Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtplekken drogen/schilderen of stucen:

Vochtplekken drogen/schilderen of stucen

Na een lekkage boven in de badkamer is nu mijn muren van beneden vochtig. Het gaat om 2 muren. Ongeveer 25 m2 moet gedroogd worden.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtplekken drogen/schilderen of stucen uit heel Nederland:

Muur beoordelen en repareren

Door een langdurige lekkage aan de dakgoot (inmiddels verholpen) is de muur zo nat geworden dat aan de binnenkant van het huis (slaapkamer) vochtplekken en schimmelvorming is ontstaan. Zoals gezegd is de lekkage inmiddels opgelost, maar graag zouden we nog van een deskundig persoon advies krijgen of we nog iets aan de muur moeten laten doen, of dat gewoon laten drogen voldoende is. De schimmel is op 2 m2 maar ik weet niet in hoeverre de muur behandeld moet worden.

Laminaatvloer met waterschade herstellen

Door lekkage van de wasmachine is de laminaatvloer van de zolder ondergelopen, hebben we lekkage- en vochtplekken in het slaapkamerplafond en muren, de muren in de woonkamer en bij de bedrading van de lampen. Het plafond in de slaapkamer is 24 m2 en de wand 6 m2. De wand in de woonkamer is 9 m2. De wanden en het plafond dienen te worden geschilderd en de elektra volledig gecontroleerd. De oppervlakte van het laminaat is ongeveer 10 m2. Het betreft een herenhuis met houten tussen vloeren. Wij zoeken een partij die deze klus kan klaren inclusief het leveren van de materialen, drogen en herstellen. De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. De vakman dient hierna de werkzaamheden uit te voeren.

Badkamer lekkage: drogen en grondige repareren

Badkamer lekkage in een gerenoveerd splitsappartement uit 2010. Oppervlakte circa 5 m2. Oorzaak kapotte kitranden en losgeraakt voegwerk tussen een dwarstegel en het doucherooster. Het water sijpelt door naar de hal een verdieping lager, vanwege een Fermacell vloerelement op een houten vloer dat onder de tegels ligt. Dit en de gipswanden binnen het huis laten het water door en er zitten vochtplekken in het trappenhuis. Door het Fermacell en de houten vloer zijn de voegnaden ook gebarsten tussen de tegels in de douchecabine. Wat nodig is: drogen van vochtplekken in de muur van het trappenhuis, tegels uit gehele badkamer halen, Fermacell plus houten vloer eruit halen, betonvloer storten, (hangend) toiletpot verhogen, deur korter maken i.v.m. verhoogde betonvloer, opnieuw kitten etc.

Vocht in tussenmuur serre

Er zitten natte plekken en schimmel op de scheidingsmuur tussen mijn serre en die van de buren. Mijn buren zeggen geen last te hebben van vochtdoorslag. Oorspronkelijk was deze scheidingsmuur een afscheiding tussen de tuinen. De bovenkant van deze muur is goed afgedekt. Hier kan dus geen water 'doorzakken'. De vochtplekken drogen ook 's zomers niet helemaal op. Zoeken een expert voor inspectie en een oplossing.

Gevel waterdicht maken

Ik heb vochtplekken op het plafond in mijn woonkamer en heb inmiddels uitvoerig getest of dit door lekkage in de woning veroorzaakt kan worden. Nee dus. Ook komt het zeker niet door de bovenliggende badkamer, dit is uitvoerig ginspecteerd door de badkamerspecialist. De plekken worden erger als het heel veel regent en drogen op als het weer verbetert. Vandaar mijn conclusie dat ik last heb van vocht van buitenaf. Wat ik niet zeker weet is of dit door het beton naar binnen komt of dat er ergens een naad niet meer goed dicht is. Ik woon in een hoekhuis. De zijwand is tot de eerste verdieping van beton, daarboven zitten ramen en glaspanelen. Waarschijnlijk zit het euvel dus bij de overgang(en).

In verband met vochtplekken bij de buren ...

In verband met vochtplekken bij de buren moeten de voegen tussen de tegels van een wand van de badkamer opnieuw gevoegd worden (oude voegen verwijderen en waarschijnlijk een aantal wandtegels opnieuw lijmen) en moeten de badranden opnieuw gekit worden (ongeveer 6 m). Bovendien begreep ik dat het mogelijk is om de ruimte versneld te drogen zodat het vocht uit de muur trekt (voordat de nieuwe voegen en kit erin gezet worden?!).