Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor verdiepingen schoonmaken:

Verdiepingen schoonmaken

Voor een klant zoek ik een bedrijf die een hardnekkige schimmel kan verwijderen. Het gaat over een badkamer en 2 slaapkamers. De schimmel is verdeeld over 2 verdiepingen.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verdiepingen schoonmaken uit heel Nederland:

Renovatie van de schoorsteen

Renoveren van een gezamenlijke schoorsteen. Ik denk opnieuw opmetselen en schoonmaken van het kanaal. Er is geen lekkage. Uit te voeren in het voorjaar. Twee verdiepingen en een zolder.

Vervuilde spouw schoonmaken en isoleren

We hebben een hoekwoning. We hebben last van vocht op/aan/in de muur. De spouw is vervuild en moet schoongemaakt worden. Als het geen optrekkend vocht is, willen we de gevel (muur) laten isoleren. Zes jaar terug is de gevel geimpregneerd daardoor is het lang goed gegaan. Maar nu is de gevel weer vochtig. Afmeting: 7 meter lengte en drie verdiepingen hoog. Graag ontvangen we een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur en mogelijk het isoleren ervan. Vriendelijke groeten.

Ventilatieroosters in systeemplafondplaten reinigen

Goedendag, ik wil graag een offerte om op twee verdiepingen in ons kantoorpand de roosters in de plafondplaten te laten reinigen na kantoortijd. Gewoon met een borstel de roosters schoonmaken. Er is haast bij, de verbouwing is al gaande.

Dakgoten schoonmaken

Wij willen voor en achter de dakgoten schoongemaakt krijgen, De voorkant is gewoon goed bereikbaar, aan de achterzijde hebben wij een overkapping met een uitval van 3,5 meter. Ik weet niet of daar met een ladder op gestaan kan worden. Het gaat om een totaal aan dakgoten van ongeveer 11 meter. Het zijn zinken dakgoot met een houten ombouw. De woning heeft twee verdiepingen.

Dakgoot schoonmaken

Ik wil graag de voor- en achterdakgoot schoon laten maken. Het is een rijtjeswoning met 2 verdiepingen en zolder.

Nieuwbouw woning eenmalig schoonmaken na oplevering

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het eenmalig grondig schoonmaken van onze nieuwbouwwoning. Het totale oppervlak is 140 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Glasbewassing is ook gewenst, zowel binnen als buiten. Gewenste uitvoerdatum is 9 december. Zou ik een offerte mogen ontvangen? Bij voorbaat dank!

Schoorsteen nakijken en open haard maken

Wij hebben in onze jaren '30 woning een schoorsteen over 3 verdiepingen. In de woonkamer zit er direct naast de schoorsteen een gasaansluiting. We willen de schoorsteen graag laten nazien en indien nodig laten schoonmaken. Er moet gekeken worden of die gasleiding verwijderd kan worden. Verder willen we de mogelijkheid bespreken om er een open haard met binnenwerk en schouw te laten maken, of als dat niet mogelijk is een houtkachel te laten plaatsen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Gevel schoonmaken en impregneren

Ik wil de gevel van ons huis laten schoonmaken en impregneren. Het gaat hierbij voornamelijk om de achtergevel die het meest wind en regen vangt. Graag willen wij advies of het handig is om ook de zijgevel te laten doen. Het is een woonhuis van 3 verdiepingen. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Dakgoten schoonmaken

Graag op locatie komen kijken en daarna offerte ontvangen voor schoonmaken dakgoten voor en achter. Het gaat om ongeveer 90 meter dakgoot. Groot huis met praktijkruimte. 3 verdiepingen met dakkapellen.

Gevels en balkons reinigen

Gevels en balkons reinigen en repareren: - 4 balkons schoonmaken en het beton repareren; - gevels aan voor- en achterzijde reinigen. Eventueel ook het portiek meenemen: waarbij ook een betonrand zit die gerepareerd moet worden. Optioneel daarna de gevels en balkons impregneren en/of verven. Het moet wel in overleg met de VvE van 6 huizen. Het blok is circa 6 meter breed en telt 3 verdiepingen.