Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Delft of directe omgeving.

1349 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtanalyse en reparatie werkzaamheden, oorzaak lekkage erker achterhalen en oplossen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder, schimmel in de kelder, vochtplekken drogen/schilderen of stucen, waterschade plafond en wanden herstellen door stucen en schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Delft:

Waterschade herstellen aan plafond en muur

Wij hebben ~3m2 waterschade aan plafond na lekkage vanuit de buren, lekkage is inmiddels gerepareerd en de vochtplekken zijn droog. Stucwerk is nog in orde, dus wij zouden graag een offerte willen voor het dekkend overschilderen van de plekken.

Ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte

Ik wil 2 à 3 ventilatieroosters aan laten brengen in kruipruimte van mijn woning. Deze moeten aan de tuinkant geplaatst worden en een aan de voordeur kant.

Controleren op vochtigheid vanuit kruipruimte

Ik wil graag weten of de vochtigheid en de onaangename geur en schimmel in mijn muurkast (woonkamer) en meterkast (gang) vanuit de kruipruimte komt en wat daar eventueel aan te doen is. Bij voorkeur contact via de mail. Ik woon er net, geen idee wat de oppervlakte is van de kruipruimte.

Badkamer schimmelvrij maken

Ons schimmel probleem in de badkamer wordt steeds erger. In korte tijd is het hele plafond beschimmeld en zit het ook in de voegen, kitnaden en op de muur. Graag zouden wij de badkamer schimmel vrij maken en het vochtprobleem verminderen. Ons ventilatiesysteem is al na gekeken. Een oplossing leek mij een rooster in het raam. Het is een badkamer van ongeveer 2,5 bij 3 meter. Ik hoor graag van jullie!

Vocht bestrijden aan binnenwand

Het gaat om in ieder geval 2 wanden: één met een lengte van circa 12 meter en één met een lengte van circa 8 meter. Het gaat om een oud monumentaal pand met dikke wanden. Het heeft hoge plafonds (ruim 4 meter), maar een oplossing tot 2 meter hoog is voor nu prima. Mogelijk gaat het om het gehele kopgebouw, het zou in dat geval gaan om een lengte van 105 meter. Besluit is afhankelijk van de prijs in combinatie met de toekomstplannen. Is de offerte die jullie uitbrengen voor de 2 wanden terug te rekenen naar een m2 prijs om een inschatting te kunnen maken wat de kosten van de gehele werken zou zijn? Of zou dit enorm verschillen? Zelf dachten wij aan het verwijderen van de stuclaag, het chemisch injecteren van de wand en het aanbrengen van een nieuwe stuclaag. We zijn erg benieuwd of dit volgens jullie inderdaad de juiste manier is om ermee om te gaan en of dit dan juist geen verplaatsingsprobleem wordt. Ik neem aan dat het vocht in de muur toch ergens heen moet en anders misschien richting het plafond trekt?

Vochtschade in muren herstellen

Ik wil graag vochtschade laten herstellen. Er wordt gedacht aan het verwijderen van de stuclaag, chemisch injecteren van de wand en het weer opnieuw aanbrengen van een waterdichte stuclaag. Het gaat om een muur van ongeveer 8 x 4 meter.

Schimmel behandelen en verwijderen

In de keuken is lekkage geweest van mijn bovenbuurman. De lekkage zou hersteld zijn maar nu zit ik met de schimmel. Deze zit in de rand tussen het plafond en de muur. Graag zou ik voor het behandelen en verwijderen van deze schimmel een vrijblijvende offerte ontvangen. Mijn inboedelverzekering zal vervolgens bekijken welke kosten zij kunnen vergoeden in dit uitvoerende werk.

Badkamer ontschimmelen

Ik zou graag de badkamer laten ontschimmelen. Het ergste zwarte heb ik weggehaald, maar het zit nog wel op andere delen van het plafond en de voegen zijn ook vies. De badkamer is ongeveer 2x4 meter. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer zou kosten. (graag contact over de mail. Geen telefoonnummer ingevuld.)

Schimmelvrij maken van de badkamer

Het betreft het verwijderen van de schimmel en de geschilderde delen van het plafond behandelen met schimmelwerend materialen. De badkamer is ongeveer 1.5 bij 3 meter.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Mijn huis bevind zich in het centrum van Delft & het is pas gerenoveerd. Ik merk dat de gehele huis wat vochtiger voelt maar een van de muren die zich onder de trap bevind heeft laatste tijd in paar plekken zwarte plekken gekregen. Graag uw advies

Vochtmeting in woning laten uitvoeren

Mijn huis bevind zich in het centrum van Delft en het is pas gerenoveerd. Ik merk dat het gehele huis wat vochtiger voelt. Op een van de muren die zich onder de trap bevindt zijn de laatste tijd zwarte plekken ontstaan. Graag uw advies wat hier tegen te doen.

Schimmel verwijderen

Het opsporen van schimmels in slaapkamer en deze verwijderen , weet niet waar het precies vandaan komt maar last van luchtwegen zodra ik kamer in kom en na het slapen volgende dag helemaal last van piepende longen.

Meterput vochtvrij maken

Het gaat om een meterput in een jaren dertig woning in Delft. De meterput zit direct achter de voordeur. In de meterput (alleen watermater) staat water. Het wordt daardoor heel vochtig in de hal. Condenswater op de deur en ramen. Het probleem doet zich voor in de winter en het water lijkt schoon en ruikt niet, dus waarschijnlijk gewoon hoog grondwater door regen. Een vorige eigenaar heeft al eens chips laten aanbrengen, maar dat werkt nauwelijks. Nu moet de put met beton of cement waterdicht gemaakt worden, of wellicht kan een waterwerende folie worden aangebracht. Naast de meterput zit een meterkast, ik geloof niet dat daar een probleem zit, maar moet wel even bekeken worden. Kans is dat het water door de muren komt.

vochtbestrijding binnenmu(u)r(en)

Onderzoek en bestrijding vochtproblematiek aan met name de binnenmuur grenzend aan een naastgelegen woning. Er is, naar alle waarschijnlijkheid, geen toegang tot de kruipruimte. De woning is hoogstwaarschijnlijk 'op staal' gefundeerd. De oppervlakte van de betreffende wand/binnenmuur is ca. 14m2. De schade/problematiek is zichtbaar tot een hoogte van 1,5 meter.

Vochtprobleem

Heb een vochtige buitenmuur, er komt binnen veel schimmel op. Het gaat om de zijgevel. Wand waar schimmel op zit is ongeveer 3 meter breed.

Dak- en kozijnlekkage

We hebben een klussenman nodig die eerst vaststelt waarom er een lekkage is aan ons dak en bij 1 raam (kozijn) van ons 5 app-gebouw van 2 verdiepingen + vliering. En na overleg met de VVE administrateur op basis van vaste prijs repareert.

optrekkend vocht in muur wc, muur is als ...

optrekkend vocht in muur wc, muur is als eens open geweest, probleem niet verholpen. Schimmel en zoutkristallen (Luik met watermeter ook erg vochtig..) staat op de muur. Wie kan dit probleem helpen oplossen?

Het laten impregneren van de voor,achter ...

Het laten impregneren van de voor,achter en zijgevels wat dat gaat kosten

Er is een lekage aan de muur waar bij ...

Er is een lekage aan de muur waar bij mijn geen leidingen zitten, het moet dus bij de buren zitten, 1beneden en 2 boven, volgens de buren hebben zij nergens last van.

1. aanleg kruipluik + inspectie ...

1. aanleg kruipluik + inspectie kruipruimte 2. eventueel vochtbestrijding kruipruimte (ca 50 m2) 3. eventueel vervanging delen balklaag/vloer + vloerisolatie 4. bestrijding optrekkend vocht muren + herstel aangetast stucwerk

De muur tussen de schuur en ons woonhuis ...

De muur tussen de schuur en ons woonhuis is vochtig. Mogelijk is er iets mis met de hemelwaterafvoer. In ieder geval is het in de schuur zeer vochtig en ruikt het muf en beschimmeld. Ook vertoond het schilderwerk aan deze muur aan de woonhuiszijde vochtsporen. Graag wil ik de oorzaak van het vochtprobleem opgespoord hebben en natuurlijk een advies over mogelijke oplossingen. Verder wil ik de ventilatie in de schuur verbeteren zodat de vochtige lucht makkelijker weg kan.

Er is vochtdoorslag in een buitenmuur. ...

Er is vochtdoorslag in een buitenmuur. Waarschijnlijk een paar slechte voegen, het zou ook van de goot boven kunnen komen. Advies gewenst, waarschijnlijk enkele delen opnieuw voegen.

Behandeling van vochtige buitenmuur ( ...

Behandeling van vochtige buitenmuur ( hoogte 2,2m ; lengte 3,4m ) met injectering.

Eensteens buitenmuur gelegen boven ramen ...

Eensteens buitenmuur gelegen boven ramen op eerste verdieping lekt door bij behoorlijke regenval. Mogelijk oorzaak kan zijn dat de regen die valt op de daarbovengelegen rand van schuingeplaatse bakstenen van de ramen op de tweede vedieping doorslaat en achter de muur terechtkomt. Dit vocht druppelt dan achter de eensteensbuitenmuur naar beneden. Dit bleek althans nadat wij van binnen de afdichting van de kozijnen hadden verwijderd. Ook andere oorzaak is echter mogelijk.

20 cm. grondwater in kelder in ...

20 cm. grondwater in kelder in monumentaal pand. Kelder oppervlakte ca. 6m x 3m. Kelder moet geheel vochtvrij gemaakt worden en bruikbaar voor opslag en andere doeleinden. Naast vochtvrij maken, dus ook aanleg electriciteit evt. timmerwerk etc.