Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen:

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Ik wil graag mijn vloer laten inspecteren op vocht, oppervlak is ongeveer 36 m2. Kruipruimte hoogte is maar zo´n 25 tot 30 cm.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen uit heel Nederland:

Het isoleren van een kruipruimte en eventueel ook een plafond

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte kan isoleren. Het gaat om 30 m2. Het moet geïsoleerd worden tussen de houten vloerbalken in. Daarnaast zou eventueel het plafond (50 m2) ook geïsoleerd moeten worden.

Rotte vloerbalken vervangen

In een woning uit 1960 zijn de vloerbalken rot en bedekt met zwammen. We willen ze allemaal laten vervangen door of houten balken of een renovatievloer. Graag ontvang ik voor beide een offerte. Het betreft 12 balken, (inclusief strijkbalken) met een maximale overspanning van 580 cm. De huidige balken zijn 10 x 18 meter. De sloopwerkzaamheden / verwijderen doe ik zelf en met grote waarschijnlijkheid kan ik ook helpen met het aanbrengen van de nieuwe balken. Het afvoeren van de balken hoeft niet. Als het mogelijk is graag de prijsvermelding voor de balken apart vermeld op de offerte.

Een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken

Ik zoek een vochtexpert voor een camera inspectie in de kruipruimte. We willen graag weten hoeveel balken er goed zijn en hoeveel niet. En of er veel vocht en eventueel schimmel aanwezig is in de kruipruimte. Het gaat om een ruimte van 8,5 bij 4 meter. Het betreft een vloer met houten balken.

Houten vloerbalken vervangen

In onze woning zijn twee houten vloerbalken aangetast en moeten vervangen worden. Het gaat om 1 houten balk in de lengte van de woning (circa 6.75 meter) en 1 houten balk in de dwarsdoorsnede van de woning (circa 4.20 meter).

Vloerbalken vervangen

Ik wil de verrotte vloerbalken in de schuur laten vervangen. Het is een schuur van ca 100 m2. De vloer bestaat uit houten steenschotten die op houten balken liggen. Een aantal balken is aangetast/ verrot.

Vloerbalken vervangen van de begane grond

Er wordt door een bouwkeurmeester gezegd dat de houten vloer niet goed is. Ik hoor graag wat de kosten zouden zijn indien alle vloerbalken vervangen zouden moeten worden. Het betreft 43 m2.

Gespecialiseerde inspectie van houten vloerbalken

Het gaat om de inspectie van 6 vervangen vloerbalken. Ik wil namelijk weten of deze juist zijn vervangen. De afmetingen weet ik niet.

Houten vloerbalken vervangen

Ik zoek een aannemer die twee houten draagbalken op de begane grond kan vervangen. Tijdens de bouwtechnische keuring is geconstateerd dat er twee, houten vloerbalken aangetast zijn, deze dienen gedeeltelijk te worden vervangen. De balken zijn toegankelijk vanaf de kruipruimte, zij het met beperkte werkhoogte. Het gaat om twee stukken van ongeveer 50 cm lang.

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Ik heb een bestaande parketvloer (visgraat) en daar wil ik een luik in laten maken om de kruipruimte te bereiken. Het luik moet tussen de houten vloerbalken komen. Tekening is aanwezig.

Rotte vloerbalken vervangen

In mijn nieuwe woning bevinden zich in de kruipruimte enkele rotte houten vloerbalken. De breedte van de woning is 4,87 meter. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het vervangen van ongeveer 5 van deze balken. Vanuit het bouwtechnisch rapport is de volgende toelichting opgegeven: Zie bijgevoegde pagina uit het bouwtechnisch rapport.