Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Capelle aan den IJssel:

Schaderapport waterschade opstellen

Ik moet eind deze maand mijn huurwoning opleveren. Er is een tijd geleden een lekkende wasmachineaansluiting geweest in de badkamer. Hierdoor is waterschade in de slaapkamer ontstaan. Dit is inmiddels alweer droog. De huisbaas wil, als ik het zelf opknap, een schaderapport zien.

Waterschade muren repareren

Om de kosten te verhalen op de verzekering en de werkzaamheden uit te laten voeren heb ik een offerte nodig. Het betreft een reparatie van een drie tal muren met water schade waar het stucwerk loslaat. Muur 1. betreft een muur van 1,5 meter breed met op circa 30 cm en 100 cm hoog enkele vocht doorlaat plekken. Op de muur is een verwarming bevestigd. Muur 2. betreft een strook van 10 cm breed tussen twee deurposten, in een hoek, met op 30 cm en 50 cm hoogte plekken waar het stucwerk stuk is. Muur 3. betreft een muur van 50 cm breed met op 25 cm hoogte een vochtplek.

Vocht en water in de kruipruimte tegengaan

Er staat constant water in mijn kruipruimte. Ik heb het overigens heldere water een tijd geleden weggepompt, maar het blijft komen. Er is al een erkend loodgieter geweest die geen lek kon ontdekken in de leidingen. Later is er ook iemand van de gemeente geweest. Er is een meting van het grondwater geweest. De gemeente heeft na metingen geconstateerd dat de bodem in mijn kruipruimte te laag zou zijn ten opzichte van het niveau van de buren. Ook Eneco heeft al gekeken of het iets met de stadsverwarming te maken zou kunnen hebben. De stadsverwarmingsleidingen zijn vervangen in april 2015.

Vochtprobleem in de badkamer onderzoeken

Het stukwerk van het badkamerplafond komt alsmaar los. Ondanks dat het venster dag en nacht openstaat en we een mechanische afzuigsysteem hebben. Na het douchen zijn de muren, welke voorzien zijn van tegels druipnat.

Schimmel verwijderen uit de woonkamer en keuken

Ik wil graag schimmel verwijderen in de woonkamer en keuken. Tevens wil ik een oplossing voor de toekomst.

Schimmel verwijderen uit een kelder

Via de woonkamer kunnen wij naar de kelder. De kelder is 2 bij 2 en hier is schimmel aangetroffen. Graag maak ik een afspraak om de schimmel te verwijderen en ervoor te zorgen dat het niet terug komt.

Vocht en water in de kruipruimte tegengaan

De kruipruimte is vochtig en soms staat er ook water in. Het lijkt mij een ongezonde situatie. Ik heb er geen last van want er staat (nog) geen schimmel. Aan de tuinzijde staat veel water en aan die kant is de kruipruimte vochtig. Het betreft een eengezinswoning. Graag wil ik dit vochtprobleem wel laten oplossen alvorens er daadwerkelijk gevolgschade ontstaat.

Stank uit kruipruimte oplossen

Aantal maanden geleden riool moeten laten repareren en nu hebben we last van een vervelende stank uit de kruipruimte als het buiten regent.

Veel water in de kruipruimte

Ik wil graag advies en oplossing voor water in de kruipruimte. Gisteren tot mijn schrik ontdekt dat er behoorlijk wat water in de kruipruimte staat. Geen idee of dit komt door hogere grondwaterstand maar de buren hebben dit niet. Kruipruimte is ongeveer 6 bij 9 meter. Graag advies en offerte.

Renovatieroosters in gevel plaatsen i.v.m onvoldoende ventilatie kruipkelder

I.v.m onvoldoende ventilatie in de kruipkelder waardoor deze vochtig wordt is mij geadviseerd om renovatieroosters te laten plaatsen. Tevens dienen 2 vochtig geworden vloerluikjes op maat gemaakt en vervangen te worden door kunststof luikjes. De afmeting van de kelder weet ik niet precies.

Hallo, Wij zijn op zoek naar ...

Hallo, Wij zijn op zoek naar Mechanische ventilatie (woonhuisventilatie) ITHO tussen 3,2 en 28 Watt verbruikt (afzuiggeluid 30,2 en 56,4 dB) JE Stork Air tussen 7 en 73 Watt verbruikt (afzuiggeluid 35en 67 dB). Het is voor op zolder bij een eensgezinswoning. Wij hebben geen idee van de capaciteit in cub mtr3 en vragen uw advies hierin/ een offerte te maken van de diverse mogelijkheden. Graag ook het plaatsen hierin meenemen. Kunnen jullie de oude ook innemen/ kunnen we de oude bij jullie inleveren? Wij horen het graag, contact in eerste instantie via e-mail.

Wij hebben schimmelproblemen in de ...

Wij hebben schimmelproblemen in de badkamer door een slecht werkende mechanische ventilatie. Het afzuigsysteem zelf (de box)werkt door prima, maar er is onvoldoende afzuiging. Het vermoeden bestaat dat dit komt doordat de kanalen enigszins verstopt zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die ons vochtprobleem op kan lossen.

Een nieuwe douche cabine plaatsen

Een nieuwe douche cabine plaatsen