Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtschade herstellen:

Vochtschade herstellen

Ik heb in mijn woning vochtschade door lekkage van het dak. De vochtschade bevindt zich in de badkamer, er is inmiddels ook schimmelvorming. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen van wat de kosten zijn voor het herstel hiervan.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtschade herstellen uit heel Nederland:

Vochtschade herstellen

Door een fout van mijn buurman (die een dakkapel aan het bouwen is) is ons dak niet meer goed waterdicht. Wij hebben water in ons plafond en wij zien water in de muur van de badkamer. Het zou kunnen dat ons isolatie materiaal ook nat is op andere plek maar wij kunnen dat niet zien. Deze week gaat het dak van de buurman dichtgemaakt worden. Wij zoeken iemand om en offerte te maken en om onze verzekering te laten betalen. De buren aan de andere kant van deze buurman, hebben hetzelfde probleem. Mogelijk kunt u dat ook oppakken?

Vochtschade herstellen

Vanwege lekkage van ons nieuw geplaatste dakraam is er gedurende langere tijd water vanuit het dakraam via de knieschotten op de plinten gekomen. Deze plint, ter hoogte van het dakraam is krom gaan staan en eventueel moet ook naar de aanhechting met het knieschot worden gekeken. Het is denk ik een beperkte schade, maar het moet wel even hersteld worden na her verhelpen van de dakraam lekkage. Ik heb wat foto's bijgevoegd.

Vochtschade aan een muur onderzoeken en repareren

Sinds september vorig jaar hebben mijn huurders last van vochtschade aan 1 kant van de muur over de gehele lengte. Een scheur is op dezelfde hoogte. Ik wil weten waar dit vandaan komt en daarna wil ik de muur laten herstellen. Het pand bestaat uit 2 delen, ik ben de eigenaar van de beneden woning. Het kan zijn dat er ergens een verstopping is boven of een probleem met de spouw waardoor er water binnen komt, dit moet onderzocht worden. Tevens is in de slaapkamer de vloer "sponzig" sinds een jaar dit ondanks dat de balken vervangen zijn, waarschijnlijk komt dit tevens door vocht. De muren zijn naar mijn weten geïnjecteerd tegen vocht. Aan de buitengevel is niets te zien.

Lekkage en vochtschade uit de badkamer herstellen

Onder de wastafel in de badkamer brokkelt de muur af wegens regelmatige lekkage. Graag oorzaak lekkage opsporen en muur herstellen.

Waterschade in de keuken herstellen

Graag ontvang ik offerte voor herstel waterschade in keuken afmetingen 4 x 2 meter, oorzaak verstopping afvoer/vaatwasser. Ondervloer hout moet worden vervangen + laminaat vloer gehele verdieping. Dit bestaat uit 1 stuk van 45 m2. Oppervlakte keuken onder kastjes uitgezet door water. Keukenblok is letterlijk op de vloer gebouwd. Vloer ligt wel los geplaatst. De keukenkast wanden zelf hebben ook waterschade door vocht wat naar boven getrokken is in de verticale delen die vanaf de grond zijn opgetrokken. Graag ontvang ik een offerte voor alles compleet geplaatst en afgewerkt nieuwe ondervloer+ nieuwe laminaat vloer, keukenkasten demonteren en vochtschade delen vervangen.

Vochtschade aan binnenmuur herstellen

Er is schade aan de muur in de hoek van de slaapkamer. Oorzaak vocht is al hersteld, kwam van buitenmuur, maar de binnenmuur moet nog hersteld worden. Schade is ongeveer 1,5 m², maar zit in een hoek, en bij stopcontact in de buurt. Een muur is ongeveer 5 m², en bevat raam van ongeveer 2 m². Andere muur is ongeveer 11 m², en bevat schuifdeur. Graag ook de muren overschilderen na herstel stucwerk, zodat ik er zelf geen werk meer aan heb. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vochtschade aan binnenmuur herstellen

Schade aan muur in de hoek van de slaapkamer. Oorzaak vocht is al hersteld (kwam van buitenmuur), maar de binnenmuur moet nog hersteld worden. Schade is ongeveer 1 m², maar zit in een hoek, en bij stopcontact in de buurt. Een muur is ongeveer 5 m², en bevat raam van ongeveer 2 m². Andere muur is ongeveer 11 m², en bevat schuifdeur. Graag ook de muren overschilderen na herstel stucwerk, zodat ik er zelf geen werk meer aan heb.

Keukenvloer met vochtschade herstellen

Onze keuken heeft vochtschade opgelopen door overstroming van het riool. De afvoer is inmiddels ontstopt. Schade aan laminaat vloer (ongeveer 8 m²) en plinten, klein stuk stucwerk vochtschade en een vochtige ondervloer. Er is ook stankoverlast van deze vloer op dit moment waar we graag vanaf willen.

Voeg- en kitwerk in de badkamer controleren en herstellen

Aan de hand van een lekdetectie: De vochtschade wordt veroorzaakt door gescheurd voegwerk in de aansluiting van de douchevloer op de douchewand en gescheurd voegwerk rondom de doucheput. Tijdens het belasten van het gescheurde voegwerk lopen de vochtwaardes in de muur van de douchehoek en in de muur van de overloop op. Diverse vochtmetingen in de badkamer wijzen verhoogde waardes uit ter plaatse van de douchehoek. Wat zijn de kosten voor reparatie?

Lekkend dakraam vervangen en vochtschade herstellen

Ik zou graag mijn dakraam 45 x 45 centimeter van mijn stacaravan willen laten vervangen en de ontstane vochtplekken in het plafond te herstellen.

Partners

Partners van Casius