Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor plafond badkamer herstellen na lekkage:

Plafond badkamer herstellen na lekkage

Ik heb ongeveer een week geleden een lekkage gehad in de badkamer. De reden van de lekkage was een lekkende wasmachine van de bovenbuurman. Het water druppelde uit het plafond en het plafond heeft hierdoor schade opgelopen (hoeveel schade is moeilijk zichtbaar). Voor de verzekering heb ik volgens de VvE eerst een offerte nodig. Ik heb zelf niet de expertise om dergelijke schades te herstellen en hoop dan ook dat jullie dit kunnen doen. Vermoedelijk moeten de gipsplaten worden vervangen. Ik woon in een appartement (2e etage) zonder lift. Het gaat om een badkamer met een plafondoppervlak van +- 4.3 m2. Mocht iemand langs moeten komen voor het opmaken van de offerte, dan is dit geen probleem.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond badkamer herstellen na lekkage uit heel Nederland:

Stucwerk plafonds en wanden

Meerdere plafonds en wanden van onze bovenverdieping (2 hoog) hebben nieuw stucwerk nodig: het gipsplaten plafond in de badkamer (ong 2x2 meter) moet afgestuct worden. Het plafond van de hal (deels boven de trap) is onregelmatig en toont vroegere vocht schade (2 jaar geleden hersteld) en moet een nieuwe laag stuc krijgen. Drie muren en het plafond van de ruimte waar de cv staat moeten opnieuw gestuct worden. Die ruimte is ongeveer 3 meter diep, 2 meter breed en 2.70 m hoog. In de slaapkamer moeten twee muren gerepareerd worden, ivm een scheur in een hoek en een deel van een muur waar eerder een wasbak hing.

Badkamer voorzien van Beton Ciré stucwerk (vloer en wanden)

Renovatie van badkamer, er wordt compleet nieuwe apparatuur geplaatst. Back to wall bad en inloopdouche , denk aan afloop. brutto vloeroppervlakte 12 m2 Wanden, brutto circa 18 m2 het plafond wordt niet aangepast. wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Verwijderen douchewand en plaatsen douchecabine

Wij willen in de in 2016 verbouwde badkamer de bestaande glazen douchewand welke doorloopt tot aan het plafond laten verwijderen (Bevestigt in de vloer en in het plafond ) En deze dan laten vervangen door een Sealskin get wet 105 inloopdouche hoekinstap 1000x1000mm | 6mm helder veiligheidsglas artikelnr CH50100D310100

Stucen van mijn woning

Ik ben mijn woning aan het verbouwen en zal graag een aantal wanden en het plafond willen laten stucen. Ik zoek hiervoor dus een vakman of klusser die mij kan helpen. Deel wand huiskamer en plafond woonkamer, hal en badkamer.

Aanbouw slaapkamers/badkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbreiding van de bestaande woning. Graag casco, met vloerverwarming, een houten constructie en aluminium openslaande buitendeuren. Ook wil ik graag zeer goed e isolatie voor vloer, wanden glas en plafond. Bijgevoegd 3 bouwtekeningen.

Badkamer opknappen

Wij willen nieuwe tegels, nieuwe douchekraan, een verlaagd plafond met spots nieuwe wastafel en spiegel (zelf gekocht) plaatsen en een op maat gemaakte douchecabine. De badkamer is 162x166 cm groot.

Badkamer stucen beton cire

Wij hebben een jaren 30 woning waarin we de badkamer willen laten stucen met beton cire (op de wanden en de vloer). De wanden zijn circa 30 m2, de vloer rond de 8 m2. Huidige ondergrond zijn gipslaten van 60 cm wanden. Plafond 2.50 meter hoog

Vervangen van groepenkast, nieuwe groepen aanleggen

Het gaat om een jaren 30 huis. Het huis staat niet leeg, maar de slaapkamer op 1e verdieping staat leeg en tussenruimte bodem-plafond begane grond is bereikbaar. Werkzaamheden: meterkast vervangen met 3 fasen, 8 groepenkast. Nu zijn er 3 groepen: 1 voor 1+2 verdieping, 1 voor droger+wasmachine, 1 voor overige begane grond inclusief keuken (inductie platen). Elektra begane grond niet nodig te vervangen, de staat is goed. 1 nieuwe groep voor inductieplaat en oven nodig, 1 nieuwe groep voor schuur en buiten nodig. Elektra 1 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd. 1 nieuwe groep voor badkamer nodig (alleen kabel voorbereiden, het wordt nadat de badkamer wordt vernieuwd aangesloten). Elektra 2 verdieping: wordt per stappenplan apart vernieuwd.

Badkamer slopen en modern inrichten

Ik wil de badkamer laten slopen en alles af laten voeren. Daarna wil ik het helemaal opnieuw in laten richten. Dus de vloeren en wanden betegelen, een inloopdouche plaatsen, een nieuw toilet, wastafel, aansluitingen voor de was en droogmachine (afgedekt met een werkblad), en infrarood panelen op het plafond. De badkamer is 2 x 2 meter.

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer

Partners

Partners van Casius