Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage balkon opsporen en verhelpen:

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Water loopt in een muur vanaf het balkon of vanaf de regenpijp die van het balkon loopt. Dit vereist het opvullen van openingen op het balkon of de muur van het bakstenen huis.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage balkon opsporen en verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.

Houten Kozijn met lekkage repareren

Wij hebben een lekkage onder ons houten raam kozijn, in de slaapkamer. De lekkage zit aan de onderkant en op de muur eronder aan de binnenkant zijn er ook zwarte plekken. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, het is wel een groot raam. Ons appartement is in een historisch pand (+/-1809). Kan eenvoudig afstellen of vervangen van hang en sluitwerk zijn, kitten of het kozijn zelf. Daar ontvangen we graag advies over. Kozijn is eenvoudig te bereiken via achter balkon. Het zit op tweede verdieping aan de achterkant. Graag ontvang ik offertes per email, eventueel kan een afspraak per telefoon gemaakt worden.

Inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp herstel of vernieuwing

In onze tussenwoning loopt een inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp "verborgen" tussen twee muren van de buren en onszelf vanaf de opbouw naar de de voortuin. Het is een pluvia systeem. We hebben problemen met deze regenpijp. Er is aan de binnenzijde van de woning een lekkage en de muur is al opengebroken. De regenpijp in de hoek is lek. We willen de regenpijp laten herstellen, laten vervangen of deze aan de buitenzijde over de muur laten aanleggen. Er is een bovengelegen balkon. Graag laten wij een afdoende oplossing verzorgen. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Balkon waterdicht maken ongeveer 6 vierkante meter

Ik wil mijn balkon na lekkage laten voorzien van een waterdichte vloer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 m2. Vriendelijk verzoek om op de offerte aan te geven dat de werkzaamheden in het voorjaar plaats zullen vinden.

Lekkage balkon verhelpen

We willen een lekkage op ons balkon laten verhelpen. De lekkage zit onder het balkon en ik zit op 1 hoog, dus het is makkelijk te bereiken. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Plat dak opnieuw bekleden vanwege een lekkage

Het platte dak heeft een lekkage en zou gerepareerd moeten worden. Het dak bestaat uit twee delen: een balkon dat binnen het huis valt en het platte dak dat bereikbaar is met een trap. Het gaat over een balkon met bitumen dakbedekking waar oude stoeptegels op liggen, dat deels boven de woonkamer ligt. De dakbedekking en de bitumen moet worden afgevoerd. De stoeptegels moeten worden vervangen voor de juiste huidige tegels. Vervang is noodzaak (EPDM). Er zou een nieuwe afvoer en aansluiting op bestaande regenpijp gemaakt moeten worden, en ik twijfel of er een centrale uitvoer pijpje bijgezet moet worden. Het gaat over ongeveer 8 m2. Het gaat om een drive-in woning.

Plafond lekkage

Het plafond en de muur van mijn slaapkamer lekt. Boven mijn slaapkamer is het balkon. Nieuwe dakbedekking op de balkon reeds aangebracht, probleem nog steeds niet opgelost. Ook opnieuw gekit. Heeft niet geholpen. Mijn vraag is: wat kan het dan zijn?

4 ramen vervangen in verband met lekkage

Het gaat om 4 lekke ramen in mijn woning, het is de bedoeling dat deze eruit worden gehaald en vervangen worden met dubbelglas HR++. Maten zijn circa 1200*850 mm 1360*450 mm 1300*670 mm 1 raam is 1e verdieping rest is begane grond en balkon 1150*650mm

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een lekkage en het herstellen van vochtschade op basis van een meetrapport wat reeds is uitgevoerd (zie bijlage). In grote lijnen gaat het om: - Het aanbrengen van een loodslab boven kozijn slaapkamer - Het impregneren van de rollaag boven het kozijn van de slaapkamer - Het deugdelijk plakken van de bitumeuze laag onder de kozijnen bij het dakterras - Het aanbrengen van loddslabben boven de kozijnen ter hoogte van het dakterras op de 4e verdieping - Het waterdicht inpakken van de staanders voor het hekwerk op het dakterras - De openstaand dichten aan de zijkant van het dakterras ter hoogte van het boeiboord - Het plakken en dichten van de openstaande bitumineuze laag ter hoogte van de daktrim van het dakterras - Het dichten van de openstand onder het kozijn van de keuken op de 3e verdieping - Het herstellen van de betonnenrand van balkon bij keuken op de 3e verdieping - Scheurvorming in de betonnenrand van het balkon op de 3e verdieping

Reperage dak of vegetatief dak realiseren

Het huidig platte dak van mijn uitbouw heeft een lekkage en moet op randen worden gerepareerd. Momenteel zijn de randen vast gelast. Mocht het noodzakelijk blijken de gehele bitumenlaag te vervangen dan denk ik erover om een vegetatief dak te nemen. De oppervlakte is 15 m2. Er is een balkon. Via het balkon kan makkelijk op het dak gekomen worden. Graag wil ik iemand langs laten komen voor een vrijblijvende offerte.

Partners

Partners van Casius