Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Katwijk of directe omgeving.

174 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: droog maken van de kruipruimte, vochtproblemen aan muur oplossen, rapport waterschade, waterschade badkamerplafond herstellen, lekkage aan plafond verhelpen, waterschade tegelvloer rapport maken voor de verzekering, buitenmuren kruipruimte vertonen schimmelplekken, vochtophoping verhelpen, lekkage dakdoorvoer, reparatie inbouwreservoir en lekkageschade en gevolg schade., vocht detectie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Katwijk:

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Ik wil graag mijn vloer laten inspecteren op vocht, oppervlak is ongeveer 36 m2. Kruipruimte hoogte is maar zo´n 25 tot 30 cm.

Waterschade herstellen op het plafond

We hebben lekkage gehad. We willen graag weten wat het kost om de schade te herstellen. Het gaat voornamelijk om schimmelvorming / schade in de aangebouwde schuur.

Schimmel verwijderen in de inbouwkast

Het verwijderen en aanpakken van schimmel in onze inbouwkast op de slaapkamer. Betreft een hoekwoning.

Vochtbestrijding

Wij wonen in een maissonette en hebben, net als sommige van mijn buren, last van vocht. Ikzelf heb last in mijn slaapkamer aan de buitenwand. Een stuk in mijn kledingkast en een stuk daarnaast. Het behang gaat schimmelen (heb betreft dan net boven de plint.) Mijn vloerbedekking zit het weer in het stinkt en is vaak nattig. Er is al een keer wat geprobeerd met gaten in de muur maken en daar speciale steentjes in te plaatsen zodat het kon ventileren. Dit heeft niet geholpen het is er iig niet minder om geworden. Als iemand voor mij een oplossing weet betreft het dus een aantal woningen. Wel moet ik dan eerst contact opnemen met de Vereniging van Eigenaren.

Waterschade plus lossen tegels

Het betreft een lekkage aan plafond en tegels in de badkamer. Zitten wat tegels los, dus dat moet opnieuw gedaan worden. Tevens plafond behandelen. Lekkage komt van het dak af. Ook bekijken of lekkage bij het dak verholpen is. Ik wilde graag een prijs opgave of een nota, het is verzekeringswerk. Vervolgens uitvoering.

Schimmel op de muren in huis. Schimmel ...

Schimmel op de muren in huis. Schimmel trekt omhoog vanaf de grond.

Er moet een vochtwerende laag worden ...

Er moet een vochtwerende laag worden aangebracht over een enkelsteens buitenmuur. Over de buitenmuur is al een cement achtige laag aangebracht door de vorige bewoners. Deze laag is niet vochtwerend. Vocht trekt ook langs ankers in de houten balken. Ik vermoed 80m² te katwijk ad Rijn

Lekkage in het plafond tussen de begane ...

Lekkage in het plafond tussen de begane grond en eerste verdieping en alleen bij een zuid-westerstorm. We weten niet wat de oorzaak is; hebben al nieuwe loodlappen gelegd, muren geimpegneerd etc. Hierdoor is het wel minder geworden, maar laatst met de storm weer lekkage gehad. We zoeken echte een goede specialist op het gebied van lekkages die dit kan verhelpen.