grond is wat verzakt. Uit dit onderzoek blijkt dat de drie houten balken bij de oplegging rot zijn. Ook het vloerbeschot is aangetast. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en vervangen van de 3 balken en het beschot. De ruimte is circa 2.90x 2.45. Herstel kan vanaf de bovenkant uitgevoerd worden, want de vloer mag er in zijn geheel uit. Ook hoor ik graag op welke termijn deze klus uitgevoerd kan worden en wat de lengte van deze klus is. Ik wil graag dat deze klus zo spoedig mogelijk uitgevoerd wordt.

Vloerbalken repareren / herstellen probleem

Mijn appartement bestaat uit ongeveer 40 m2, minus de badkamer en het keukenblok is dat ongeveer 35 m2. Er is een probleem ontstaan met de houten vloerbalken, er is reeds een inspectie uitgevoerd. ''De balken in de kruipruimte zijn verlengt, en liggen op beertjes (opgemetselde stenen) Balken liggen niet in de muur , maar voor de muur hier zit ruimte tussen. Dit verklaard de speling in de vloer. De kruipruimte is maar +/- 25 cm hoog en er ligt veel puin onder de vloer.'' Graag een offerte voor het herstellen van het probleem. Meedenken over een oplossing vinden wij prettig.

3 Houten vloerbalken vervangen (van bovenaf)

Er zijn 3 rotte balken geconstateerd in mijn woning. Deze wil ik graag laten vervangen door nieuwe houten balken. Het mag van bovenaf eruit gehaald worden, dus de huidige vloer mag eruit gehaald worden en afgevoerd

Houten vloerbalken repareren/vervangen

Bestaande woning uit 1960 met houten balkenvloer begane grond woonkamer waarvan 2 balken (deels) vervangen moeten vanwege teveel vocht in kruipruimte. Gister is iemand langs geweest, deze persoon zei dat ze wellicht alleen gedroogd hoeven te worden, maar dit is niet zeker. Graag zouden wij toch een prijsindicatie willen hebben voor als het vervangen moet worden. De woonkamer is 7 m lang van de voordeur naar de achterdeur en 6 m breed, hoeveel balken eronder zitten is lastig te zeggen, omdat ik de sleutel nog niet heb. Ik heb wel tekeningen, die ik kan doormailen. Eind mei/ begin juni wil ik beginnen.

Vloerverwarming aanleggen

Wij zijn bezig in onze kluswoning hierbij willen we graag vloerverwarming er is net een nieuwe houten vloer en vloerbalken gemonteerd wij willen dan de vloerverwarming in de keuken/woonkamer en in de gang. Graag alleen mail contact ivm slecht te bereiken

Vloerbalken onder de woning vervangen

Houten balken vervangen voor beton/metaal. Gaat om 35/40m2. De bovenkant van de vloer ga ik er zelf uithalen, het is wel fijn als u de situatie ter plekke komt inschatten om een kostenplaatje op te stellen. Wil het zo snel mogelijk gelegd hebben.

PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren

Hierbij wil ik u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de uitvoering van de volgende renovatie en verbouwingswerkzaamheden in mijn woning, uit te voeren in de maand mei 2020. • Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond Graag ontvang ik uw offerte uiterlijk 23 maart 2020. Indien u geen interesse heeft in het uitbrengen van een offerte hoor ik dat zo snel mogelijk. Het bezoeken van de locatie voor het uitbrengen van de offerte is niet mogelijk (omdat de overdracht nog niet heeft plaats gevonden). Indien u extra informatie nodig heeft voor het uitbrengen van een offerte hoor ik dat graag. Plaatsen PS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond • Voorbereidende werkzaamheden • Houten vloerbalken verwijderen (huidige vloer(planken) wordt door sloopbedrijf verwijderd) • Egaliseren zandbed kruipruimte, dichtmetselen gaten oude balken • Plaatsen/monteren van een VBI PS-renovatievloer-droog, conform VBI verwerkingsvoorschriften PS-renovatievloer-droog met de volgende kenmerken: o Fabrikaat: VBI Verkoop Maatschappij B.V. o Type: PS-Renovatievloer droog. o Vloerdikte (mm): 272. o Afmetingen liggers (mm): o hoogte: 180. o breedte: 100. o lengte: nader te bepalen bij inmeten o Afmetingen vulelementen (mm) (Grijze broodjes): o werkende breedte: 610. o lengte: 1200. o Materiaal vulelement: EPS, brandvertragend. o Rc-waarde ((m2.K)/W): 5,2.(type 182 Q – grijs EPS) o Plaatmateriaal afwerking: Underlayment met messing-groef = 21 mm, buigsterkte = 15 N/mm2, E-modulus = 3.000 N/mm2 Oppervlak te plaatsen vloer circa 46 m2 verdeeld in 5 delen zoals weergegeven op bijgevoegde afbeelding.

Inspectie van houten vloerbalken en kruipruimte

Ik wil mijn vloerbalken laten controleren en de staat van de kruipruimte weten.

Houtrot in meerdere vloerbalken verhelpen

Onze houten vloerbalken (ongeveer 7 of 8) zijn rot en moeten vervangen worden. Het gaat om een oppervlakte van circa 60 m2. Wij hebben 2 kruipruimtes en de vloer bestaat uit 2 delen. Wij geloven dat de balken wel doorlopen. Wij zijn ons aan het oriënteren op welk materiaal het beste ervoor in de plaats gebruikt kan worden, of dit weer hout moet zijn of een stalen constructie. Graag ontvangen wij eerst een prijsindicatie om vervolgens daar op verder te gaan.