Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hendrik Ido Ambacht:

Waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek

Door een aantal hevige regenbuien hebben we aan zowel voor- als achterkant een lek in ons dak gekregen. Aan de achterkant moet deze nog hersteld worden. Dit lek zorgt er ook voor dat er water naar beneden druipt richting het plafond van de badkamer. Deze lekt dus ook. Het lek aan de voorkant is al verholpen, maar hierdoor is het stucwerk van de slaapkamer niet goed meer.

Kruipkelder ventileren en droog krijgen

Er blijft water liggen in de kruipkelder, ventilatie lijkt te weinig waardoor ook condens aan de balken blijft hangen. Oppervklakte van de ruimte is circa 20 m2.

Vocht in huis meten

Wij hebben water van onder de vloer vandaan op onze bovenverdieping, nu dachten wij dit verholpen te hebben. Maar nu blijkt dat onze beneden vloer ook nat is en twijfelen ook over de bovenverdieping. Dit in verband met een lekkage in ons complex waar wij de onderste etage bewonen.

kelder dicht maken

Kelder / kruipruimte onder een garage, wanden drenen door. Afmetingen: hoogte 1.20 meter, breedte 3.00 meter, lengte 6.00 meter. Injecteren of uithakken en aansmeren met snelcement.

Optrekkend grondwater in de kelder.

Optrekkend grondwater in de kelder.

Vloer (hout) en vloerbalken verwijderen ...

Vloer (hout) en vloerbalken verwijderen in woonkamer, keuken en hal (ca. 35-40 m2). Kruipruimte uitgraven (ca. 20 cm) en ontsmetten (schimmels/zwammen). Nieuwe balken en vloer plaatsen (bij voorkeur beton, anders hout). Impregneren kruipruimte waar noodzakelijk. Isoleren (Drowa chips?). Grond- en houtafval afvoeren.