Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtdoorslag gevel tegengaan en stalen latei behandelen:

Vochtdoorslag gevel tegengaan en stalen latei behandelen

Ik heb een muur op de eerste verdieping die vocht doorlaat naar binnen en op de begane grond een stalen latei die vrij moet worden gemaakt van metselwerk, behandeld moet worden en weer dicht gemetseld moet worden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtdoorslag gevel tegengaan en stalen latei behandelen uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen, vochtdoorslag serre verhelpen

1. Boeidelen: Verwijderen bestaande verrotte boeldelen. Plaatsen nieuwe Trespa boeidelen rood (7.20 meter). Aanbrengen nieuwe aluminium daktrim en dakrand. 2. Vochtdoorslag serre: Schoonspuiten gevel, impregneren gevel (10 m2). Graag via mail benaderen, spreekt Engels.

Lekkage aan een betonnen balkon

Wij hebben een betonnen balkon van ongeveer 6 m². Het balkon lekt want geeft vochtdoorslag in de aanpalende gevel onder het raam en in de onderliggende slaapkamer. We laten de lekkage graag verhelpen. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Gevelrestauratie aan de achterzijde van een bovenwoning

Ik heb een bovenwoning in de binnenstad waar ik de gevel aan de achterzijde graag wil laten restaureren. Die gevel is ongeveer 32 m² groot en er zijn daar enkele ramen en (balkon)deuren (deze maat is al afgetrokken). De gevel is aan de buitenzijde afgewerkt met een soort opgespoten steenkorrel die verlijmd is op het cementwerk daaronder. Er is sprake van vochtdoorslag door de muren doordat de toplaag door slijtage en plantenwortels is beschadigd. De wens is om een waterdichte en net ogende gevel te laten verzorgen. Afhankelijk van de prijs en mogelijkheden kan dat reparatie van de slechte plekken of volledige vervanging van de hele afwerklaag op de gevel betekenen. Daarnaast laat ik graag een oude balk verwijderen en afvoeren, die vermoedelijk van een zonnescherm afkomstig is. Ik wil een afspraak maken om de gevel te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies en prijsopgave.

Voegreparatie en gevelimpregnatie

Graag zou ik de voegen willen laten repareren en mijn gevel laten impregneren. Er is op één plek in het huis vochtdoorslag. Het betreft een muur met een spouw. De hoekwoning is ongeveer 4 meter breed en 7 meter hoog. Ik zou hier graag een offerte voor willen.

Gevel isoleren en stuken

Ik ben als aannemer bezig met onderhoud aan een tussenwoning van een vaste klant. Er is daar aan de achterzijde een enkelsteens geschilderde buitenmuur met vochtdoorslag naar binnen. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van isolatiemateriaal en buitenstucwerk op deze muur. Het gaat om in totaal 85 m². De achtergevel is ongeveer 8 meter hoog en 7 meter breed en daar zitten 3 ramen in. Verder is er een stukje zijmuur van ongeveer 3,6 x 8 meter. Deze klus wil ik in de zomer laten uitvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gevel opmetselen

Ik ga bij een klant een gevel renoveren en ben daarvoor op zoek naar een metselaar voor het opnieuw opmetselen van 80 m² buitengevel. Het betreft een hoekwoning uit de jaren '80 waar het isolatiemateriaal de spouw nat is en vochtdoorslag naar de binnenmuur is. Ik sloop zelf de huidige buitengevel weg en verwijder het isolatiemateriaal. Na droging moet de buitengevel opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. Ik zal zelf voor een steiger en alle materialen zorgen. Ik wil de klus graag op heel korte termijn inplannen.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Vochtdoorslag in de slaapkamer voorkomen

De hemelwaterafvoer zat los. Zodoende is de gevel langdurig vochtig gebleven. Dit heeft gezorgd voor schimmel en vochtplekken in onze recentelijk gestuukte wanden in de slaapkamer van mijn zoon, oppervlak met plekken is ongeveer 2 wanden van 1 bij 3 meter. De hemelwaterafvoer heb ik inmiddels weer vast gezet, maar het vocht gaat heel langzaam weg, het ruikt muf in de slaapkamer en er ontstaat in de hoeken schimmel. Graag maak ik een afspraak met iemand die dit op korte termijn kan verhelpen. Tevens wil ik gelijk de kelder laten controleren daar wij hier eens per jaar een laagje water hebben staan.

Gemetselde buitengevel herstellen van oude woning

Ik woon in een oud huis uit 1864 waar scheuren in de gemetselde voorgevel zitten. Hierdoor ontstaat er vochtdoorslag. De voegen zijn ook in slechte staat. Er zit 1 groot kozijn in de betreffende muur. Het gaat om de gevel van de benedenverdieping van in totaal 20 m². Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw advies en prijsopgave voor het herstelwerk.

Kozijnen herstellen

Onderhoudsklus op twee etages. I.v.m. een vochtdoorslag probleem op de eerste verdieping hebben wij (VVE) het dak laten vernieuwen en de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De kozijnen op de eerste verdieping zijn rondom ook gekit. Het vochtdoorslag probleem bleef echter aanhouden. Hierdoor zijn er in de keuken en een aangrenzend kamertje flinke gele plekken en afbladerend verf te zien. Er is een lekdetectiebedrijf ingeschakeld en onderzoek gedaan met infrarood camera en een vochtmeter. Conclusie is dat er regenwater naar binnen komt via de kozijnen op de tweede verdieping en de aansluiting van de kozijnen op de gevel. Advies luidt: - Op de tweede verdieping: compriband verwijderen en de kozijnen rondom af te kitten - Het inschakelen van een kozijn specialist met als doel om de afwatering van de kozijnen op de tweede verdieping te verbeteren - Goed en deugdelijk kitten van de kozijnen op de eerste verdieping. Offerte 1: verdieping: Het beoordelen van het lekdetectie rapport. Nagaan of de conclusies hierin kloppen. Als de conclusie klopt dan uitvoeren van de werkzaamheden/ het advies met als doel wegnemen van de oorzaak van de vochtdoorslag. Offerte 2: Eerste verdieping: Het helemaal nalopen van de ramen/ kozijnen en deze rondom kitten, loszittende afwerkstrips vervangen of weer lijmen. Kortom werkzaamheden uitvoeren waardoor we nog meer zekerheid hebben dat er nergens meer doorsijpelend vocht voor schade zorgt. Op de eerste verdieping moet er ook 1 houten kozijn worden vervangen. Offerte 3: Eerste verdieping: het opstellen van een offerte (t.b.v. verzekering) voor het herstellen van de gevolg vochtschade. Wij (VVE) hebben dus graag 1 bedrijf dat kennis heeft van al deze taakgebieden en de hele klus kan uitvoeren.