Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor zwam, houtworm en vochtsanering:

Zwam, houtworm en vochtsanering

Degene die mijn woning wil gaan kopen heeft een bouwkundige keuring laten doen. Hier is het volgende geconstateerd: Tijdens de inspectie deels zichtbaar zie kruipruimte. De houten vloer is deels zichtbaar bij het watermeter luik. Hier is zichtbaar dat de vloer niet is geïsoleerd. In de vloerconstructie zijn sporen van houtworm aangetroffen. U wordt geadviseerd voor de koop de vloer te laten inspecteren door een gespecialiseerd bedrijf in verband met bestrijding en eventueel herstel van de vloer. Graag ontvang ik van u na inspectie een offerte voor bestrijding en eventuele herstelkosten. Ik heb een beneden appartement en ben derhalve onderdeel van een VvE, de voorzitter heeft mij gevraagd een aantal offertes op te vragen. Offertes dienen voor 15 september aanstaande aangeleverd te zijn, dan kan het nog worden meegenomen in de VvE vergadering.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwam, houtworm en vochtsanering uit heel Nederland:

Kruipruimte saneren

Zwam houtworm en vochtsanering. Het gaat om een kruipruimte in Rijswijk die aangetast is door huiszwam, om een goed overzicht te krijgen willen wij graag wat offertes naast elkaar leggen en verzoeken dus om een drietal offertes van verschillende bedrijven. De kruipruimte is 50 m2 en 50 cm hoog. Het gaat echt om het injecteren en behandelen.

Vocht en schimmel probleem oplossen in kruipruimte

Beschadigde balken vervangen, problemen met houtworm en schimmelcultuur (zwam) oplossen, besmette grond aftoppen, voegwerk uitkrabben. AUB Engels spreken

Onderslagbalk vervangen

Uit een bouwkundige vloerinspectie van mijn woning, door Perfektkeur, bleek de kopse kant van de onderslagbalk doorgerot en verzakt (daar waar de balk de achtermuur in gaat); deze moet worden vervangen (1/3 deel). Dit wil ik zsm laten oplossen ivm de a.s. verkoop van mijn huis. Vervangen zal moeten gebeuren via de kruipruimte (oftewel ws via de gevel ad buitenzijde). De kruipruimte is ca 60 cm diep. Er is ook een zwam op de vloer en wat houtworm

Zwam, houtworm en vochtsanering

In het slaapkamertje van onze zoon zit in enkele balken wat houtworm. Ook is er sprake van optrekkend vocht in de draagmuur. Wij hebben een bouwkundige inspectie laten uitvoeren en daar kwamen deze twee punten in naar voren. Op last van de VVE vernemen wij graag de kosten voor het verhelpen van beide problemen, wij zoeken een bedrijf die het geheel kan verzorgen. De kamer ligt op de begane grond en is ongeveer 2 x 4 meter groot.

Balkkoppen vervangen en bruinrot bestrijden

In de kruipruimte met houten balken is sprake van bruinrot en aangetaste balkkoppen. Dit is naar voren gekomen via een inspectierapport. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Verwijderen van in het verleden foutief aangebrachte isolatie en verwijderen van (beperkt) afval uit de kruipruimte. - Vervanging van 7 balkkoppen. - Behandelen van grondslag en funderingsmuren tegen zwam. - Behandelen van de vloeroppervlakte onderzijde en vloerbalken van de begane grond tegen houtworm en zwam. - Indien nodig ventilatiekanaal openen om de balken de kruipruimte in te krijgen. - Het eventueel aanbrengen van isolerend en vocht regulerend materiaal op de bodem van de kruipruimte (ongeveer 80 m2). De offerte die overlegd te worden met de VVE van het appartementencomplex.

Zwam-, houtworm- en vochtsanering

In onze kruipruimte is zwam, houtworm en (optrekkend) vocht geconstateerd. Alle draagbalken van de vloer, 11 stuks, dienen te worden vervangen. In de woonkamer en keuken ligt een vloerverwarming in beton. Verder is organisch materiaal aangetroffen in de kruipruimte en is sprake van doorslaand vocht in de voor- en achtergevel.

Renovatiewerk in een woning

Ik heb onlangs een keuringsrapport ontvangen voor mijn woning met daarin de beschrijving van nogal wat gebreken: Onder de trapopgang, entree en een slaapkamer zijn 5 balken aangetast door bruinrot. De werkvloer onder de trapopgang en entree is ernstig aangetast door houtworm. In de woonkamer is 1 balkkop aangetast door zwam. Onder de keuken, badkamer en een gedeelte van de woonkamer ligt ongeveer 5 m3 organisch materiaal en puin, dat moet worden verwijderd. Onder het portiek zijn de stalen balken aangetast door corrosie. De pvc afvoer achter de cv-kast is kapot. Graag laat ik een deskundige aannemer deze zaken beoordelen en ik ontvang graag een offerte voor de herstelwerkzaamheden. Daarbij heb ik enkele extra onderzoeksvragen. Zijn de trappen ook aangetast door houtworm en zo ja, hoe is dit te bestrijden? Een gietijzeren afvoerleiding is aangetast door corrosie (volgens het bouwkundig rapport dd. 29 april 2014). Ik wil mijn waterleidingen en afvoerleidingen laten checken. Welke maatregelen zijn er nodig ter preventie? Krijgen we garantie op alle uit te voeren werkzaamheden? Wat is de garantietermijn? Ik ben Engelssprekend, de aanvraag is voor mij vertaald.

Houten vloer vervangen door PS-renovatievloer

Ik wil graag mijn houten vloer vervangen door een PS-vloer. De huidige vloer ligt boven een kelder van 1,5 meter hoog. In de oude balken is houtworm en zwam aangetroffen en dienen dus te worden verwijderd en vervangen door een renovatievloer. Dit was het advies vanuit het bouwkundig rapport met de volgende tekst: VRB advies: keuze maken t.a.v. VBI-vloer (is geïsoleerde systeemvloer: betonnen liggers, waartussen PS-schaalelementen, wapeningsnet en beton storten, na droging wordt hierop dan een cementdekvloer aangebracht). De maat van de vloer is 7.81 x 3.50 m1. Graag ontvang ik een prijsindicatie en daarbij de aanduiding van de verwachte tijd die de renovatie zal duren.

Zwam-, houtworm- en vochtsanering

Parterrewoning met oppervlakte van circa 120 m2. - 10 houten balken vervangen/herstellen verspreid over 3 kruipruimtes in het huis; - Fundament staalborstelen; - Besproeiing tegen zwam en houtworm uitvoeren; - Vloerhout plaatselijk vervangen; - EPA bodemisolatie aanbrengen; - Injectie rondom tegen optrekkende vocht; - Onder badkamer balken onderzijde schaven; - Opschonen houtafval/ grond waar nodig uitdiepen (waarschijnlijk alleen meer gelijk verdelen).

Het betreft een oud hofjeshuis. De vloer ...

Het betreft een oud hofjeshuis. De vloer moet in zijn geheel vervangen worden. Vloer heeft deel zwam door slechte isolatie en deel aangetast door houtworm. Fundering moet in de toekomst ook hersteld worden, hier moet rekening mee gehouden worden bij aanleggen nieuwe vloer. Liefst per mail contact want mijn gehoor is erg slecht.