Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schade aan plafond laten repareren (waterschade):

Schade aan plafond laten repareren (waterschade)

We hebben een lekkage gehad van een balkon op de eerste verdieping naar de eetkamer op de begane grond. De afvoer was geblokkeerd waardoor het water van het dak door het plafond van de eetkamer is gekomen. Dit heeft scheuren en gele plekken veroorzaakt. Ik heb een offerte nodig om aan de verzekering te geven zodat ik het kan laten repareren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade aan plafond laten repareren (waterschade) uit heel Nederland:

Stucwerk plafonds en wanden

Meerdere plafonds en wanden van onze bovenverdieping (2 hoog) hebben nieuw stucwerk nodig: het gipsplaten plafond in de badkamer (ong 2x2 meter) moet afgestuct worden. Het plafond van de hal (deels boven de trap) is onregelmatig en toont vroegere vocht schade (2 jaar geleden hersteld) en moet een nieuwe laag stuc krijgen. Drie muren en het plafond van de ruimte waar de cv staat moeten opnieuw gestuct worden. Die ruimte is ongeveer 3 meter diep, 2 meter breed en 2.70 m hoog. In de slaapkamer moeten twee muren gerepareerd worden, ivm een scheur in een hoek en een deel van een muur waar eerder een wasbak hing.

Schade herstellen na lekkage

Ik heb door een lekkage veel schade overgehouden op mijn plafond en ik wil dit graag weer glad laten maken en over laten spuiten met latex. Het gaat om 105 m2.

Lekkage aan plafond verhelpen

Na een hevige regenval hebben wij lekkage gehad vanuit de dak, dit is in middels gemaakt maar we hebben op verschillende plekken waterschade. Wij zijn opzoek naar een partij die een waterschade rapport voor ons kan opstellen. De schade is in drie kamers op plafonds. Plafond heeft zelfs even bolle plekken gegeven. De oppervlakte is 15 a 20 m2.

Lekkage in de koudwaterleidingen verhelpen

Met Lekdetectie is er lekkage geconstateerd badkamer op de 1e verdieping het betreft de Koudwaterleiding in de doucheruimte en achter het Toilet van de badkamer op de 1e verdieping met als gevolg dat er aan de plafond van de keuken beneden; en in het plafond van de trappenhuis watervlekken zijn ontstaan. Volgens de Lekdetectie is de lekkage 100% dus moet er gauw actie ondernomen worden Ik wil naast het verhelpen van de lekkage; gelijk mijn badkamer verbouwen en de schade aan het plafond in de keuken beneden en gang beneden verhelpen. Met verbouwen bedoel ik plaatsen van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en betegelen van de badkamer zowel de vloer als de muren. Er moet ook een nieuw verlaagd plafond in de kamer komen denk ik. Beneden wil ik ivm de lekkage; het plafond van de keuken en het plafond in het trappenhuis opnieuw laten stuken of sauzen. De afmetingen vd badkamer zijn L220XB220XH250 Sauzen Plafond keuken beneden L225xB245 Sauzen plafond gang beneden L135xB92 Alles in centimeters. Men mag ook langs komen om zelf een beeld te vormen van de werkzaamheden.

Plafond en muur herstellen na waterschade

Plat dak heeft gelekt en is ondertussen vervangen. Schade door water aan plafonds slaapkamers en scheur in de muur/vensterbank, Op de benedenverdieping in de keuken scheuren in de muur en bruine vlekken. Het gaat om verschillende stukken, in totaal ongeveer om 8 m2.

Nieuwe woning stucen

Graag ontvang ik 2 aparte offertes. De eerste alleen voor de gladde stuc en latex spuiten van het plafond waar waterschade is geweest van een balkon. De lekkage is verholpen maar de schade nog niet. Als tweede graag een offerte voor het plafond en de muur samen.

Opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn

Er bestaat vocht- water schade over de loodafwerking bovenzijde raamkozijn. Ook zichtbare schade aan plafond in grenzend woonkamer.

Schade na lekkage

Het plafond en de muur moeten hersteld worden van de waterschade, gedroogd worden en opnieuw gestuct en gewit. Dit inclusief het opnieuw behangen van de muur.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Ik heb waterschade aan muur en plafond, lekkende leiding bij de buren. Is inmiddels verholpen, maar een hele grote plek op muur en plafond. Tevens weet ik niet of de houten steunbalken schade hebben.

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.

Partners

Partners van Casius