Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstelwerkzaamheden na lekkage:

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik wil onderzoek naar oorzaak lekkage doen en een offerte voor herstelwerkzaamheden van de vervanging van de Sanibroyeur en het behangen van 2 muren.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerkzaamheden na lekkage uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden na daklekkage

Door lekkage moet ik de volgende werkzaamheden laten doen: Plafond begane grond helemaal opnieuw stucen en spuiten. Afmeting ca. 13 meter bijmuur behang verwijderen en opnieuw behangen 2. 65 h x 6. 50 breed. Houtwerk rondom kozijnen vervangen en opnieuw in wit verven, ca. 4. 50 x 2. 20 plafond uitbouw 2m b x 5. 75 onderzoeken op waterschade en indien nodig vervangen. Plafond uitbouw is van met gips afgewerkt.

Herstelwerkzaamheden na waterschade

Door een lekkage op mijn zolderverdieping zijn er plafonds, muren en een laminaatvloer op de 1e verdieping van mijn woning beschadigd. Ik ontvang graag uw offerte voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die nodig voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord gaat, wil ik de werkzaamheden laten uitvoeren.

Waterschade aan dak van uitbouw herstellen

Door lekkage is er waterschade op het dak van mijn uitbouw ontstaan. De lekkage is inmiddels gerepareerd. Zoals te zien op bijgevoegde foto's zitten op twee platen vochtplekken en is de houten balk beschadigd. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Lekkage opsporen en verhelpen op een plat dak

Wij hebben een dansstudio in een pand met een plat dak. We hebben momenteel lekkage, ik vermoed via dit dak. Het is mij niet bekend wat voor dakbedekking daar op ligt. Ik laat het dak graag nakijken door een vakman en waar nodig reparaties verzorgen. Ik ontvang graag vooraf uw advies en een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.

Kleine herstelwerkzaamheden na lekkage

Na een lekkage in de hal waren de houten planken, Maple, 2 cm dik, kromgetrokken. Na 7 weken zijn ze weer bijna rechtgetrokken maar moeten ze aangeschoven worden en de plinten herplaatst worden. Het gaat om 6 planken van bijna 5 meter lang en 4 planken van 1.5 meter lang. Voor een vloerenlegger een kleine klus maar voor ons een grote. Kan iemand dit voor ons doen?

Plafond met lekkage en verbouwschade herstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het opsporen van een lekkage aan het plafond in onze woonkamer en daarnaast van de herstelwerkzaamheden hiervoor.

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik heb waterschade gehad door lekkage aan een waterleiding. Hierbij heeft het plafond schade opgelopen en is ook een plint en de muur op de zolder aangetast. Verder is het keukenplafond beschadigd. Ik laat dit allemaal graag repareren inclusief een stukje van de waterleiding. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Herstellen gevolgschade lekkage in woonkamer

In nieuw gekochte woning bleek zwarte schimmel en dergelijke aanwezig achter het stucwerk. Waarschijnlijk is er ook schade aan de plafond. Het water loopt langs muur vanuit doucheruimte. We hopen dat er verkeerd kit gebruikt is maar willen dat zeker weten voordat dit vervangen wordt. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte met betrekking tot de herstelwerkzaamheden en een mogelijke inschatting oorzaken.

Loodslabben, voegen en nokvorsten vastleggen

Afgelopen maand heb ik een lekkage gehad aan mijn schoorsteen die tijdelijk tot stoppen is gezet. Graag wil ik aan u vragen of mijn schoorstenen zou willen inspecteren, mankementen wil aangeven en een offerte wilt maken voor de eventuele herstelwerkzaamheden.