Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Dordrecht of directe omgeving.

1745 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, oorzaak lekkage erker achterhalen en oplossen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, schimmel in de kelder, vochtplekken drogen/schilderen of stucen, waterschade plafond en wanden herstellen door stucen en schilderen, plafond herstel/vervangen na lekkage van stenen berging, opnieuw behangen van muur na vochtschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Dordrecht:

Vochtplekken drogen/schilderen of stucen

Na een lekkage boven in de badkamer is nu mijn muren van beneden vochtig. Het gaat om 2 muren. Ongeveer 25 m2 moet gedroogd worden.

Rotte balk in kruipruimte

Er is (gelukkig maar) 1 balk in de kruipruimte die rot is en moet worden vervangen. Als ik het goed heb is het een zogeheten onderslagbalk. Lengte ongeveer 3,60 meter.

Vanwege waterschade

Ik heb waterschade aan mijn muur, plafond en aan het houtwerk en ik wil dit graag laten herstellen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vocht in kelder door waterput

Hemelwater loost via regenafvoer water in mijn gemetselde waterput (0,5lm x 0,5lm +/- 0,8lm diep ), de put is aangesloten op riool; deze waterput lekt nu regenwater naar mijn kelder. De waterput moet waterdicht dus gemaakt worden en de riolering op verstopping gecontroleerd.

Vochtplekken serreplafond

Ik heb al jaren last van vochtplekken in serreplafond. En al vele keren hier iets aan gedaan ook nieuwe dakbedekking. Kitten van naden. Er zit nu gat in plafond en vele plekken. Ik wil een duurzame oplossing. Hopelijk kan dit hersteld of anders vernieuwd worden. Ik laat mij graag adviseren.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb een lekkage bij mijn dakkapel. Hierdoor zie je een grote watervlek op mijn binnenmuur. Geen idee waar de lekkage vandaan komt. Vanuit de VvE verzoek tot offerte aanvraag en beoordeling van de oorzaak van de lekkage.

Reparatie lekkage serre

Wij hebben 12 jaar geleden een huis gekocht in Dordrecht waar aan de achterkant een serre is gebouwd. Regelmatig hebben we last van lekkage. Er is wel door een aannemer naar gekeken. Die heeft verschillende houten onderdelen al vervangen omdat die door vocht waren aangetast. We willen graag een goede oplossing zodat er een einde komt aan de lekkage. De dakbedekking van de serre bestaat uit panelen van dubbelglas die in de lengterichting op houten balken liggen. Als afdichting tussen de glazen panelen ligt er over de naad een rubberen strook met daar bovenop een aluminium profiel (zie de tekening in de bijlage). Wij vermoeden dat het rubber door de tijd hard geworden is en niet meer goed afsluit. Deze constructie verdient overigens niet de schoonheidsprijs. Misschien moet het op een andere manier opgelost worden. Het is niet de bedoeling dat het een complete reconstructie wordt aangezien de rest wel voldoet. Wie kan ons hierbij helpen en het probleem oplossen?

Vochtproblematiek oplossen

Op de tussenmuur in de slaapkamer vanuit de badkamer is er op meerdere plekken vocht zichtbaar. Aan de kant van de badkamer lopen waarschijnlijk de waterleiding door de muur. De douche is aan de andere zijde van de badkamer aanwezig.

Schimmel uit de kruipruimte verwijderen en behandelen

Ik wil een paar klussen voor de kruipruimte laten uitvoeren. Schimmel verwijdering en een volledige vernieuwede balkenlaag aanbrengen muren impreneren voor optrekkend vocht. Graag uit de omgeving reageren Woonachtig te Dordrecht

Schimmelschade na lekkage herstellen

In mijn washok is door een lekkage schimmelschade ontstaan aan de muren. Dit betreft een aantal grote plekken aan de onderzijde van de muren. Bijgevoegd foto's van de schimmel. Bij elkaar waarschijnlijk 2 a 3 m2. Graag wil ik dit op korte termijn laten verhelpen en een offerte om in te dienen bij de verzekering.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

De badkamer heeft schimmelplekken. Voornamelijk op het plafond (spackspuit). En op de voegen/kit randen. Zie bijgevoegde foto's. Oorzaak: waarschijnlijk te weinig ventilatie. Ik heb een ventilatie systeem in mijn huis, dat zit ook in de badkamer. De schakelaar voor de ventilatie zit in de keuken, heel onlogisch. Dit eventueel laten verplaatsen.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Als gevolg van lekkage in de badkamer is er vocht in de kamer ernaast gekomen. De vloer en muur van deze kamer hebben schimmelplekken. Er hangt een muffe schimmelgeur. De lekkage is volledig opgelost. De kamer is ongeveer 3 bij 3.5 meter groot. Op de muur zit behang met daaronder een gipsplaten. Op de vloer ligt laminaat met daaronder beton. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de schimmel en reparatie van de wand en vloer.

Vochtdetectie en vochtprobleem oplossen

Er is vocht in mijn slaapkamer. Dit is te zien op de muren en plinten in de vorm van vochtplekken en groen/zwarte schimmel. De slaapkamer is op de begane grond en hieronder bevind zich de kruipruimte. De overige ruimtes vertonen geen vochtproblemen. Graag zo spoedig langskomen.

Ventilatie in het onderhuis aanbrengen

Graag een offerte voor het aanbrengen van ventilatie in een onderhuis van een vrijstaande woning. De ventilatie dient in twee gevels alsmede in een tussen muur aangebracht te worden.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een camera inspectie laten uitvoeren voor mijn kruipruimte, om zodoende de oorzaak te achterhalen van de vochtproblemen. Het gaat om een houten vloer en ik wil eventueel een betonnen vloer met tegels laten maken. Het gaat om ongeveer 35 m2.

Vochtdetectie: vochtprobleem oplossen

Wij hebben een kleine maar hardnekkige lekkage in het plafond van de woning. De woning bestaat uit een begane grond, verdieping en plat dak. De lekkage bevindt zich ter plaatse van de leidingsschacht. We hebben de schacht al opengemaakt, maar geen lekkage gevonden. Ook in de badkamer erboven is het droog. De muren zijn droog en vertonen geen vochtschade. Het dak is onlangs vernieuwd, dus daar kan de schade ook niet vandaan komen. De stuclaag van het plafond laat langzaam verder los. Het wordt nu dringend om de schade op te sporen. Graag maken wij een afspraak hiervoor.

Balkon waterdicht laten maken

Ik wil mijn balkon waterdicht laten maken. Het is ongeveer 3 m2. Het balkon staat op een aanbouw aan ons huis. Wij zijn bang dat er condensvorming gaat optreden. Graag een offerte.

Beschimmeld schuurdak

Onze schuur heeft vorig jaar een nieuw dak gekregen, goede ventilatie aan de zijkanten, maar toch is ons hele dak beschimmeld, werk uitgevoerd door een aannemer. Graag wil ik weten waar dit vocht vandaan komt. Ons vorige dak is nooit beschimmeld geweest, daar was wel lekkage aan het dak, ook hadden we toen spullen die in de schuur stonden met schimmel. Er is foto beschikbaar.

Oorzaak van vochtplek opsporen

In de woonkamer ter hoogte van het stopcontact zit een vochtplek waardoor het stukwerk los begint te laten. Initieel werd gedacht dat het door de regenpijn kwam (waardoor vocht tussen de muren kwam). Deze is vervangen evenals de dakgoot. Echter nog steeds vochtproblemen. Het lijkt niet om optrekkend vocht te gaan (volgens aannemers). Ik zou dan ook graag een vochtexpert willen laten kijken wat het wel is en hoe het opgelost kan worden.

Waterdicht maken van mijn onderhuis

Bij langdurige en of hevige regenval komt er, volgens mij door het stijgende grondwater, via de buitenwand(en) water ons onderhuis in. Echt heel hevig. Als het loopt is het niet meer te stelpen. Wie weet de oplossing?

Vochtbestrijding kruipruimte

Onder onze woning hebben wij een probleem met vocht. Dit trekt door in de gang waardoor er schimmel op de muren ontstaat. Graag een inspectie en oplossing voor de bestrijding hiervan.

Vocht in buitenmuur

Huis uit 1910 zonder spouwmuur. Keukenmuren op Noord-Westen zijn ijskoud en vertonen sporen van vochtdoorslag. Vooral de onderkant van de muur. Er is tegen de buitenmuur, een eensteensmuur, al eens wat aangesmeerd. Er komt nooit zon op. Altijd vochtig. Plek is 2,5x2meter en loop door naar zijkant. 6-8 m2. Beginnende schimmel.

Vochtprobleem in badkamer

Opsporen en verhelpen van een lekkage in onze badkamer. We hebben een vochtprobleem in onze badkamer. Tijdens het douchen lekt het regelmatig onder ons bad. Het is niet duidelijk waar dit water vandaan komt.Inmiddels blijkt ook dat bij de muur in de aangrenzende kamer het vocht er door heen komt.

In mijn hal op de begane grond is het ...

In mijn hal op de begane grond is het vaak erg vochtig. Waarschijnlijk veroorzaakt door grondwater uit de kruipruimte. Ik heb geen idee hoe dat opgelost kan worden en heb dus deskundigheid nodig. Oppervlakte is 65 m2.

-Oplossen van opkruipend vocht in muur ...

-Oplossen van opkruipend vocht in muur in de woonkamer- Vocht zit in de woningscheidendemuur (5m breed, 3m hoog, muurdikte enkelsteens). Pleiser is er op sommige plekken inmiddels af, vooral daar wat zout te zien was. Klus bestaat dus uit het oplossen van het vochtprobeem en het opnieuw pleisteren van de muur. Tevens zijn ongeveer 6 treden van de spiltrap aan dezelfde muur bevestigd. Deze moeten er eerst af en later weer gemonteerd worden.