Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen:

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ventilatieroosters onder de vloer laten aanleggen aan voorzijde en achterzijde van de woning in Den Haag. Graag wil ik dat de kruipruimte bekeken wordt en een keuze wordt gemaakt hoeveel roosters er geplaatst moeten worden. Ventilatie nodig aan de voorzijde van het huis en de kant van de tuin. Geen idee of er een of twee roosters per zijde nodig zijn. Hierover graag advies. Het huis is circa 70 m2.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen uit heel Nederland:

Ventilatie in kruipruimte aanbrengen

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn kruipruimte ventilatie kan aanbrengen om het vochtgehalte in de ruimte te beperken. Oorspronkelijk ventilatierooster is wegens eerdere verbouwing buiten werking.

Ventilatieroosters in de muur laten zetten

Graag willen wij de kruipruimte laten ventileren en daarvoor laten wij graag ventilatierooster plaatsen.

Ventilatierooster in de buitenmuur plaatsen

Ik wil in een bestaande gemetselde muur 2 ventilatieroosters laten plaatsen en 1 ventilatie naar de kruipruimte, dus in totaal 2 gevelventilaties en 1 kruipruimte ventilatie.

Ventilatiegaten boren voor de kruipruimte

Ik wil graag 4-6 nieuwe ventilatierooster laten boren naar de kruipruimte van mijn nieuwe woning. De huidige roosters zijn verstopt geraakt, waarschijnlijk door isolatiemateriaal. De kruipruimte is hierdoor vochtig en muf. Het is een spouwmuur.

Ventilatie in de kruipruimte maken

Plaatsen kruipruimte nr de tuin. Ik wil graag een ventilatierooster.

Ventilatierooster in de gevel naar de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag offertes van het plaatsen van twwe ventilatie roosters in achtergevel tuin kant (Steen) naar de kruipruimte toe ..

Aanbouw laten plaatsen

Ik wil een aanbouw van 3 x 3 meter, met een plat dak, lichtstraat, een schuifpui op een hoek, 2 stenen muurtjes van 1 meter want 2 muren zijn reeds aanwezig. Ook: de verwarming aanpassen, lichtpunten aanpassen., vloertegels leggen, het ventilatierooster kruipruimte aanpassen, pleisterwerk binnen. De gevel doorbreken en een steunbalk in de achtergevel plaatsen. De fundering maken. Er is ook nog geen reken- of tekenwerk. Ik wil graag een of meer referenties waar ik kan kijken hoe daar een aanbouw door u geplaatst is.

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Aan de achterkant van mijn appartement op de begane grond heeft de vorige bewoner zo'n 6 jaar geleden een uitbouw laten maken door een aannemer. Deze heeft echter geen ventilatierooster aangebracht in de nieuwe achterpui die naar de kruipruimte gaat. Ik wil dus een klein rechthoekig gat laten maken aan de onderkant van de nieuwe achtergevel. De achtergevel is in feite een houten kozijnconstructie met 2 naar buiten openslaande deuren naar de achtertuin toe. Onder de deuren is nog zo'n 10 cm stukje muur (waar de kozijnconstructie met deuren op is gebouwd). Hier wil ik het gat hebben naar de kruipruimte en met een roostertje ervoor. Het is een jaren dertig-huis. Zijn dit mijn eigen kosten (daar het een uitbouw betreft) of zijn de kosten voor de VVE gezien de bovengelegen woningen er ook last van zullen hebben als de balken in de kruipruimte verrotten door schimmels en dergelijke omdat er nu geen of te weinig ventilatie is?

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Ventilatieroosters in de kruipruimte plaatsen

Wij hebben een mondeling akkoord over de aankoop van een vrijstaande woning, gebouwd tussen 1906 en 1930. De woning is door een bouwkundige bekeken. Begin jaren tachtig is er om de eensteensmuur van het oude huis een spouwmuur aangebracht. Vreemd genoeg bevat deze muur geen enkel ventilatierooster naar de kruipruimte. In de kelder onder de woonkamervloer zijn ooit stukken balk vervangen (vocht probleem???? ) en op de waterleidingen aldaar zit nu in ieder geval condens. Het is dus veel te vochtig. Als de koop wordt afgerond, willen wij rondom in de buitenmuren van de woning (10 bij 6 meter) ventilatieroosters laten aanbrengen. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. De woning is op Funda te bekijken.