Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: wanden en vloer woning vervangen en afvoeren, vochtschade woning herstellen, herstellen van waterschade in woonkamer (plafond/muur schilderen), woonkamer plafond en wand herstellen, vocht in houten chalet, vochtmeting in huis, waterschade aan plafond herstellen, lekkage in de serre opsporen en verhelpen, waterschade repareren na een lekkage en oorzaak lekkage, lekkage badkamer/zolder verhelpen, kruipruimte met water herstellen, lekkage door stucwerk heen, lekkage in de serre traceren, herstel plafonds, behang betimmering na waterschade, schimmel in de kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Berkel en Rodenrijs:

Na waterschade vloer en wanden herstellen

Ik zoek een vochtexpert die waterschade kan vaststellen in mijn woning. Waterschade aan een houten vloer keuken en misschien nog verder. Ik weet niet hoever het onder mijn vloer is gekomen.Een koof waar de waterleiding in zat moet vervangen worden.

Muur van de badkamer en slaapkamer plus laminaat na waterschade herstellen

Door waterschade zijn de muren van de badkamer en slaapkamer beschadigd. Ik wil het opnieuw laten verven. Het laminaat in de slaapkamer is ook beschadigd. Daarom wil ik het oude laminaat laten verwijderen + afvoeren en vervangen door nieuwe. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 16 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.

Vochtprobleem in de meterkast oplossen

Achterpanelen van de meterkast moeten vervangen worden wegens ernstige schimmel.

Zwarte schimmel verwijderen in huis

Graag zwarte schimmel verwijderen in de badkamer. Ook de schimmel verwijderen in de slaapkamers (3) op de muren bij de ramen. Het zit op en rond de kunststof kozijnen. Het behang moet eraf en nieuw behang erop. Er is mechanische ventilatie in het huis, die is vorig jaar vernieuwd. Een bouwkundig mankement is de oorzaak van een daklekkage en dus de groei van de schimmel. De daklekkage is verholpen. De schimmel moet dus verwijderd worden (plafond afsteken, behang verwijderen en alles aanhelen) en de schade hersteld.

Vochtbestrijding in de woning

Graag offerte voor het oplossen van het vochtprobleem in ons huis. Op de muren in de gang en op de deuren zitten schimmelplekken en als het koud buiten is, zijn 's ochtends de ramen helemaal nat van de condens en op de kozijnen liggen plasjes water. Dit is aan de voorkant van het huis erger als aan de achterkant.

Vochtbestrijding

Wij hebben in het soutterain vochtvlekken met paddenstoelen op de binnenkant van de buitenmuur. Gaat om een aantal plekken.

3 gevels voor/achter en een zij gevel ...

3 gevels voor/achter en een zij gevel globale opervlakte 100m2. Woning uit 1956. We willen graag een indicatie voor spouwmuurisolatie en het impregneren van de gevels.