Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelplekken oplossen:

Schimmelplekken oplossen

De dakgoot bij de bovenbuurman is verstopt. Hierdoor zijn er vochtproblemen ontstaan in 2 kamers. In meerdere hoeken zijn de schimmelplekken al zichtbaar. Graag willen wijde dakgoot op 6 meter hoogte laten leggen en de schimmelplekken in de woning laten oplossen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelplekken oplossen uit heel Nederland:

Schimmelplekken behandelen en tegengaan

Een muur in de garage vertoont grote zwarte schimmelplekken. Ik zou dit graag willen laten repareren. Ook weten we niet wat de reden is van de schimmel. Ik zoek iemand die dit kan beoordelen en oplossen. De muur is ongeveer 2 bij 2 meter.

Vochtprobleem in de hal oplossen

In mijn hal beslaat het raam van dubbele glas en zie ik condens op de buitendeur. Op mijn muren zie ik een zweem van vlekken. De hygrometer die ik in de hal heb staan geeft zomers en 's winters 90% aan. Tevens heb ik schimmelplekken in mijn keuken. Deze zitten onder mijn radiator en aan de buitenmuur. Betreft een hoekwoning uit 2000. Ik wil dit vochtprobleem laten verhelpen, graag ontvang ik een offerte.

Vochtprobleem oplossen in de kelder

Wij zijn op zoek naar een vakman die ons op korte termijn kan helpen bij het verhelpen en voorkomen van vocht- en schimmelplekken in de kelder. Er is te weinig ventilatie. De kelder is ongeveer 30-40 m2 groot en ongeveer 2 meter diep.

Vochtproblemen plafond

Ik heb vochtplekken en schimmelplekken op het plafond van de bijkeuken. Het lijkt erop dat het vocht de lijnen van de gipsplaten volgen. De bijkeuken is ongeveer 3.5 bij 2 meter groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en oplossen.

Vochtprobleem en schimmelplekken oplossen

Ik heb een vochtprobleem. Na de aankoop van ons nieuwe huis zagen wij (na verwijderen oud behang) schimmelplekken op de muur. Het zit op ooghoogte en gaat om ongeveer 4 m2. Graag willen wij weten waar dit vocht vandaan komt en hoe het te verhelpen is. Het gaat om de begane grond.

Vochtprobleem oplossen

In de hoeken van de kamer zitten schimmelplekken boven het kozijn. Graag willen wij dit vocht- en schimmelprobleem laten oplossen.

Vochtbestrijding in de woning

Graag offerte voor het oplossen van het vochtprobleem in ons huis. Op de muren in de gang en op de deuren zitten schimmelplekken en als het koud buiten is, zijn 's ochtends de ramen helemaal nat van de condens en op de kozijnen liggen plasjes water. Dit is aan de voorkant van het huis erger als aan de achterkant.

Vochtproblemen in het huis oplossen

Op 1 slaapkamer sinds enige tijd last van uitbreidende vocht en schimmelplekken. Daar het slaapkamer betreft gaarne advies wat hieraan te doen. Is met name in 1 hoek van slaapkamer (hoek met buitenmuur). Uitbreiding is nu ook rondom kozijnen.

Vocht en schimmel in de schuur oplossen

Ik heb last van vocht en schimmel in de schuur wil graag dat iemand langs komt om te kijken wat de oorzaak is en dit dan oplossen. Spullen die in de schuur staan zitten allemaal onder de schimmelplekken en alles is klam. Als het hard regent, staat er een laagje water in een hoek van de schuur. Het gaat om een stenen schuur en ik vermoed dat het water uit de grond komt aangezien de muren wel droog blijven. Er zitten ventilatiegaten in de schuur.

Vocht in soutterain

Wij kampen met een enorm vochtig souterrain. Zo vochtig dat er grote schimmelplekken door de onlangs gezette gipsen wandjes heen komen en het vocht doortrekt naar de etage erboven (via de muren). Graag zouden we dit oplossen op korte termijn. Het huis dateert uit ±1890. Het hele blok heeft een redelijk vochtig souterrain, maar alleen bij ons is het zo dramatisch vochtig. Daarnaast zijn er ratten gezien,lekkend riool? optrekkend grondwater?. Wij hopen dat u ons kunt helpen en vrijblijvend eens langs zou willen komen om het probleem te bekijken en mogelijke oplossingen aan te dragen. Na tijds ontvangen wij graag een offerte.