Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: offerte voor vervanging vloer na waterschade, herstel plafonds na daklekkage op zolder, offerte voor waterschade plafond en muren en uitvoeren van geluidsisolerend plafonds, verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade, vocht en schimmel in kelder oplossen en verwijderen, vochtmeting in woningen uit laten voeren, muren, schopbord en vloer herstellen na lekkage, hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade, huidige staat waterschade en vocht vaststellen, lekkage verhelpen, lekkende lichtkoepel repareren, muffe lucht zolder opsporen en verhelpen, muren herstellen na lekkage, waterschade aan muren door lekkage, wateroverlast laten verhelpen in de schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hoogvliet Rotterdam:

Wateroverlast laten verhelpen in de schuur

Mijn schuur is vol met regenwater. Ik wil graag een offerte ontvangen om al het water uit te laten pompen.

Lekkage in de convectorput verhelpen

Sinds kort heb ik lekkage in de convector put; na een regenbui stormt er water van buiten in de convectorput. De convectorput is van beton en ik wil graag dat de lekkage wordt getraceerd en wordt verholpen. Er is in 2006 een serre aangebouwd, echter nooit problemen gehad; inmiddels is ook vorig jaar een vijver aangelegd bij de buren die misschien de oorzaak zou kunnen zijn of misschien grondwater/water in de kruipruimte. Ik beschik, indien nodig, over een bouwtekening van de serre. Ik zou graag de oorzaak van het probleem achterhalen en het door u laten oplossen.

Lekkages aan de voor- en achterkant van het huis

Betreft een lekkage aan zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Aan de achterkant hebben wij een dakterras met daaronder een slaapkamer en in het plafond bij de pui zit een vochtplek,aan de voorkant hebben wij een balkon met daaronder een slaapkamer en op de rand van de muur en het plafond bevindt zich een vochtplek. Het huis is van 1974. Vorig jaar hebben we opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Misschien komt het door de loodrand? Graag even komen kijken, de oorzaak opsporen en verhelpen. We hebben vooral last van de lekkages als het lang hard regent.

Water, vocht en lekkage in de kruipruimte

In November woning gekocht. Diverse aanpassingen gedaan aan waterleidingen. Toen al gezien dat het behoorlijk vochtig was in de kruipruimte. Sinds een maand of 2 zeer vaak een muffe lucht en soms ook een soort riool lucht uit de kruipruimte en in het trapgat. In de kruipruimte gekeken en op diverse plaatsten water poelen geconstateerd met daarin diverse larven etc. Zeer vieze en muffe lucht komt uit de kruipruimte. Grond is nogsteeds behoorlijk vochtig.

Vochtproblemen in diverse kamers

Het betreft een vocht/schimmel probleem in een tussenwoning, verspreid over diverse kamers op de 1e verdieping. Vermoedelijk komt het via de voor én achtergevel naar binnen.

Vocht aan muur verhelpen

Vocht aan de muur. Muren BG en eerste verdieping worden zwart. Hele muur. Waarschijnlijk vocht in kruipkelder of zo. We willen dit verholpen hebben.

Vocht

Vocht aan de muren

Wij hebben vocht in de kruipruimte. We ...

Wij hebben vocht in de kruipruimte. We willen deze ruimte laten isoleren. Wat gaat dit kosten? Graag z.s.m. reageren, we vragen meerdere offertes aan! Alleen per email reageren!

Wil het bad uit de badkamer en een ...

Wil het bad uit de badkamer en een douche plaatsen, dus ook opnieuw tegelen van vloer en wanden en ik heb schimmel vorming op het plafond, hoe krijg ik dit weg? Het is een onpandigge badkamer ,misschien door ventilatie systeeem of zo.

de buiten muur daar zie je aan dat hij ...

de buiten muur daar zie je aan dat hij vochtig is wat door slaat naar de binnen muur , kan ook van het dak zijn waar het vandaan komt. wil in eerste instantie een offerte laten maken om te weten wat we kwijt zijn daaraan .