Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstel offerte waterschade voor verzekering:

Herstel offerte waterschade voor verzekering

Ik wil graag een herstelofferte voor mijn verzekering aanvragen vwb waterschade in badkamer, gang en slaapkamers. Wat zijn hier de kosten van? Zie fotos in bijlage. Het is ongeveer 50 m2 bij elkaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstel offerte waterschade voor verzekering uit heel Nederland:

Herstel laminaat na waterschade

Lekkage airco, hierdoor water op en onder laminaat gekomen. Laminaat is bol gaan staan. Laminaat loopt in gang en woonkamer. Rode kruis op de tekening geeft plek lekkage aan. Weet niet hoe groot de schade aan de vloer is. Heb ook een offerte voor de verzekering nodig.

Waterschade lamellen-parketvloer herstellen

Ik heb waterschade in de keuken gehad waardoor de lamellen-parketvloer omhoog is gekomen en kapot is gegaan. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig ivm herstel.

Laminaat herstel

Midden de keuken is er waterschade aangebracht aan het laminaat en het laminaat is opgezet. Het gaat om ongeveer 15m2 tot 25m2

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.

Reparatie dakleien/waterkering en interne waterschade

Graag nodig ik u uit om op locatie te komen kijken naar het volgende: kapotte lei(en) welke vervangen moeten worden. Het aanbrengen van een waterkering rondom dakraam en herstel stucwerk in de slaapkamer in verband met vochtplekken.

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.

Herstellen van stucwerk en mogelijk timmerwerk thv lichtstraat agv lekkage

Wij hebben helaas herhaaldelijk last gehad van lekkage platdak uitbouw begane grond. Als gevolg hiervan waterschade aan binnenzijde ombouw lichtstraat. Herstel stucwerk en indien nodig underlayment dakbeschot

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Laminaat herstel na waterschade

I.v.m. waterschade. Een deel van ongeveer 5 m2 vervangen op een totaal van 20 m2. De vloer ligt op de eerste etage en is door waterschade gaan kieren en bol gaan staan. Het zit niet aan de rand. Het is een deel van de overloop en die gaat in één stuk over in de vloer van de slaapkamer. Ongeveer 3 meter van de ene wand en één meter van de andere wand. Volgens mij kan je het best de hoge mdf plinten (geplakt) losmaken en de plakplinten losmaken. Vervolgens vanaf de muur de vloer losklikken tot dat je bij de beschadigde plek komt. Deze stukken vervangen en de bestaande vloer weer aanklikken en de plinten terugplaatsen. Ik kan de vloer nog gewoon kopen. Ik weet niet hoe de ondervloer is na de waterschade en of deze vervangen moet worden.

Plafond herstel/vervangen na lekkage van stenen berging

Er is waterschade aan het plafond. Het betreft plafond van een stenen berging van 10 m2. Graag een offerte voor herstel/vervanging van het plafond onder de balken. Het dak (bedekking) zelf waar de lekkage van afkomstig was is inmiddels vervangen.

Partners

Partners van Casius