Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor na waterschade vloer en wanden herstellen:

Na waterschade vloer en wanden herstellen

Ik zoek een vochtexpert die waterschade kan vaststellen in mijn woning. Waterschade aan een houten vloer keuken en misschien nog verder. Ik weet niet hoever het onder mijn vloer is gekomen.Een koof waar de waterleiding in zat moet vervangen worden.
Onze klant uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor na waterschade vloer en wanden herstellen uit heel Nederland:

Herstellen van onze laminaatvloer

Ik heb een waterschade op mijn parketvloer in de slaapkamer. Bij twee planken is de toplaag losgeraakt, gekrompen en zwart gekleurd. Het gaat over een euro eiken vloer van 14 mm (2,4 mm toplaag) en 15 cm breed met top coat en wit olie. Die twee planken moet vervangen worden. Het gaat over een kamer van 15 m2. Ik heb trouwens geen reserve planken en de vloer op de eerste verdieping waar die kamer ligt helemaal geschuurd moet worden. Het gaat over 45 m2 in totaal. Ik denk dat alle planken moeten eruit om die twee beschadigde planken kunnen vervangen.

Laminaatvloer vervangen

Na waterschade moet mijn laminaatvloer op de benedenverdieping vervangen worden. Het gaat om een verzekeringsklus. De vloer heeft een oppervlakte van ongeveer 55 m2.

Een waterdichte grindvloer aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer op de begane grond kan vervangen. We hebben en cementvloer met waterschade. de vloer is nu aan het drogen en we willen graag in woonkamer, keuken en gang een echte dichte siergrindvloer aan laten leggen. zowel voor water vanaf onder als boven. Er is geen kruipruimte aanwezig onder de begane grond. Het betreft een hoekwoning met ongeveer 50 m2 aan vloer op de begane grond.

Parketvloer repareren/vervangen

De mozaïek parketvloer is door waterschade behoorlijk beschadigd. De vloer loopt in de hele benedenverdieping keuken/wk/gang en hal door. Het gaat om mozaïek tegels van eiken 15*15 cm, ondervloer is ook beschadigd. Vloer komt in losse lamellen omhoog door het water. Graag hoor ik wat er mogelijk is met een beraming van de evt kosten , termijn en duur Waarop dit vervangen/ hersteld zou Kunnen worden. 3-4 m2 is omhoog gekomen. De totale oppervlakte vd vloer is 50 m2.

Laminaatvloer vervangen na waterschade

Ik wil graag een laminaatvloer vervangen naar aanleiding van waterschade. De ondervloer kan naar mijn mening wel weer gebruikt worden. Het betreft in een appartementencomplex op de begane grond. De vloer in de woonkamer en open keuken en ook de vloer in de hal moet vervangen worden. Deels moet de vloer weer worden afgewerkt met plinten en deels met afwerklatjes. Het gaat in totaal om ongeveer 48 m2. Omdat het een verzekeringskwestie is vraag ik mij af of het verwijderen van de oude vloer ook door Uw bedrijf kan worden gedaan en dan zou ik graag een offerte van het totaal willen krijgen. Ik neem aan, dat we een vrije keuze hebben in soort en kleur van het laminaat.

Vloer vervangen/repareren eiken parketvloer

Door waterschade heb ik door het hele huis 80 m2 - kromgetrokken panelen - voor de verzekeraar zoek ik nu naar een uitvoerder die mij een passende offerte kan leveren en de vloerpanelen kan vervangen en de volledige oppervlakte weer kan opschuren en in de olie zetten.

Laminaat vloer leggen

In de huiskamer en keuken is er na waterschade een nieuwe laminaat vloer nodig van ongeveer 41 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen en het verwijderen van de oude vloer.

Offerte herstelwerkzaamheden keuken en vloer ivm waterschade

Er is waterschade ontstaan door verstopping in de keuken. In verband met de verzekering ontvang ik graag een offerte voor herstel van deze schade of als herstel niet meer mogelijk is dan een verklaring. De houten vloer en de muur achter de spoelbak/aanrechtblad in de keuken zijn beschadigd.

Vloer eruit halen en nieuwe leggen plus reparatie

14m2 parket vloer laten leggen en de oude eruit halen en af voeren. Daarnaast 4m2 visgraat reparatie Betreft waterschade, de verzekeraar vergoed.

Laminaat slopen en nieuwe leggen

Ik heb waterschade waardoor mijn laminaat vloer eruit moet en nieuwe gelegd moet worden met ondervloer en plinten. Betreft 2 slaapkamers. Woonkamer en hal. Totaal is 60 m2, oud laminaat ook graag afvoeren. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius