Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor doorslaan van vocht in de achtergevel:

Doorslaan van vocht in de achtergevel

Wij wonen in een tussenwoning en hebben een probleem met doorslaand vocht in onze achtergevel. Het probleem zit zowel beneden als boven in die muur. We willen hier naar laten kijken door een vakman. We horen graag hoe dit kan worden aangepakt en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doorslaan van vocht in de achtergevel uit heel Nederland:

Opnieuw voegen van halfsteens buitenmuur

Wat zijn de kosten van het opnieuw voegen van deze kant van mijn garage? Het betreft een halfsteens buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de oude voegen de oorzaak zijn van het doorslaan van vocht aan de binnenkant.

Doorslaand vocht tegengaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het behandelen van doorslaand vocht in de binnenwand van mijn uitbouw. Er is een natte plek die bij hevige regenval nat wordt ter hoogte van de scheiding van de oudste oorspronkelijke muur en de muur van de uitbouw. Er is hier een gat gemaakt en de cementlaag was broos. Op dezelfde hoogte maar dan horizontaal zit in de muur van de uitbouw ook een baan waar kleinere natte plekken vocht doorslaan bij regenval. Graag ontvang ik een offerte voor het injecteren en dus het weren van het vocht dat doorslaat.

Lekkage en doorslaand vocht repareren

Lekkage schoorsteen en doorslaand vocht repareren: - opsporen en verhelpen lekkage bij de schoorsteen (de schoorsteen mag eventueel dicht gemaakt worden) - verhelpen doorslaan vocht bij een halfsteens muur van de dakkapel De schoorsteen staat op de zijkant van het dak op de tweede verdieping. De bereikbaarheid is goed. De dakkapel zit aan dezelfde kant van het dak.

Waterafvoer van het balkon herstellen

De buren onder mijn balkon hebben vocht in de muur en het plafond. Wat mij al duidelijk is is dat de regenpijp van boven mij niet recht uitkomt op de balkondoorvoor van mijn balkon waardoor de muur (1 m2) aan het balkon nat wordt. Er dient dus voor gezorgd te worden dat de regenpijp van boven beter aansluit op de balkondoorvoer en de muur dient waterdicht gemaakt te worden, zodat er geen water meer kan doorslaan naar onder.

Loodslab in de gevel aanbrengen

Gevelstenen uithakken boven de latei en een loodslab plaatsen in verband met doorslaan van vocht naar de binnenkant van de woning. De breedte van de muur is 4.20 meter en het gaat om de begane grond.

Binnenmuur met isolatiemateriaal vervangen in houtskeletbouw

Door doorslaan van vocht van buiten is er sprake van een lekkage. Het buitendeel wordt zodra het kan verwerkt, maar de binnenmuur moet vervangen worden i.v.m. schimmellucht en schimmelafzet. Het betreft een kinderkamer.

Buitenmuur tegen vocht impregneren

Ik heb een hoekhuis vanuit buitenmuur zie je hier aan daar beneden schimmel doorslaan. Ik heb geen idee wat het kost en wat het probleem is. Vandaar zijn eerst meerdere vrijblijvende offerte`s of advies zeer gewenst.

Spachtelputz buitenhuis aanbrengen

Buitenhuis met enkelsteens betonnen muur. Mag geen vocht doorslaan. Afmetingen is 7 x 4,5 x 3 meter (lengte x breedte x hoogte). Het gaat om buitenwerk: Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz

Vocht doorslaande gevel verhelpen.

Doorslaan van de muur veroorzaakt lekkage aan de gevel en dit wil ik verholpen hebben. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. De gevel is een gemetselde voorgevel, goed bereikbaar.