Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Gouda of directe omgeving.

1638 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Gouda:

Gevel lekkage

Ik wil graag dat de gevel achter bij de aanbouw wordt nagekeken. Bij storm af en toe lekkage.

Lekkage badkamer/zolder verhelpen

We hebben een lekkage boven aan de badkamer en op de muur van de zolder (waarschijnlijk een verwarmings buis in de muur). Graag een offerte nodig om de lekkage te repareren en daarnaast de schade te herstellen.

Reparatie lichtkoepel na lekkage

Sinds 2 weken last van een lekkage. Via lek detectie is de plek gelokaliseerd. Er moet onderhoud verricht worden aan de lichtkoepel. Deze bevindt zich op een dakterras. Dus goed te bereiken. De lichtkoepel is ongeveer 60 bij 140 cm.

Herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder

Na lekkage moet de vloer op zolder gerepareerd/vervangen worden. De vloer is ongeveer 1 bij 2 meter. Eventueel moet via de koof van de badkamer de lekkage worden bereikt. De lekkage zelf is nog niet verholpen, dus daar heb ik ook iemand voor nodig.

Renovatie kokers plaatsen voor ventilatie kruipruimte

Ik zoek een bedrijf dat 4 renovatie kokers kan leveren en plaatsen ter behoefte van ventilatie in de kruipruimte.

Kelderlekkage verhelpen

Wij hebben ongeveer 2 cm water in de kelder in verband met hoge waterstanden. De kelder is ongeveer 1,80 meter hoog en is ongeveer 17 m2. Ons huis is van 1891. Wij denken aan een binnenbekuiping. Graag offerte en aangeven wanneer dit zou kunnen.

Oorzaak schimmel opsporen en verhelpen

In de keuken van het huis dat ik gekocht heb, ligt een houten vloer. Er hangt een schimmellucht en ik denk dat die uit de vloer en achter de keuken vandaan komt. De keuken in ongeveer 2,5 x 1,5 meter. Er is lekkage geweest en er is water achter het aanrechtblad gekomen. Buiten zit er een gat in de gevel met een stenen muurtje, ter hoogte van het terras die de kruipruimte ventileert. Kunnen jullie dit voor mij beoordelen? Wat zijn de kosten van een beoordeling en het eventueel verhelpen van het probleem? Er is geen sprake van funderingsproblematiek.

Vochtdoorslag aan de vloer verhelpen

Sinds deze winter hebben wij te kampen met een vochtplek op de vloer. Wij hebben een marmeren vloer. Onder de mat in een hoek bij het kruipluik is op de betonnen vloer sprake van steeds opkomend vocht. Het lijkt alsof dit vocht zich ook onder enkele tegels verspreidt. Zowel tijdens droge en natte perioden blijft het vocht opkomen. Wij hebben de luchtroosters gecontroleerd en deze zijn in orde. De vloer van de kruipruimte is op die plaats droog. Ook is in de kruipruimte geen vochtplek geconstateerd. Graag zouden wij de oorzaak willen weten en hoe dit kan worden verholpen.

Schimmel aan garagemuur en lekkage van een douchecabine

Onze halfsteens garagemuur is erg beschimmeld en het wordt steeds erger. De schimmel zit zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde. Ik wil graag de oorzaak laten vaststellen en herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Verder heb ik op de zolderverdieping een douchecabine, die rondom is afgewerkt met gipsplaat. Er is kennelijk een kleine lekkage, want de gipsplaat laat is aan het schimmelen en laat los. Ook dit laat ik graag verhelpen.

Schimmel-/vochtplekken in de woonkamer

We hebben schimmel/vochtplekken in onze woonkamer op het plafond. Dakdekkersbedrijf is komen kijken, maar kan geen lek vinden. Waarschijnlijk maar een heel klein lekje. Dus ze adviseerden ons om op zoek te gaan naar een water-/vochtdetectie bedrijf. Kunt u ons verder helpen? Het liefst via e-mail een offerte/prijsindicatie.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Het huis heeft twee gescheiden kruipruimtes, onder de huiskamer en onder gang. De laatste heeft geen ventilatieroosters. Ik zou de bestaande roosters willen laten controleren en in de kruipruimte onder de gang nieuwe willen laten aanbrengen. De kamer heeft geen luik, de gang wel. Er hangt een muffe lucht.

Schimmel vloer woonkamer

, de vloer van de woonkamer zit vol met schimmel onder de vinyl vloerbedekking . De verzekering is op de hoogte . De meubelen moeten er uit en de vloerbekleding ook , is een stuk van 4x8 meter . Daarna schimmel verwijderen en vloer behandelen en ontvochten ? Zo ongeveer . Wij laten dit zeker doen , want ik heb kanker en kan niks meer doen . Dank bij voorbaat Marnix Vervaet

Optrekkend vocht in een muur tegengaan

Het betreft vocht aan de binnenzijde van een buitenmuur van aanbouw, 2001 uitgevoerd. In de woning trekt er vocht in de binnenmuur in de hoek waardoor er een grote vochtplek vanaf de grond omhoog komt.

Schimmel in huis verwijderen

Op onze slaapkamers en in de muren van de woonkamer hebben we schimmel aangetroffen. In één slaapkamer is de hele wand ermee doordrongen, wat pas sinds kort echt zichtbaar is. Ik maak mij hier nogal zorgen over, want volgens mij heeft vooral onze baby last van dit ongezonde euvel. De schimmel moet verwijderd worden; tevens moet gekeken worden wat er moet gebeuren om dit voortaan te voorkomen. Mogelijk moeten ook wanden hersteld worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte hiervoor, ik neem aan na bezichtiging van het probleem.

Buitengevel oud pand vochtprobleem

We hebben een paar jaar geleden de gevel laten stucen en verven. Na verloop van tijd kwamen er vochtplekken en komt de verf eraf. Ik heb om me heen begrepen dat wat werkt is: langs de muur afgraven, injecteren muur, als vocht eruit is opnieuw stucen. Echter wanneer een specialist op (optrekkend) vochtproblemen nog een goede optie heeft om dit probleem aan te pakken, graag. Gevel is 4 a 5 meter breed, probleem op ongeveer 2 meter hoogte. Betreft een oud pand.

Door hoog grondwaterpeil is er een laag ...

Door hoog grondwaterpeil is er een laag water onder het huis (rijtjeshuis ongeveer 5,20mx9m, bj 1997) en hebben wij last van muggen. Dit schijnt door het vullen met piepschuim flakes op te lossen zijn. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn (er schijnen meer soorten flakes te zijn) en wat het ongeveer moet gaan kosten, voor 1 of 2 huizen.

Aan de onderkant van de tussenmuur ...

Aan de onderkant van de tussenmuur tussen badkamer en slaapkamer zit een vochtplek. Het behang was nat en beschimmeld. Het behang heb ik verwijderd en de muur blijkt nat te worden. Omdat het betreffende stukje muur vlakbij een openslaand raam is, heb ik even gedacht dat het regenwater zou kunnen zijn, maar het vocht komt naar mijn idee van binnenuit. Het stukje muur grenst aan het 'voeteind' van het bad (waar nog een klein stukje is dichtgetegeld) en waar een aantal leidingen lopen: de verwarmingsbuizen, mogelijk een afvoer en een loze waterleiding voor een mogelijkheid om daar een wasmachine op aan te sluiten.