Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtplek en schimmel bij plafond door lekkage:

Vochtplek en schimmel bij plafond door lekkage

Beste heer, mevrouw, Graag wil ik een offerte aanvraag doen. Lekkage speelt al langere tijd. De buurman heeft een lekkage waardoor er vochtplekken, schimmel en waterschade is in mijn woonkamer. Graag wil een offerte aanvraag doen voor het volgende. Na lekkage herstel werkzaamheden. Sloopwerkzaamheden, gipsplaten eruit, isolatie eruit, balk eruit. Wanden vochtvrij maken, drogers plaatsen. Betonwand (links) impregneren. Nieuwe isolatie, nieuwe gipsplaten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte voor het bovenstaande. Ik kan ook een mail of whatsapp sturen met de schade in mijn woonkamer.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtplek en schimmel bij plafond door lekkage uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen van schuurdak

Ik wil graag het dak van mijn schuur laten repareren in verband met een lekkage. Het gaat om een schuur van 2 x 4 meter. Het dak is plat en daar zitten grindsteentjes op. Ik kan geen vochtplek zien, maar er druppelt water op de grond en schimmel vormt zich aan de zijkant. Met een ladder is makkelijk op het dak te komen.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

In mijn woning in de woonkamer is onlangs een schimmel probleem ontstaan aan een muur die grenst aan de buitenzijde. Het is een beneden tussenwoning uit 1906. De afmeting van de vochtplek is ongeveer 3 bij 1 meter. Graag wil ik vernemen wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen.

Vochtprobleem en lekkage in de badkamer

Ik wil graag een offerte voor een vochtprobleem oplossen. Ik weet niet waar het probleem precies zit. Maar beneden onder mijn badkamer zit mijn wc en daar lijkt het plafond vochtig en het ruikt er naar schimmel. Ook naast de douche zit een vochtplek. Ik wil graag het lek op laten lossen en ook de schade aan het plafond in de wc.

Vocht- en schimmeltest in de woning

Wij willen graag ons huur appartement laten test op vocht en schimmel problemen. Wij zagen een kleine vochtplek in de slaapkamer, en daarom wil mijn vriendin graag deskundig advies, zodat dit verholpen kan worden. Het gaat om een gerenoveerd appartement in Amsterdam op de 1e verdieping aan een gracht. Er zit urgentie achter deze klus en het gaat ons erom dat het bij voorkeur deze week of niet later dan volgende week gebeurt. Wij willen graag weten hoe er getest wordt en wat voor ervaring u meebrengt.

Lekkage stoppen en schimmel verwijderen

Wij hebben sinds een half jaar dit huis gekocht. Er zat al een kleine vochtplek op ons plafond in de keuken. Werd ons verteld dat er een lekkage was geweest bij de bovenburen. Wij willen graag weten of de lekkage verholpen is (onze buurman checkt ook of zijn vloer nat is). Helaas wordt de gele, korrelige vochtplek groter. Het verspreid zich over ons plafond en het hout (spaanplaat) op onze keuken muur. We willen dit graag laten verwijderen en de oorzaak verhelpen, daarna het plafond opnieuw witten en wellicht met schimmelwerende verf (indien nodig ook één muur, onder de vochtplek). Het plafond is 7 m2.

Vochtprobleem onderzoeken

We hebben schimmel in de woonkamer en weten niet waar het weg komt. We denken zelf uit de kruipruimte. Deze is namelijk wel vochtig en heeft niet een goede ventilatie en ook niet goed geïsoleerd. Vochtplek zit bij de buitengevel. Niet in de kruipruimte geweest.

Schimmel bestrijden in de woning

In een slaapkamer zit een vochtplek op de wand bij de buitenmuur, bij het raam. In een andere slaapkamer zitten er een aantal vochtplekken op het plafond. Graag willen wij weten wat hier aan kan worden gedaan en wat de kosten zijn hiervan.

Vochtplek en schimmel op de muur

De muur naast mijn toilet is vochtig en er zit schimmel op. Dit is ontstaan door een lekkage. Zouden jullie dit kunnen verhelpen?

Wij hebben een jaar geleden een casco ...

Wij hebben een jaar geleden een casco woning gekocht en naar onze wensen ingericht. nu hebben we bij de trapgedeelte een vochtplek/vlek met oranje schimmel ondekt. Graag zouden we willen weten waar het vandaan komt. Buitenmuur, badkamer (lekkage) of slechte ventilatie en alle andere mogelijkheden.

We hebben onderaan in de muur in de gang ...

We hebben onderaan in de muur in de gang een vochtplek zitten die zich langzaamaan uitbreidt. Zonder schimmel! Murprotec is langsgeweest en heeft geconstateerd dat het vocht met zeer grote kans uit de toilet afkomstig is! Wij willen dit graag laten verhelpen, maar zijn eerst benieuwd naar prijsindicatie, daar wij echt geen enkel idee hebben, wat hiervoor de (voorrij)kosten kunnen zijn. Mvg, Nicole