Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor wateroverlast laten verhelpen in de schuur:

Wateroverlast laten verhelpen in de schuur

Mijn schuur is vol met regenwater. Ik wil graag een offerte ontvangen om al het water uit te laten pompen.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wateroverlast laten verhelpen in de schuur uit heel Nederland:

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Water loopt onder de drempel mijn schuur binnen. Dat is door een vakman geconstateerd, het zorgt voor plassen water binnen. Graag laat ik iemand langs komen die de situatie inschat en een oplossing voordraagt.

Wateroverlast in de schuur laten verhelpen

Ik zoek een vochtspecialist die kan constateren waar het vochtprobleem in mijn schuur vandaan komt. Bij flinke regenval staan mijn schuur blank. Het gaat om een schuur van ongeveer 15 m2. Er is al onderzoek gedaan naar het dak, maar daar zit het probleem als het goed is niet. Daarnaast wil ik ook dat het probleem wordt opgelost.

Draineren tuin

Wij zouden graag zien dat iemand komt kijken hoe we de wateroverlast in onze tuin kunnen verhelpen.

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Als het regent staat de hele schuur onder water. Niet wetend waar het precies lekt maar wij denken dat het via de grond komt. Graag willen wij dat deze overlast zo snel mogelijk verholpen wordt omdat er ook elektrische spullen in de schuur staan.

Parket repareren

Door wateroverlast is eenstukje van mijn partket, licht eiken stroken parket, een stuk donkerder eworden. Ik heb het zelf geprobeerd met een zwarevlakschuurmache de verhelpen maar dat is niet gelukt . Er moeten wellichteen paar deeltje ver vangenworden en daarna weer netjes worden geschuurd, omet een echte parket schurmachine. Ik wil dit zo spoedig verholpen hebben vanaf maandag welkom

Wateroverlast in de schuur verhelpen

Na stevige buien als staat mijn schuurtje blank (5 tot 10 cm). Ik vermoed dat het van onderaf komt. Ook aan de onderkant van de muren is het vochtig. Dit kan komen door instromen van water (kapotte dorpel of slecht voegwerk) of te hoog grondwater. Graag zsm een afspraak voor kostenbepaling en reparatie.

Wateroverlast bij de convectorput verhelpen

Ik wil de wateroverlast in de convectorput laten verhelpen. Wij vermoeden dat het van het grondwater komt. We hebben geen kruipruimte onder de woning.

Wateroverlast in kruipruimte verhelpen

Ik wil graag laten onderzoek wat de oorzaak is van het water in de kruipruimte. Er staat een klein laagje water.

Wateroverlast tegengaan en waterschade verhelpen

Ik heb waterschade in de kelder. Ik wil graag weten waar het vandaan komt en hoe het opgelost kan worden. Ik zie vochtplekken door heel mijn kelder. De kelder is ongeveer 12.5 x 3.5 meter groot.

Wateroverlast in de kelder verhelpen

In de kelder van onze woning (2 x 6 meter en ca. 1.80 meter diep) staat een decimeter water. Het is onduidelijk of dit grondwater is of dat het binnenstroomt vanuit de naastgelegen steeg. Grondwater lijkt onlogisch, want het huis is in 1906 gebouwd, naar wij aannemen boven het grondwaterpeil. Graag willen wij dat de kelder waterdicht wordt gemaakt. Vanaf 18 juli heb ik de sleutel van deze woning.