Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtproblematiek oplossen :

Vochtproblematiek oplossen

Op de tussenmuur in de slaapkamer vanuit de badkamer is er op meerdere plekken vocht zichtbaar. Aan de kant van de badkamer lopen waarschijnlijk de waterleiding door de muur. De douche is aan de andere zijde van de badkamer aanwezig.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtproblematiek oplossen uit heel Nederland:

Koudebrug

Ik heb last van vochtproblematiek op het plafond van mijn opslagruimte De opslagruimte zelf is 40m2. Welk bedrijf kan mijn helpen met het oplossen van een koudebrug op het plafond van mijn opslag? Graag horen we Uw reactie! Mvg,

Vochtproblematiek oplossen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: We hebben vochtvlekken/schimmel op de muur die geïsoleerd is. Het gaat om 1 woonruimte. Wat zijn de mogelijkheden? Graag even langskomen om te kijken wat er moet gebeuren.

Vochtproblematiek in de woning oplossen

Wij wonen sinds drie jaar in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1954, waar wij inmiddels diverse verbouwingen hebben gedaan. Sinds enige tijd bemerken we dat we veel vocht in de woning hebben. De muren zijn vochtig en we hebben hier en daar schimmel. We hebben ontvochtigers gekocht, die al flink wat vocht uit de lucht hebben gehaald. We komen er zelf niet uit waar dit vocht vandaan komt. Mogelijk is de ventilatie onvoldoende, maar het kan ook zijn dat er vocht onder de woning staat. We laten graag onderzoek doen naar de oorzaak van deze problemen en ontvangen graag advies over de maatregelen die wij moeten nemen en de kosten daarvan.

Gevellekkage oplossen

Omdat ik ter hoogte van de verdiepingsvloer vochtproblemen heb in mijn woning, heb ik op 11 april een gebrekenonderzoek uit laten voeren door het bedrijf De Huizenarts. Hiervan is een rapport opgesteld. Hun conclusie is, dat de vochtproblematiek zich slechts rond de hoogte van de verdiepingsvloer voordoet in de muren. Het vermoeden bestaat dat er vochtoverdracht wordt veroorzaakt door vochtbruggen in de spouw. Omdat de spouw geheel met isolatiemateriaal is gevuld, kan dit niet met een spouwinspectie middels een camera worden vastgesteld. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier met mij te bespreken en een plan van aanpak en offerte voor te leggen. Ik denk dat de aanpak hieruit moet bestaan, dat de buitengevel ter hoogte van de verdiepingsvloer aan de buitenzijde moet worden opengemaakt. Eventuele vochtbruggen moeten verwijderd worden. Daarna moet er weer isolatiemateriaal worden geplaatst en de gevel weer worden dichtgemetseld. Ik wil het werk graag na de zomer laten uitvoeren.

Vochtproblematiek in woonkamer oplossen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een koopwoning, waar langzaam een schimmelprobleem is ontstaan. In de muren van mijn woning is een zogeheten Schrijver Systeem aanwezig. In de woonkamer zitten ramen die niet open kunnen, maar deze hebben ventilatieroosters die altijd open staan. In woonkamer is nu aan de voorkant onder aan de muur tot maximaal kniehoogte schimmel ontstaan. Ook aan de achterkant naast de tuindeuren achter het gordijn zit schimmel. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen. Graag zou ik offertes ontvangen om dit probleem op te lossen.

Vochtproblematiek oplossen

Wij hebben op diverse plekken in het huis schade in de vorm van vochtplekken. 1. Plafond woonkamer. Vermoedelijke oorzaak: lekkage in de douche op de eerste verdieping. 2. Plafond keuken. Vermoedelijke oorzaak: verkeerde afstelling van de regenpijp op het balkon, uitbouw 3. Plafond badkamer. Oorzaak onbekend. Hierbij vraag ik graag een offerte op voor de verzekering zodat zij een inschatting kunnen maken van de kosten om deze schades te (laten) herstellen. Er zijn foto's beschikbaar.

Kelder ontvochtigen

Graag advies en offerte voor het oplossen van de vochtproblematiek in de kelderruimte van ons huis. Het betreft een woning uit 1962 waar wij de kelder hebben omgebouwd tot studio voor onze dochter. Er is en blijft in de zomer een heel hoog vochtigheidsgehalte boven 60%, ondanks het vele luchten.

Vochtproblematiek oplossen

Het gaat om een muur op de eerste verdieping waar vocht door heen komt. Gaarne een offerte om het op te lossen en de wijze waarop het op te lossen is.

vocht

Mijn naam is Bert, en ben op zoek naar werk passend bij mijn ervaring en kennis. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het oplossen van o.a. vochtproblemen, denk aan optrekkend vocht, kelderlekkage's, geveldoorslag, etc etc. Mijn vraag aan u is, hebt u behoefte aan een deskundige zoals omschreven, welke voor u de inspectie's en evt offertes kan regelen. Mijn werkterrein is altijd geweest, brabant en n,limburg. Dit gebied heb ik altijd intensief bewerkt, b.v. aannemers, speciaal bedrijven, woningbouwverenigingen en architecten. Laatstelijk heb ik gewerkt als divisiemanager bij een onderhoudsbedrijf, met de specialisatie vochtproblematiek. Ik ben graag bereid om met u van gedachten te wisselen over een e.v.t. samenwerking. Met vriendelijke groeten. Bert van Ampting PS veel zaken zijn verlich

Vochtproblemen in badkamer oplossen, dit ...

Vochtproblemen in badkamer oplossen, dit kan liggen aan een poreuze muur bij het douchegedeelte en/of aan een lekkende douchebak, het ventilatiesysteem moet worden aangepast, dit werkt onvoldoende, Het plaatsen van een bad indien mogelijk gezien de oppervlakte, hiervoor zou een muur moeten worden doorgebroken naar de gang. Ik ontvang graag 2 offertes: 1 voor het oplossen van de vochtproblematiek in de badkamer (schimmelvorming / plaatsen nieuwe ventilator) en 1 voor het plaatsen van het bad (indien de kosten dit toelaten gaat hier onze voorkeur naar uit). Voor meer informatie kunt u mailen naar Jacqueline, i.vm. vakantie afwezig van 14 tot 24-08.