Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmel in kelder verwijderen en bestrijden:

Schimmel in kelder verwijderen en bestrijden

Ik heb zojuist een volledig gerenoveerd huis gekocht (bouwjaar 1906) met een kelder. De kelder is in het voorjaar volledig gestuct. Echter nu verschijnen er allemaal schimmelplakken op de muren. De werkplek is goed bereikbaar, het lijkt ons een goed idee om eerst de klant te bellen om een indicatie te krijgen over het exacte probleem.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmel in kelder verwijderen en bestrijden uit heel Nederland:

Berging en badkamerplafond schoonmaken

Vanwege een vochtprobleem en geen mogelijkheid voor ventilatie gebruik ik de berging (2 x 3 meter) in de kelder al jaren niet meer, de schimmel is al die tijd welig doorgegroeid. In verband met verkoop van de woning moet dit nu aangepakt worden. Daarnaast moeten er zwarte spikkels van plafond badkamer (2 x 2.5 meter) verwijderd worden, oorzaak slechte ventilatie is hier wel opgelost. Bezichtiging en of werkzaamheden het liefst aan het eind van de middag.

Schimmel in bedrijfspand bestrijden

Onze werkgever geeft aan last van schimmel te hebben in het bedrijfspand. Hij heeft last van zijn luchtwegen hierdoor. In de kelder is er schimmel zichtbaar, ook boven in het pand. Het is een oud pand van rond 1900. Graag een expert zo snel mogelijk voor een inventarisatie.

Schimmel- en vochtprobleem in het huis

Binnen, op de buitenmuur van de kelder van onze nieuwe woning zit schimmel. De plek is 2 x 2 meter. Graag willen we deze professioneel laten verwijderen en behandelen. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen, dan bel ik u terug.

Vochtdoorslag in de slaapkamer voorkomen

De hemelwaterafvoer zat los. Zodoende is de gevel langdurig vochtig gebleven. Dit heeft gezorgd voor schimmel en vochtplekken in onze recentelijk gestuukte wanden in de slaapkamer van mijn zoon, oppervlak met plekken is ongeveer 2 wanden van 1 bij 3 meter. De hemelwaterafvoer heb ik inmiddels weer vast gezet, maar het vocht gaat heel langzaam weg, het ruikt muf in de slaapkamer en er ontstaat in de hoeken schimmel. Graag maak ik een afspraak met iemand die dit op korte termijn kan verhelpen. Tevens wil ik gelijk de kelder laten controleren daar wij hier eens per jaar een laagje water hebben staan.

Kelder en trapgat schimmelvrij maken en afschilderen

Door lekkage aan een leiding in de tussenmuur met mijn buren, is er forse schimmel ontstaan in mijn kelder en trapgat. De buren hebben de lekkage inmiddels verholpen. Mijn kelder is ongeveer 2 meter diep en zit gedeeltelijk onder de trap. We laten alle muren graag afnemen en daarna opnieuw schilderen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten beoordelen en ontvangen hiervoor graag een offerte voor de verzekering.

Schimmel verwijderen en ventilatie aanbrengen in de kelder

Het betreft een offerteaanvraag om ventilatie aan te laten brengen in de kelder en om eventueel de aanwezige schimmel te verwijderen. Er staat geen water in de kelder maar er is wel een oude waterpomp aanwezig die niet meer in gebruik is. Het betreft een mergel kelder en bestaat uit 2 ruimtes van samen ongeveer 30 m2.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Schimmel verhelpen

In de kelder die is opgesplitst in 2 ruimtes lijkt er schimmel problemen te zijn. De wanden zijn onafgewerkt en er is geen schimmel te zien, echter hangt er wel een vieze lucht. De kelder is in 2 ruimtes opgedeeld, 1 ruimte van 4 bij 3 meter en een ruimte van 2 bij 4 meter. Er is 1 kleine ventilatieruimte aanwezig van 10 cm breed. Let op de klant spreekt alleen Engels.

Kelder bij het woonhuis uitbouwen

Onder mijn huis is een kelder die niet uitgebouwd is. Er is vocht en schimmel in. Nu wil ik de kelder graag laten uitbouwen en isoleren.

Aanlegbalk en onderslagbalk vervangen

Na bouwkundig onderzoek blijkt dat de stalen onderslagbalk in de kelder is aangetast door roest en dat de eerste smeerbalk (bij de oplegging) rot is. Volgens deskundige is de onderslagbalk nog te herstellen en moet de houten vloerbalk worden aangeheeld conform het bestaande werk. Het betreft gewapend beton. De ruimte is 80 cm hoog. Er groeit iets van zwam/schimmel.

Partners

Partners van Casius